כ נוי הריונית ערביה - סקס אדיר

נוי הריונית ערביה

1
מדובר בדירה החדשה ביצחק שדה 1 או יותר נכון מנחם בגין 72 זה הדירה שהייתה בסחרוב 22 בראשון לציון.הייתי כמה פעמים בדירה בראשון אז אני כבר מכיר את מורן יובל שרה ועדן.התקשרתי שמעתי שם חדש נוי צעירה מלאונת אמרתי אותה אני לא מכיר אז אקפוץ לראות.הגעתי לדירה פתחה לי נוי הריונית צעירה ומתוקה עם בטן יפייפיה ופטמות הריון ענקיות הייתה עם תחתון וחזייה שזה בכלל הדליק אותי.מיד שלפתי 300 ש''ח ועד כאן החלק הנעים.נכנסתי להתקלח הגיע אחרי רבע שעה שקראתי לה כשהגיעה נזכרה שהיא צריכה להתקלח כמובן על הזמן שלי עוד קצת טיזינג של יבוש ופוזות למראה אמרתי לעצמי אין סיכוי שאני מזיין אותה.אבל בכל זאת לא ויתרתי התחילה מציצה מקונדמת רק עם שיניים בלי שפתיים בכלל אחרי דקה אמרתי לה שתפסיק כי לא נהנתי אבל בכל זאת הייתי חרמן כי היא נראית הריונית יפיפיה בכללי.ביקשתי שתעלה עלי לא הסכימה רק מסיונרית והיא בעייתית כל שניה מתייבשת לא נותנת לגעת בפיטמות האדירות שלה כל שניה לוחצת שהזמן יגמר ביקשתי דוגי הרגשתי שהזיון מתפקשש לי הסכימה ופה היו 2 הפתעות הראשונה היא שהזין פשוט נשאב פנימה בכל פימפום אף פעם לא הרגשתי ככה משהו מטורף והדבר השני הוא הפטריה שיש לה בכוס סירחון לא נורמלי היה לי מזל שמרוב חרמנות גמרתי אחרי דקה.בקיצור חוויה מעורבת גם טובה וגם רעה השירות הוא תיקתוק מסריח תרתי משמע אבל לחובבי ההריוניות היא אחת הפצצות שהיו ויש לה גם מבטא שאלתי מה זה למרות שזהיתי שהיא ערביה היא אומרת שזה מבטא ישראלי שיהיה.יש פה כמה חברים שחופרים שאלות מיותרות ומעצבנות בפרטי אז תחסכו ממני בבקשה רשמתי פה הכל עליה אני לא יענה לכם.

נוי הריונית ערביה

3
אז נסעתי לשם וכרגע סיימתי ״טיפול״ אצלה. אז ככה מדובר ההריונית צעירה ואכן נראת ונשמעת ערביה למרות שהכחישה תעניין! גוף הריוני מאלף וסקסי!! אך לא נותת לגעת ולקקק אותה בכלל!!.איזה פיטמות מאלפות!! קיצר תיקתוק. אגב המקום עצמו חדש/ משופץ אבל שירות וטיפול ירוד מה עוד שלא הסכימה ל2 הרפיות ב250. הרפיה די גרועה לטעמי קבלתי ממנה. סימנתי וי על עוד הריונית.. האמת שתכננתי ללכת למרינה מהדיווח של ידידנו אוליגפול . אך קראתי את הדיווח של כוכב הצפון וזה חרמן אותי....
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”