תהיו עדינים זאת הפעם הראשונה שלי!
אז ככה קצת רקע עלי אני גר בצפון
לא הולך לדירות דסקרטיות או לבחורות במכונים!
הולך אך ורק לבחורות פרטיות
אז חיפשתי קצת בפורום מצאתי מישהי התכתבתי איתה דרך המייל סגרנו פרטים כמובן הודיע לי 600 שח לשעה מלאה!
מבחינתי זה סביר וסבבה מחיר סביר אבל כל אחד והיכולת שלו לא נכנס לאף אחד לכיס כמו שאני לא רוצה שאף אחד יכנס לי להכיס!!
משהו קטן לאנשי המחאה מבין אותכם!
זו זוכתכם ומקווה בשבילכם שזה יעבוד!
מבחינתי אני ורק אני יחליט כמה אני ישלם!
טוב נמשיך בדיווח לשם כך התכנסנו לא??
התקשרתי לקבוע מספר פעמיים לא יצא לי להגיע מסיבות אישיות שלא אפרט...
לבסוף הצלחתי קבעתי והגעתי!
נשמעת בטלפון מאוד נחמדה רגועה קבענו לשעה 14:30 הגעתי טיפה באיחור לא לשכוח אני מגיע מהצפון שעה ארבעים רק נסיעה!
הגעתי לשכונה בדרום תל אביב קצת התבאסתי בהתחלה אמרתי לעצמי בדוק נפילה אבל יש לי סוג של תרגיל עצמי שבמידה ואני עולה לבחורה ומשהו לא מסתדר אומר ואיי מאמי שחכתי את הארנק באוטו ונעלם!
לא במקרה הזה מגיע לשער אפור מתקשר מקבל סיסמא!
עולה במדרגות להעליית הגג עולה עד הגג דלת מחייג פותח לי תדלת בחורה ישראלית טיפה שחומה כמו שאני אוהב עסיסית (חברים לא שמנה ולא רזה) שוב לטעמי...
נכנסים לבית שוב אני נלחץ לאן הגעתי דרך אגב חייב לציין שהיא אמרה לי דירת סאדו
כל החדרים מאובזרים בדברי סאדו שוב יש לחץ לאן הגעתי ואוו נראה עשיתי טעות!!
מתחילים לדבר יש כימיה שיחה טובה אני נרגע קצת שלי שואלת אותי אתה מתכוון להשאר עם בגדים אני ישאר קם מהמיטה מתחיל להוריד מעצמי את הבגדים שלי שואלת אותי אם אני רוצה לנסות משהו???
אני קצת מופתע כמובן שהיא שמה לב שהופתעתי ואומרת אם משהו לא מוצא חן בעינייך תמיד אפשר לעצור!
תראו חברים קשרו אותי למיטה מספר פעמיים עם ציפית עם אזיקים וכו'
אז החלטתי שבא לי שתקשור אותי שלי קושרת אותי למיטה ידיים ורגליים מתחילה ללקק אותי פיטמות עם נשיכות קלות וכאובות עד עכשיו הכל טוב! ממשיכה ויורד לעבר הזין ופה זה היה ואוו אחד גדול שלא ניתן לתאר במילים איזה מציצה מדהימה חברים שלי יודעת טת העבודה כמובן שהיה גרון עמוק כמה שהיא יכלה במקרה שלי היה קצת קשה ולא יצליחה עד הסוף אבל היא ניסתה מספר רב של פעמיים (ואני לא שחצן ושונא להיות כזה)
מה לעשות בורכתי!
שלי ממשיכה עם המציצה בכל סוג שאפשרי המציצה מאוד רטובה הרוק שלה נוזל לי על הביצים מלבישה את הכובעון ויאללה מודיע לי שהיא רוצה לרכוב עליי שלי מתיישבת כאשר אני עדיין קשור ומתחילה לרכב אני מנסה לעזור לה כמה שאני יכול לא לשכוח אני קשור! והתנועה שלי מוגבלת!
שלי מודיע לי שהיא עומדת לגמור אני חייב לציין שהרגשתי אותה גומרת ואכן היא גמרה איזו הרגשה נפלא מבחינתי שאני יודע שהצלחתי לענג את האישה שאיתה אני מקיים יחסים!
שלי ממשיכה לרכב עליי קרוב ל רבע שעה עשריים דקות היא נאנחת וגונחת ושוב בא לה לגמור מחליטה לפתוח לי את הידיים בעצבים אבל בקטע טוב אני תופס אותה באגן ומתחיל לפמפם חזק!!!
שלי שוב גומרת!!
אני מודיע לה שהיום היא הולכת לשבור שיא!
אני פותח את הרגליים הקשורות שלי מהחבלים של שלי
ומחליט להפוך אותה על הגב! אני נכנס ומשתדל לא לפגוע בה כי מה לעשות לא כל אחת יכולה לקבל את הזין שלי עד הסוף מדיי פעם שלי שמה ידיים ועוצרת אותי מלהכנס עד הסוף אני מהניסייון שצברתי יודע מתי להכנס ומתי לעצור שלי שוב גומרת אני מסתכל עליה ורואה אותה מגלגלת עיניים מהנה ואני יודע מתי בחורה נהנהת ומתי היא מזייפת!
לא במקרה הזה ממשיכים בכל תנוחה אפשרית על הצד על הגב היא רוכבת עליי
חברים אני לשמחתי יודע לשלוט בשפיכה שלי ולכן כל פעם אני אומר לשלי שתרצי שאני יגמור תודיע לי שלי מחייכת עליי ואומרת לי בוא לדוגי!
התנוחה האהובה עליי!
שבתנוחה הזאת אני הכי חייב להזהר כי פה הם מרגישות את כולו בפנים אני מפמפם ושואל בא לך שאני יגמור?
היא אומרת לי כן!!
אני אומר לה לא ביקשת יפה שלי צוחקת ומתחילה לספור לי לאחור
10....9 ....8.....7.....6....5...4....3....2.....1....
ואז בוםםםם אני גומר בפנים כולי מבסוט!!!מחוייך
שנינו נשכבים על הגב מזיעים ורטובים...
שלי מורידה את הקונדום מנגבת עם מגבונים חבר שלח לי בווצאפ תמונה שיצא הלכה חדשה שאסור לנגב את הביצים עם מגבונים אני מציין זאת לשלי שנינו נקרעים מצחוק...
לסיום חברים הינו מעל שעה אבל פה אני חייב להגיד משהו חברים כל אחת והכימיה שנוצרת בינינו לנו היית כימיה מדהימה!
חברים אשמח לתת פרטים של שלי בפרטי
מקווה הדיווח לטעמכם ונמשיך לדווח מהשטח