כ מנדרין בערב ביום חמישי האחרון.. - סקס אדיר

מנדרין בערב ביום חמישי האחרון..

1
באמת שהרבה זמן לא הסתובבתי בשתי הרחבות של מנדרין בשעות הערב.
העובדה שאני נוהג ברכב חברה, שהלוגו של החברה מתנוסס בגאון, מנעה ממני להסתובב במקומות כאלה לא מעט זמן...
אבל ביום חמישי בערב הייתי עם רכב חלופי, ולאחר כמה שנים שלא ביקרתי שם, לא יכולתי לעמוד בפיתוי של ההסתובבות בין הזונות והחיפושים לתגלית מחרמנת.. הדברים האלה שכל כך עושים לנו את זה וגורמים להתרגשות פנימית וללב לפעום בקצב מוגבר...
הרגשתי כמו שתיין שהפסיק לשתות, שלאחר מספר "שנות יובש" קיבל סוף סוף כוסית ויסקי...

הדבר הראשון שהדהים אותי היה כמות הפרצופים החדשים שראיתי שם!
מדהים, איך במשך 20 שנה היה פה ושם איזה פרצוף חדש פעם בכמה חודשים או בכמה שנים, אבל לא היו חידושים מהפכניים ומרעננים...
והנה עכשיו, אולי שנתיים וקצת שלא ביקרתי, ולפחות 20! - 30! פרצופים חדשים, ואולי אפילו יותר..

מדהים!!

והקצב שהבחורות עולות ויורדות מהרכבים גם הדהים אותי.
ממה שאני זוכר מפעם, חוץ מלהיטים למיניהם שהיו קופצות מרכב לרכב, מרבית הבחורות תמיד היו מסתובבות חסרות תעסוקה לא מעט זמן בין רכב לרכב..
ועכשיו? אני רק רואה מישהי אטרקטיבית, ומייד נחטפת. ממשיך לנסוע, רואה עוד פרצוף חדש, וגם היא מייד נחטפת..

האמת שאת ההלם הראשון קיבלתי ממש איך שעברתי את הרמזור של גלילות לכוון החוף. מייד אחרי הרמזור, תוך כדי נסיעה, עמד רכב בצד ממש על הכביש הראשי. איך שעברתי את הרכב וטיפ טיפה התרחקתי, אני רואה במראה שיוצאת מהרכב בלונדה מדהימה עם ג'ינס הדוק ונעלי עקב חרמניות. וואו אמרתי לעצמי.
רשמתי לעצמי לחזור לבדוק את הארוע יותר מאוחר..

אז לאחר שהסתובבתי כשלוש רבעי שעה ברחבה של מנדרין, החלטתי לבדוק מה עם הבלונדה של הכביש הראשי. תוך כדי נסיעה לכיוון הרמזור, ראיתי אתה עומדת, ובזמן שאני ברמזור של גלילות לעשות פרסה, מישהו כבר לקח אותה.
עשיתי סיבוב והחלטתי להמתין שהרכב עם הבחורה יחזור..
חכיתי בערך רבע שעה! עד שהתאיישתי והחלטתי לעשות עוד סיבוב ברחבה..
ברחבה העניינים כרגיל... מה שראיתי שהפעילות ברחבה ממשיכה במלוא הקצב..
החלטתי להתביית על מישהי לדגימה.. אבל כל הזמן הבלונדה מהכביש הראשי הייתה תקועה לי בראש.. ולכן כחצי שעה אחרי זה החלטתי לעשות עוד סיבוב למצוא אותה.
שוב נסיעה לכיוון הרמזור, והפעם אני רואה שלאחר הפרסה יש כבר שלוש! מכוניות שממתינות לפנינה הפוטנציאלית..
שוב החלטתי לוותר.. ושוב נסעתי לרחבה...

הסיפור היה נמשך בערך שלוש שעות שבהם קצב הלב שלי לא נח, ואני לא מצליח אפילו לדבר עם הבלונדה המסתורית, שמרגע לרגע הופכת לאובססיה..

בסיבוב האחרון החלטתי שאני ממתין עד שאני משיג אותה.. לפחות לשאול אותה מה העיסקה...
לצערי, אחת המכוניות שהיא נכנסה אליה, הגיעה לכיכר והמשיכה עם הבחורה לכיוון הרמזור והבייתה..
אולי זה היה סוף יום העבודה שלה, ואולי זה היה מישהו שהציע לקחת אותה הביתה..
אני נשארתי עם חצי תאוותי בידי..

לאור האכזבה, החלטתי שאני לא דוגם אף אחת, למרות כל הפרצופים החדשים..
ונסעתי הבייתה..
ומאז..
היא לא יוצאת לי מהראש..

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

7
הייתי אתמול בערב , בערך בשעה 9:00 , מלא בחורות וקוקס ב2 החניות , גם מצד ימין וגם משמאל , עומדות עם תחתונים וחזיה .
לקחתי אחת , לא יודע את השם שלה , עמדה בצד ימין צמוד לגדר , נראית נחמד ממש , התפשטה לגמרי , אחלה ציצי , זריז , זיון + מציצה וזהו .
ההיצע שם גדל מיום ליום אחרי תקופת יובש רצינית .

8
בעקבות האובססיה החדשה שלי למצוא את הבלונדינית על הכביש הראשי בדרך לחוף, עשיתי סיבוב במיוחד בכיוון גלילות הערב

עובר את הרמזור לפונה ימינה לכיוון מנדרין, והנה אחרי 30 מטר יש איזה זונה עם שיער שחור שנראת כמו קוקס עושה סימנית שמבקשת טרמפ..
אני, שמאד אוהב הפתעות, עוצר על מנת לשמוע אם באמת צריכה טרמפ.. הבחור(ה) בלי שלאול פותחת את הדלת ונכנסת פנימה...
האמת שהייתי קצת מבולבל והיא ישר מתחילה לדבר על זה שתבוא עלי הברכה כי אני הסיפתח שלה להערב ומנסה לנשק אותי...
(ואני בסך הכל התכוונתי לקחת אותה טרמפ לחוף.. :-) )
בכל מקרה, שואל(ת) אם אני רוצה מציצה טובה ואפשר לגמור בפה.. בגלל שאני סיפתח אז מחיר מיוחד ב 50 ש"ח..
כולי מחוייך מהסיטואציה.. אני פותח את הרוכסן של המכנסיים תוך כדי נסיעה לכיוון החוף.. והבחור(ה), אפילו לפני קבלת המזומנים מתחיל(ה) למצוץ..
ואז אני איכשהו מנסה לגעת בציצים מעבר לחולצה...
ומה אני מגלה??
איך בדיוק שר שלום חנוך כבר לפני 30 שנה?
מה ששם הרגשתי זה נכון.. זה לא גברת זה אדון!!

בקיצור, פתאום אני מבין שאני מקבל מציצה חשופה מגבר שהתלבש כמו אשה..
עם פאה, עם חזיה מרופדת...
ממש לא כוס התה שלי... איככככככס...

מזל שכבר הייתי ליד החוף.. נתתי לו 50 ש"ח ואמרתי לו שיסלח לי אבל אני לא גומר עם קוקסינלים (בעדינות על מנת לא להעליב..)

בקיצור.. החוויה הייתה כל כך מזעזעת, שכבר עבר לי כל החשק לעשות סיבוב..
וגם ככה החוף היה כמעט ריק לגמרי..
וכמובן שאת הבלונדינית שלי לא מצאתי...

בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”