בחרתי את ויקי מקריית אתא.
מי שלא מכיר את ויקי אז הנה פוסט שנותן הרבה סיבות טובות ללכת אליה.
שיחה קצרה איתה (קשה להשיג אותה כי היא "עסוקה") ותיאמנו זמן הגעה.
לקחתי חצי שעה איתה... נראה לי מספיק לפעם ראשונה.
מה שאני יודע על נערות עובדות זה מהפורומים כאן וכל הפרסומים שיש בחדשות ובעיתונים על מצב הזנות בארץ.
אני מודה שבאתי עם הרבה חששות כי לפי הכתבות על הזנות, יש תמיד סרסור שלוקח את רוב הכסף והנערות הן מושפלות ואלי אפילו מכורות לסמים.
התבדתי.
ויקי היא בהחלט עובדת ונראה שהיא יכולה לחיות עם מה שהיא עושה בחיים.
היא בחורה מרשימה וכנראה עם תודעת שירות גבוהה.
היא בחורה מרשימה וכנראה עם תודעת שירות גבוהה.
היא פתחה בפני כשהיא חצי מסתתרת מאחורי הדלת לובשת רק חלוק דק.
ישבנו לשיחה לתיאום ציפיות (היא ישר קלטה חדש בעסק) היא הדגישה כמה היא באה לתת שירות מלא עונג ואפשר לעצור אותה אם מרגישים שמגיעים לשיא.
שילמתי 250 שקל לחצי שעה בלי אקסטרות וישר החלוק ירד וחושף בפני גוף יפה עם חזה מסולקן גדול ועומד ובטן טיפה מידלדלת כי כנראה עברה לפחות הריון אחד.
היא איננה דוגמנית אבל בלי ספק היא נמצאת כמה רמות מעלי.
התפשטתי ונשכבתי על המיטה כפי שהיא הדריכה אותי
היא נשכבה לידי מלטפת ומנשקת הליטופים בהתחלה מרומזים ואחר כך יותר נועזים.
לא נדרש הרבה כדי להדליק אותי.
אני אוהב גם ללטף ולהרגיש אותה צמודה אלי... מתישהו זה עבר לנשיקות צרפתיות.
אני מוכרח לציין שהיא בערך בגיל 40 ומאוד שמורה וחטובה... יש לה בהחלט על מה להתגאות.
היא החלה למצוץ לי את הפטמות והחלה לרדת יותר ויותר למטה.
כשהגיע לזין, היא החלה בליקוקים מסביב באיטיות מענגת נותנת ללשון שלה לטייל לכל האורך.
הידיים שלה מלטפות את הביצים שלי. היא יודעת מה היא עושה וזה כל כך טוב.
לאט לאט היא מרשה לעצמה יותר... ליקוקים סביב הכיפה כשהידיים שלה לשות את הביצים.
ואז היא עברה למצוץ לי את הביצים כשהידיים שלה עובדות על הזין שלי. אני מוכרח לציין שמעולם לא מצצו לי את הביצים וזה היה חוויה כל כך טובה.
לאחר מכן עברה למציצה של הזין, מכניסה את כולו לפה והידים שלה עדיין עובדות על בסיס הזין ועל הביצים.
משם לגרון עמוק שגם זה חדש לי. מדהים.
אני לא יודע איזה עוד טכניקות היא עשתה אחר כך כי פשוט התמסרתי לטיפול שלה.
יש דבר אחד שהפתיע אותי וזה כשהיא הניחה אצבע על הרקטום שלי (לא החדירה). ההפתעה היא מההרגשה שלי כי ממש אהבתי את זה.
היא שאלה אותי אם להמשיך באוראלי או להלביש קונדום... נתתי תשובה מגומגמת להמשיך עם אוראלי.
נסחפתי הלאה בפיתולי העונג ואיכשהו מצאתי את עצמי ב 69. הכוס שלה מגולח ומריח טוב ואני מנשק ומלקק אבל קשה לי להמשיך כי זה מדליק אותי עוד יותר ואני תכף גומר.
אני עוצר אותה... והיא נותנת לי מנוחה. הרגשתי שאני כלי משחק בידיים שלה. לפי תגובות הגוף שלי היא ידעה בדיוק איפה לגעת בי.
היא החלה להשתעשע בי. עלתה מעלי והבהירה לי שהיא לא מחדירה אליה.
נתנה לכוס שלה להתחכך עם הזין שלי. זה היה כיף ולא בגלל החיכוך אלא כי ראיתי איך תנועות הגוף שלה זורמות עם החיטובים והופכים לבסוף לחיכוך עם הזין שלי. יש משהו בגוף האישה שפשוט נועד להפיל גברים מהרגליים. הרגשתי בגג העולם.
היא הסתובבה, ואמרה לי "כך עושים Fake Anal" והצמידה את הזין שלי לחריץ שלה ומתנועעת קדימה ואחורה מאפשרת לי הצצה איך הזין שלי מתחכך בחריץ שלה.
הידיים שלי מלטפות את הקימורים הנהדרים של הגוף שלה.
היא הדליקה אותי שוב...
שוב מציצה והיא סימנה לי שזה הזמן לגמור. האמת שפחדתי שאגמור לה בפה כי לא שילמתי על אקסטרות. היא כמובן הרגישה את זה ואמרה לי בפירוש שאין לי מה לדאוג וחזרה לטפל בי.
נתתי לעצמי להשתחרר ולא להילחם בה. לא להחזיק יותר ולהתמסר לטיפול שלה.
אין לי מושג מה היא עשתה ואיך עשתה אבל כשהגעתי לגמירה יריתי כל כך חזק שזה ממש הפתיע אותה. היא צחקה ואמרה שאם היה עלי משהו הייתי כנראה מעיף אותו.
היא ניקתה אותי עם מגבונים ושמתי לב שנשאר לי 2 דקות. סירבתי למקלחת שהיא הציעה לי כי לא רציתי לגזול ממנה עוד זמן ונפרדנו בנשיקה.
אני לא אתן ציונים כי אני חייב להיות הוגן ואין לי למה להשוות.
השאלה שאני עכשיו צריך לשאול אותי היא איזה אקסטרה לקחת בפעם הבאה שניפגש?
יש כמה דברים ממש מפתיעים וזה החלק הרקטלי שאהבתי את הרמיזה אליו ואני אחקור אותו יותר.
חשבתי בכיוון של דניאל מהקריות (הבנתי שהיא גם עושה פרוסטטה).
אבל לפי הפירסום של עיסוי קצף שהיא איננה מקבלת לקוחות חדשים.
אז אולי ליאת מהרצליה.
[דיווח שלי על ליאת]
מעניין מה עוד אגלה על עצמי בהמשך...