כ עיסוי מ 2 מעסות פרטי ברחובות - סקס אדיר

עיסוי מ 2 מעסות פרטי ברחובות

9
טוב אז הלכתי!!!
הדירה של אוקסנה שאותה לא ראיתי,
קבעתי וקיבלה אותי נטלי, בחורה רזונת וחייכנית 250 זוזים ל50 דק הוסבר מראש בטלפון.
מסג נעים ביותר ומקצועי, במהלכו היא גם מתפסת עליך עם הרגלים, ולבסוף גם הרפיה נהדרת
לטעמי יותר מידי שמן!!!
50 דק אחרי מקלחת כבר הייתי בחוץ
ממה שהבנתי נטלי עושה הרפיות ומסגים נעימים, ואוקסנה עושה מסגים חזקים (ללא הרפיה) אך יש מצב שנטלי תבוא לסיומת!!!
חשוב לציין זו דירת מגורים לכל דבר
תהנואצבע למעלה
kamagra הג'ל שכובש את העולם- פרטים אצלי

עיסוי מ 2 מעסות פרטי ברחובות

10
"נטלי, אוקסנה, רגע את נטלי, לא אוקסנה. היי אוקסנה, לא זו נטלי" Dead

אז ביקרתי את נטלי ואוקסנה.

התקשרתי ודיברתי עם נטלי ולא סגרנו. התקשרתי אחרי כמה דקות לסגור והיא לא זיהתה אותי אז אמרה לי אהה דיברת עם נטלי. בקיצור היו כמה טלפונים וזיגזג ביו שתיהן שבסופו של דבר היה מצחיק וחמוד כי הן מתוקות ופיפליות גם בטלפון. וסגרנו על עיסוי 4 ידיים אחרי שהבנתי שיש רק חדר אחד בדירה שמותאם לעיסוי ושאחת עובדת השניה מושבתת.

אז הן מקבלות ברחובות בביתה של אוקסנה, בית מגורים לכל דבר עם תמונות הריון ושל הילדה והבעל על הקיר.
נטלי עושה עיסוי עם הרפיה ואוקסנה רק עיסוי מקצועי.
המחיר הוא 250 לנטלי עם סוף שמח, 400 לשתיהן כאשר נטלי נשארת ב10 דקות האחרונות לבד.

כיוונו אותי לבניין, מקום מבודד ודיסקרטי עם מלא חנייה. קיבלה אותי בדלת נטלי עם חיוך ולחיצת יד. אוקסנה ישבה ושתתה משהו. שתיהן נינוחות ומרגישות בבית.
לנטלי גוף רזה, קטנט ויפה., חזה קטן ופנים לא משהו אפילו קצת פזילה, אבל אופי פילפלי וזורם. אוקסנ פחות רלוונטית אבל נראית סבבה גם כן. שתיהן צעירות לדעתי גג 30.

אחרי היכרות קצרה, כוס מים קרים וציחקוקים רבים הכניסו אותי לחדר, ביקשו שאתפשט והתחלנו לעבוד. במהלך העיסוי הן לא מתפשטות בכלל גם לא נטלי.
אבל העיסוי, אוי העיסוי! 4 ידיים זו חוןיה אחרת לגמרי! העיסוי היה מעולה וטוב, שאלו איך אני מעדיף פירוק או עדין לקחתי באמצע.
הו ממש זורמות וצוחקות אחת על השניה ועלי, שמחות ועדינות, ו4 ידיים על הגב פשוט עשה לי את זה!
אחרי 30 דקות בערך ביקשו להתהפך, נטלי כיסתה את החבר בגלל אוקסנה אבל עם מגבת קטנטונת והיא עטפה אותו שלא יפריע לעיסוי ומידי פעם נגעה בו לבדוק עירנות. אחרי כמה דקות נטלי קפצה על המיטה, התישבה עם רגלים לצדדים והרגלים שלי עליה, כך שהחבר בדיוק בין רגליה ובשליטת ידיה.
אוקסנה נפרדה מאיתנו לשלום ונטלי החלה בעיסוי לחבריקו ושנגמר בפיצוץ אדיר, עבוד מעולה.

מקלחת מעולה ממש, מים חמים והבית יחסית חדש אז מקלחת כיפית ונקיה עם מגבת נקייה (נטלי אפילו סיבנה לי את הגב אבל אמרה שזה חריג ושהיתה זרימה טובה)

בקיצור:
250 ל50 דקות - 400 ל4 ידיים (מומלץ)
אין עירום ונגיעות
בנות חמודות ופיפליות
עיסוי מעולה
הרפיה מעולה

ברור שאחזור! כנראה רק ל4 ידיים

(לפני התלנות על המחיר שכנראה יבואו, הלכתי בגלל ההמלצה לעיסוי טוב וזה מה שקיבלתי)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”