כ מחרתיים בברלין - סקס אדיר

מחרתיים בברלין

4
ארטמיס מעולה!!! אבל יקר. מומלץ לבוא בסוף השבוע בערב, יש הכי הרבה בחורות אז.

קליגולה "זיין כפי יכולתך ללא הגבלה", נחמד מאוד. יש יתרונת וחסרונות, כתבתי פוסט מאוד ארוך בנושא.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

מחרתיים בברלין

5
הי לך .. בקרוב אפרסם גם בפוסט הרלוונטי

הייתי בברלין בספטמבר האחרון

את קליגולה לא כ"כ אהבתי גם כי הבנות שם נראות מבואסות ממה שהן עושות הן חייבות להיות על עקבים על הבמה רוב הזמן או עם לקוחות .. חוץ מאחת לא היתה ש/ם אף אחת ממש וואו או שהייתי מסתכל עליה יותר משניה ברחוב

לגבי המקום של מוחמד יש שם כוסיות אבל ממש כוסיות העניין הוא שצריך לבוא לשם חרמן טוב וגם צריך מזל עם הימים בשבוע

אני הייתי ביום חמישי כנראה שזה לקראת הסופ"ש אז אולי בגלל זה היו איזה עשרה גברים על בחורה לפחות כשכל פעם היו רק שתי בחורות או רק אחת בד"כ אחת יותר מושכת מהשניה אז כולם הולכים עליה לפחות בזמן שהייתי שם צריך לבוא סבלני כמו שרשמו חברים בפורום ואולי להביא עזרים כי אחרי שגמרתי עם הכוסית הראשונה היה לי קשה להרים אותו שוב בטח עם כל הגברים שעטים על הבחורה ומסתירים אותה

בדיעבד אני אישית הייתי מוותר על קליגולה ומנסה לצבור יותר ניסיון במקום של מוחמד כי מבחינת הבנות יש שם פוטנציאל גבוהה הן באמת נראות טוב ומזדיינות יופי

בארטמיס לא הייתי ובדיעבד אם הייתי קצת יותר מאורגן הייתי משקיע בלנסות איזה קטע עם כוכבת פורנו מקומית

תהנה :)

מחרתיים בברלין

6
לא מסכים, מתוך ה-18 שהיה בשתי המשמרות, היו כמה שנראו ממש סבבה. הבנות של משמרת הבוקר היו חביבות ולא עצבניות.

תקראו את הדווח שלי, ותישארו לשתי משמרות...
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

מחרתיים בברלין

7
רוני 69, אתה מגיע לברלין ל 7 לילות !!! פצצה
אתה יכול לזיין ולגוון בכל הצורות האפשריות של הבילויים המוצעים בעיר.
תחפש "ברלין" אחרי לחיצה על סמל זכוכית המגדלת ותקבל ים של מידע מהחברים היקרים שדיווחו.
תוכל גם ללכת למועדונים רגילים או בטינדר ולנסות עם בנות רגילות.
והכי חשוב...
תדווח קריצה
מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”