שלום לחברי הפורום הנכבדים,
ראשית, אציין שהיני קורא פסיבי בפורום כבר שנים רבות ורק לא מזמן התוודעתי לאפשרות להצטרף בתור משתמש פעיל (לאחר שאפשרות זו הייתה חסומה במשך זמן רב).
כבר שנים שאני מקפיד לדגום את הסחורה שמגיעה מהכיוון של GALA אין לקדם אתרים, באדיקות רבה.
אני מהנדס תוכנה אז כתבתי סקריפט קטן ששולח לי מייל בכל פעם שהאתר מתעדכן.
אני יכול לומר שאני הייתי הלקוח הראשון של חלק נכבד מבנות המשרד.
בכל אופן, אני לא מבין מה קורה איתם בזמן האחרון.
פעם היינו מקבלים מהם כוסיות של החיים, היום יש שם בחורות שלא הייתי מזמין אפילו בצחוק.
בנוסף, הם לא מביאים בחורות חדשות ונשענים על סחורה ישנה ובלויה.
מה שכן, הבחור שעושה את עבודת הפוטושופ באתר צריך לדעתי לזכות בפרס. הוא פשוט אומן שמצליח להסתיר את פגמיהן של עלמות החן הצעירות.
בכל אופן, בתור אחד שביקר באוקראינה כבר 3 פעמים ב3 שנים, ובמועדוני FKK ברחבי גרמניה - אני מתחיל להתייאש מהסצנה הזו בישראל.
רציתי לבקש מכם המלצה לאתר איכותי שבו התמונות של הבנות אמיתיות (או כמה שיותר קרובות למציאות).
קראתי על "מאוקראינה באהבה" אבל לא הצלחתי לגבש דעה חד-משמעית. הבחורות באתר שלהן מזכירות לי את הכוסיות שראיתי בדיינפר, אוקראינה, אבל זה נראה טוב מדי מכדי להיות אמיתי.
תודה מראש לכל העונים,
MONGER
גאלה אסקורט - אכזבה
2האתר האמין יחסית הוא האתר הוותיק פנטזיה, אלא שגם שם יש עבודת פוטושופ (עדינה יותר מזו של האתרים הרוסיים) ובנוסף גם הם כבר לא מצליחים להביא בנות מהשורה הראשונה, למעט הברקות בודדות פה ושם. רוב הבנות שם הן מז׳אנר הקופאית בטיב טעם.
גאלה אסקורט - אכזבה
3ומסכים כל מילה לגבי גלא.
הזמנתי מהם פעמים רבות בחורות פצצות מהסוג שלא רואים הרבה בארץ (ג׳וליה, אנה, יוליה, אנה - לא משקיעים שם הרבה בבחירת השמות...) ולאחרונה יש שם גם ירידה ברמת הבנות וגם היעדר תחלופה. למתחרים שלהם (אןקראינה באהבה) לא הייתי מתקרב. הם גם דופקים מחירים ומבקשים אלפיה (תתעקש, תשלם 700. הם פשוט מחכים שייפול להם פראייר שלא מתווכח), דורשים מספר טלפון שלך (גלא לא מבקשים) ועוד שולחים לך בוריס שמסתובב לך בחדר המדרגות ומפחיד את השכנים. מה שעצוב זה שבגלל החגים הקרבים שמביאים לירידה בהיקף העבודה, לא צפויות בשורות גדולות בחודש הקרוב.
הזמנתי מהם פעמים רבות בחורות פצצות מהסוג שלא רואים הרבה בארץ (ג׳וליה, אנה, יוליה, אנה - לא משקיעים שם הרבה בבחירת השמות...) ולאחרונה יש שם גם ירידה ברמת הבנות וגם היעדר תחלופה. למתחרים שלהם (אןקראינה באהבה) לא הייתי מתקרב. הם גם דופקים מחירים ומבקשים אלפיה (תתעקש, תשלם 700. הם פשוט מחכים שייפול להם פראייר שלא מתווכח), דורשים מספר טלפון שלך (גלא לא מבקשים) ועוד שולחים לך בוריס שמסתובב לך בחדר המדרגות ומפחיד את השכנים. מה שעצוב זה שבגלל החגים הקרבים שמביאים לירידה בהיקף העבודה, לא צפויות בשורות גדולות בחודש הקרוב.
גאלה אסקורט - אכזבה
5תמיד אני מופתע מחדש מתגובות פה גם מטעות וסתם משמיצות
גולד הוא אחלה משרד ... נטלי שכבר עזבה הייתה מדהימה
ויקה שעוזבת תוך 3 ימים היא מלאך מתוק שלקחתי לשעה ובסוף
נשארה ל 3 שעות וגם אז נפרדתי ממנה בצער קל
תהנה אחי ומקסימום לא אהבת תבטל במקום
שלם קנס קטן ... אם כי אני לא צופה שתתאכזב כלל
המחיר אגב לויקה למשל הוא 700 לא אלף ולא נעליים
תהנה ודווח
גאלה אסקורט - אכזבה
7אהלן,
מסכים לגבי מה שנאמר על אין לקדם אתרים, יש פשוט פחות מבחר משהיה בעבר. אני משער שזה פשוט תקופה לא משהו... לא יודע.
חייב לתת את הצד השני לגבי אוקראינה באהבה. המשרד לא חף מהשטויות הרגילות כמובן, כמו מקרים של איחורים (הלקוח האריך, והאריך את המפגש כביכול עד שאפילו כבר אני מבטל), ולעיתים נדירות חוסר התאמה לתמונות (ממש נדירות מניסיוני לפחות, ממש לא משהו שברגיל, כלומר כשאני בוחר שם מישהי אני לא חושש שתגיע מישהי שלא בתמונות). אולי כי נראה לי שסיגלתי לעצמי כבר "הרגשה" די מדויקת לגבי התמונות, ואני בוחר כאלו שהתמונות שלהן נראות לי אמינות ברמה גבוהה, משתדל להימנע מבחורות שנראות עשויות מפלסטיק או קרות-קרח. מלבד פעם אחת שעוד כשהזמנתי חשבתי שבתמונות יש למעשה שתי בחורות (אולי לא התעדכן לחלוטין כשצפיתי) והגיעה מישהי לא כמו שחשבתי מהתמונות.
חוצמזה היו לי לא מעט הצלחות איתם, האחרונה הזכורה לי לטוב הייתה מילנה שדגמתי בדיוק לפני שעזבה והייתה פשוט נהדרת (לא סגור על השם, נראה לי מילנה).
לגבי המחיר - לא יודע איך הגיעו אנשים פה לאלפייה. מעולם לא ביקשו ממני יותר מ-800, וללא ויכוח סגרנו כל פעם על 700. האם יש אישור מחברים אחרים שהמחיר עלה ל-1000? עבר זמן מה מאז ההזמנה האחרונה שלי :)
ולגבי החבר בוריס הנהגוס שמגיע עם הבחורה... פשוט לא מתאים! אחרי פעם או פעמיים שזה קרה והתפדחתי ששכנים יראו או כל מיני סיטואציות לא נעימות אחרות, כי גם לא ממש רציתי שייכנס אליי הביתה וגם לא רציתי שימתין בדלת פתוחה לקבל תשלום... אז בפעם הבאה שהתקשרתי אליהם הבהרתי שהזמנתי מהם בעבר ואני לא מוכן שיעלה אליי נהג הביתה, פשוט שימתין ברכב כמו בשאר המקומות - אף פעם עוד לא נתקלתי בתשובה שלילית. הבחורה עולה לבד בלי שום נהג והכסף עובר אליה.
זהו, ממש לא מייחצן את המקום, אבל לאור הקטילות לעומת החוויות הטובות שהיו לי עם בחורות שלהן הרגשתי צורך לאזן קצת את התגובות :)
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
גאלה אסקורט - אכזבה
8אני חושב שהתמונות בגאלה לא אמיתיות יותר, יש בחורה אחת ששמה לילה, אבל היא דוגמנית עירום אירוטית של MET-ART, ככה שזה נראה מזויף, אלא אם כן מישהו בדק וייאשר.
http://hairyclassic.blogher.co/metart/penelope-b/avia/
http://hairyclassic.blogher.co/metart/penelope-b/avia/
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
גאלה אסקורט - אכזבה
9אכן ידידי לפי הקישור ששלחת של בחורה מאתר MET-ART , זאת אכן אותה בחורה בדיוק!
חבל על הזלזול בלקוחות.
לא להתקרב ...
חבל על הזלזול בלקוחות.
לא להתקרב ...
רוני גולן , אתה חסר חבר ...
גאלה אסקורט - אכזבה
10צר לי להשבית שמחות
אבל כן דוגמנית של met art לא דוגמנית
של met art זו הבחורה שתקבלו והיא
א: פצה אש פשוט מהממת
ב: חמודה אש
ג: כול הנאמר נבדק ואושר על ידי
גאלה אחלה משרד ולמרות שבזמן האחרון יש קצת ירידה בכמות הבחורות הם מעולם לא איכזבו
אבל כן דוגמנית של met art לא דוגמנית
של met art זו הבחורה שתקבלו והיא
א: פצה אש פשוט מהממת
ב: חמודה אש
ג: כול הנאמר נבדק ואושר על ידי
גאלה אחלה משרד ולמרות שבזמן האחרון יש קצת ירידה בכמות הבחורות הם מעולם לא איכזבו