2
על ידי זנגיזן
שלום חברים,לא ידעתי אם לרשום או לא,אבל החלטתי שכן,לפני שבוע חבר שלא קשור לפורום מעביר מספר,מתחיל לתקשר איתה בואטס אפ,שולחת תמונות-אהבתי,מתכתבים כמה ימים ואני מוצא זמן היום לזרום איתה למלונית בראשלץ,לדבריה היא אזרחית לכל דבר (עשתה עלייה מברית המוצצות)שעובדת בחברה נורא מכובדת בתפקיד בכיר,לא שאלתי איפה מה ולמה,מבחינתה זו השלמת הכנסה ולא זורמת עם כל אחד ולא מקבלת כל יום כי כסף לא חסר לה.קבענו במלונית,טלפון לפני שתכוון אותי למספר חדר ומסתבר שהיא מחפשת עדיין חנייה ומבקשת שאני אכנס לקבלה במלונית ואבקש חדר על שמה,משלם 150 שח וכותב לה שאני בחדר מספר 13,בנתיים התרעננתי במקלחת קרה,הדלקתי מזגן ועם סיגריה בפה ממתין לה בנועם.חמש דקות עוברות ודפיקה בדלת,העלמה נכנסת ונראת בול כמו בתמונות,נשיקה על השפתיים,מורידה מכנס והיא כבר בלי תחתונים,ניגשה למקלחת,עוברות דקותיים והיא יוצאת בלי מגבת,מה אגיד לכם?,סביבות 165 במשקל 60,חזה טיפונת נופל בגלל המשקל שלהם,קעקועים מגניבים על שתי הציציות,קעקוע מתחת לפופיק שנראה כמו חגורה(לא יודע איך להסביר),נשכבים במיטה לסמול טוק,אחרי חמש דקות מתחילה לאט לזרום דרומה ואני תוך כדי מלטף אותה בכל גופה,לאחר שהמד חום אצלי עלה החלטתי שאני צולל בפנים,מריחה טוב וברגע שנוגעים עם הלשון מתחילה להתפתל וקולות של הנאה נשמעים בחדר,חמש דקות לא עוברות והיא במילים:פאק,פאק,דה,עוד מתחילה לגמור.מלבישה קונדום עם הפה ואומרת שרוצה בדוגי,פה הגיע השלב שאני משפריץ אחרי חמש דקות,שוב מקלחת,מדליק סיגריה,מדברים דיבורים,מתחילה למצוץ ולאחר כמה דקות אומרת שרוצה שאני אעלה עליה ואזיין לה את הפה,שוב המד חום עולה,אני נשכב והיא עולה עלי ובמקום לקפץ זזה קדימה ואחורה,עשר דקות בערך והיא כבר על הצד תוך כדי שאני מפמפם בכל הכוח והיא עושה אחלה הצגה,או לא הצגה,לא יודע,אחרי עשרים דקות שנמאס לי כי פעם שנייה קשה לי לגמור אומרת לי שהיא רוצה לראות אותי בפעולה שנקרא שירות עצמי,תוך כדי משחק עם עצמה עם עצימת עניים,מבקשת שאני אכניס שתי אצבעות,מכניס שתיים ומרגיש שהבת זונה יודעת לכווץ את השבלול,שוב היא גומרת לאחר חמש דקות,ממשיכה ללטף לי את הקוקוסים ואני ממשיך בשירות עצמי,שהגיע קוו הסיום משפריץ על כל המיטה ואיפה רק לא פוגע.שוב מקלחת ומחליטים שבזמן הנותר בערך כעשרים דקות רק מדברים.אז מה היה לנו? בחורה בסביבות 35 שנכנס להגדרה מילפית שווה. כריות אוויר שפג תוקפם רחוק. גוף הכי סבבה(שולחת תמונות בוואטס אפ). לא מעשנת,לא חוצפנית,לפעמים פה ושם קללה ברוסית,מי שרוסי יבין שקללות אצלנו זה חלק מהסלנג. מחיר-500 לשעתיים ומלונית עוד 150. עכשיו מה שקשור אלי אז ברור שאחזור,ומה שקשור אליכם חברים אז תחליטו בעצמכם אם לבקש ממני מספר,אתן בכיף רק תשתדלו לא להציף,אותי מעניין דווקא הכתיבה של מר רוני גולן,מעניין באמת איך הוא היה מדווח על המפגש.סלעחה על הכתיבה שלי,אני לא משורר ולא מר רוני וגם כותב מהנייד. עד כאן חברים בכתבתינו בנושא נערות נגמר כי השדרן רוצה לישון,לילה טוב.
בחורה צריכה להזדיין כל עוד רוצים אותה,אחרת יהיה מאוחר