כ אזהרה | סבטלנה מהדירה של יוליה - תאגיד תל אביבי - סקס אדיר

אזהרה | סבטלנה מהדירה של יוליה - תאגיד תל אביבי

1
חשבתי הרבה על איזו כותרת לתת לדיווח הזה ובאילו מילים להשתמש.
וחשבתי גם האם לפתוח דיווח חדש או להשאיר את הדיווח היחצני, השקרי והחסר פרטים שפתח משתמש אחר בלי טלפון ובלי מידע אמין. פרט אחד שאסור לו לכתוב הוא לא שכח - כתובת המקום(!). כאשר מדובר בבניין מגורים רגיל בתל אביב עם אנשים שלא אמורים לדעת שיש דירה כזו, וזה נתון דיסקרטי שהפקידה לא נותנת עד שאתה לא מגיע לאיזור הדירה.

לבסוף החלטתי שאני פותח דיווח חדש, על מנת להזהיר את החברים היקרים ולתת לכם את המידע הנכון והמיהן, כאחד בעל ניסיון רב עם נשים ועם נערות עובדות.

את התאגיד התל אביב של יוליה כולנו מכירים.
מדובר בדירות הנמצאות בדרך כלל בחלק המרכזי של העיר, דירות נעימות מאוד ובדרך כלל יש כוסיות נותנות שירות מצויין.
בחצי השנה האחרונה אני יכול להגיד שנהיה קטע שחוזר על עצמו עם יותר ויותר בנות שמציצה רק מקונדמת. גם נוהל זה ניתן לפעמים לעקיפה בתוספת 100 ש"ח על ה-400 הבסיסי.
הדירה התחילה מי שזוכר עם מריה שהייתה הראשונה.... מאז היא כבר חזרה.
אני לקוח של הדירה הזאת... בחודשים האחרונים לא אהבתי את הבנות שהגיעו, מלבד מאשה. מאז מאשה לא הייתה לי חווייה טובה.

ועכשיו נעבור לאזהרה - לשיא השפל שקרה אי פעם בדירה, לשיא החוצפה, לזלזול בנו הלקוחות - סבטלנה. וגם אירה.
אז נכון שמדובר שאישה בשר ודם, ואני מכבד כל אישה. אבל צריך גם לכבד אותי.

בטלפון השקרים מתחילים בפרטים שיוליה נותנת - לדברי יוליה מדובר בבחורה יפה, די צעירה, גוף פצצה וכו' וכו'.
לא דובים ולא יער. לא צעירה ולא יפה.
קבעתי לשעות אחר הצהריים - 16:00 הייתי בדירה. הגעתי נקי, מסודר, ומקפיד על הפרטים הקטנים. אני נראה טוב ואין לי שום דבר מאיים - לא במראה ולא בהתנהגות.
פתחה את הדלת סבטלנה, נכנסנו לחדר, שילמתי 400 שח לשעה.

סבטלנה אישה כבת 35. מוזנחת מאוד.Dead
בטן רופסת שמנה וסימני מתיחה לאחר לידה. שיניים ופנים לא יפים. פצעים על הפנים.Deadכועס
לא מבינה מילה באנגלית או אולי 10 מילים. התנהגות טיפה מוזרהOuch.
ריח מאוד רע מהפה של סיגריות - וריחות המעידים על חוסר הגיינה שלא נדבר על זה שבטוח לא מצחצחת שינייםמבולבל.
רגליים לא סקסיות בכלל, גב לא סקסי ולא נשי, חזה נפול ולא מגרה.OuchOuchOuchOuchOuch

חברים - סבטלנה עם כל הכבוד, מתאימה לדירות של דרום תל אביב, בהן לוקחים כ 150-200 שח. ולא שקל אחד יותר.
המציצה לא מקונדת - חלשה מאוד. אמרתי את המילים - איי, אחחח!, ואחחייאחחיי! יותר מפעם אחת כאשר היא שרטה לי את הזין.
ליקוקי ביצים די טובים. אבל עדיין - שום דבר סקסי או מגרה.
נשיקות בפה גרועות.

אין לי מה להרחיב. פשוט נגעלתי מהביקור הזה.Dead

אז הנה הגיע היום שההבדל בין התמונות המפורסמות בסקס אדיר בדף הפרסומי של הדירה - לבין מה שבאמת יש במציאות הן שמים וארץ.
פוטושופ זו מילה עדינה.
לגבי אירה - ראיתי אותה בסלון. היא אישה גדולה. גדולה יותר ממה שנראה בתמונות....
יוליה - עצה קטנה. אם תמשיכו כך, אנחנו נמשיך לדווח ולקטול את הדירה. התמונות המסתירות את המראה האמיתי, והנתונים הלא מדוייקים בטלפון - זה לא לעניין.כועס

הייתי שעה והלכתי הביתה.
ברור שלא אחזור.

מספרי טלפון לחיפוש:
0543567057 | 054-3567057
0523044064 | 052-3044064

לינק למי שמעוניין לזרוק 400 ש"ח. מי שרוצה יש אפשרות לזרוק 300 ש"ח למסלול של חצי שעה:

תמונה של סבטלנה:

טלפון: 054-3567057
סבטלנה ואירה
2 חברות סקסיות וליברליות בתמונות אמיתיות
מזמינות אותך לדירתן הפרתית
לחוויה מענגת בדיסקרטיות וללא לחץ
בודי מסאז' מיוחד שלא תשכח !!!

2
גם אני ראיתי את הדיווח עליה של הכוכב העולה.
דיווח שגרם לי ללכת, למרות שכבר אז פינוקיו רשם שהבחור יחצן.
התעלמתי מההבחנה, בעיקר כי היא לא היתה מפורטת, פינוקיו להבא תסביר קצת כדי שנוכל לעשות החלטה מושכלת.
אין לי מה להוסיף לדברים של איינשטיין, אני אפילו לא נכנסתי איתה.
גם השחקנית השניה של יוליה לא עשתה לי את זה, למרות הדיווח הטוב של החפוז המכני, אבל במקרה שלו אני בטוח שהוא סוג חדש של יחצן, יחצן מחירים, הוא יהלל כל בת שלוקחת 400 ומטה ויקטול את היקרות יותר רק כדי שיהיה לו מה לכתוב בשרשור שלו על "עדכונים מיומה הכך וכך של המחאה..."
לצערי אין ישועה גם אצל יוליה, אומנם 400 לשעה אבל האיכות האיכות!

5
שיחקת אותה עם הדיווח Einstein

טוב עשית שפתחת פוסט חדש . אם היית מצרף את דיווחך לפוסט עם הדיווח השקרי יתכן והרבה לא היו שמים לב לדיווח שלך אלא רק מביטים למעללה לדיווח הראשוני השקרי .

אחח , איזה כיף לקרוא דיווחים כאלה שבזמן הקריאה התמונות מן המקרה עולות בראש . אני חדש בפורום , אבל כאשר אני קורא דיווחים בסגנון הזה ( גם ללא ידיעת כותב הדיווח ) אני מבין שהדיווח והאדם אמינים .

לגבי העניין של סבטלנה והנפילה , אני יכול רק לאחל לך שבפעם הבאה תרקוד לאחר מפגש עם בחורה .
הפוך כל חסרון ליתרון

6
בוקר טוב איינשטיין....
אני כרגע לפני משפט,משום שיש "חשד לכאורה" שאני יחצן המועסק על ידי איגור ובוריס בשכר חודשי....
ואני כעת ממתין למשפט להוכחת חפותי ...עד למשפט קיבלתי מבית המשפט צו הרחקה ...
ונאסר עלי להתקרב עד רדיוס של 500 מטרים מכל דירה או זונה השייכת לתאגידים.
איינשטיין ישנן נשים שאין צורך לשכב איתן,בכדי לדעת מה צפוי לך איתן במיטה ........
בדיוק כפי שיש סרטים שאין צורך לצפות בהם,לאחר שראית את הפרומו שלהם .........
אך במקרה המדובר גם ממרחק של 500 מטרים מהדירה ברחוב מיכה,
ראיתי והסקתי את המסקנות הבאות :
נ.ב
אל תיקח את דבריי ברצינות רבה מידי,אני רק יחצן .....
[QUOTE=roni golan] [QUOTE=אוליגופול]
רוני....
אני הבנתי מי אתה...אני מאמין שאחרים יבינו בהמשך מי אתה ומה אתה מעולל בפועל במתק שפתייך (מילותיך). לא התכוונתי לתקוף אותך אישית אבל אני בהחלט חושב שמה שאתה עושה נובע מאינטרסים שאותם אני עדיין לא מבין עד הסוף עדיין אבל אני בחור נבון ...אני אבין אותם בעתיד :).
[/QUOTE]
ערב טוב אוליגופול...
אני מבין שבחרת להמשיך לעלוב בי !!! וזאת למרות שעדיין לא כתבתי עליך אף לא מילה רעה אחת !!!
אתה רואה מה ההבדל בין זקן לצעיר ???
קח בחשבון...שלמרות שאני מכבד אותך ומכבד את הפורום,לא ארכין ראשי לנצח !!!!
בסופו של דבר אם תמשיך לעלוב בי ....אני אאלץ לשים לרגע את כבוד הפורום בצד.
ולטפל בחוסר הכבוד שלך כלפי,וכלפי אנשים מבוגרים ממך !!!
ולגופו של עניין ....
רציתי לתרום משהו חיובי לפוסט הזה ...אז החלטתי לבקר את בנות יוליה היקרה Star
הפעם לא אכתוב דיווח כהרגלי....
ומפאת כבודן של שתי הנשים,רק אומר שאני עדיין בשוק ....Shocked
זה הרגע בו נגמרות לך המילים...תרתי משמע !!!
אני עכשיו בדרך לאמא שלי ...אני זקוק לחיבוק של אמא .....בכי
"אם יש גן עדן"....הוא לא ברחוב מיכה בת"א...
[/QUOTE]
[QUOTE=roni golan] [QUOTE=כוכב עולה]
אחרי די הרבה זמן בלי החלטתי שבא לי עם והתקשרתי ליוליה. פעם אחרונה שדיברתי איתה זה נגמר באורגיה עם מרינה וקטיה שאף דווחה כאן בפרוט. קטיה זכורה הייתה לי לטובה ועלה בדעתי לדרוס אותה אחד על אחת. אה מה מא קטיה שבה לאמא רוסיה או לאבא אוקראינה או בקיצור אינה עוד בארץ הקודש. תחתיה הגיעו שתי קציצות חדשות העונות לשם אירה (או אירנה) וסבטלנה. הלכתי על סבטלנה.

מדובר בגברת בסביבות גיל 28-30 נאה, חיובית, שירותית מאד וזורמת. נשיקות, אוראלי, ליקוקי ביצים, הפלקות לטוסיק, זיוני דוגי, מסיונרי מה שאתם רוצים. כחומר ביד היוצר. והכל עם תשוקה מלאה כאילו הרגע פגשת אותה בבר השכונתי ובא לה שתזיין אותה. זה היה פשוט תענוג. פשוט תענוג איתה. היא מסוג הנשים שיש לה אנרגיה מינית בשפע (אף על פי שזה לא ניכר עליה בהתחלה) כיף לחבק אותה, לנשק אותה, להפליק לה, ללקק אותה (אשכרה נעמד לי הזין תוך כדי הכתיבה), כיף איתה. היא מוצצת עם תשוקה מלאה ללא קונדום, ובמקביל מלקקת את האשכים, אוכלת אותם ממש (אני חולה על זה) ובסוף כמובן גמירה לתוך פיה ו/או סביב שפתיה הבשרניות. בקיצור היה לי טוב, היה לי כיף, היה לי מדהים. לצערי אחזור אליה בקרוב!!!
אני יודע ומרגיש שהיה לי מדהים כאשר אני יוצא מהן ואני לא מרגיש את הרגליים, אני כמו מרחף, כמו עורב שחור שלא יידע שובע לעולם. לעולם!!!

חטאנו לפניך רחם עלינו!!!
[/QUOTE]
הייתי מגדיר זאת יותר כ.... יוצר ביד החומר .....ודי לחכימא ברמיזא ....
אוליגופול אם החלטת לעשות סדר בפורום בנושא,אי כתיבת אמת,יחצנות,וטובות הנאה ....
אני מציע לך להתחיל בפוסט הזה ....
ודי לחכימא ברמיזא .........
[/QUOTE]
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

9
[QUOTE=ravnadal]לא מבין את הגברים שלא מסוגלים לבטל Dead[/QUOTE]
כשהזין עומד השכל התחת.
תחשוב על זה, תיאמת, פינית זמן, אתה מגיע כולך מלא חרמנות, והופ פותחת את הדלת אחת כזאת?!
אז אתה מתחיל לחשוב אולי היא עילוי במיטה, נזכר בדיווח של כוכב עולה, והזין לוחש לך "כנס, כנס, יהיה בסדר, אם ההוא נהנה גם אתה תהנה, יאללה קפוץ למים..."
ואתה חושב ויודע שאתה צועד בעיניים עצומות בתוך מנהרה כשרכבת דוהרת מגיעה מהצד השני, ועדיין למרות הצפירות, הזין לוחש לך "כנס, כנס, היא מוצצת אגדית, עושה הכל, הרי זה מה שההוא כתב.."
אז אתה קופץ למים, ומגלה באוויר שהבריכה ריקה".

לפחות איינשטיין עכשיו הציל כמה נפשות, למזלי אני התאפקתי וביטלתי...חיוך גדול
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”