כ מעיין המקסימה פרטית מלוד - סקס אדיר

מעיין המקסימה פרטית מלוד

1
שלום רב לכולם.
יצא לי היום לבקר אצל מעיין. היה לה פוסט פה במדור הפרסומי לתקופה ממש קצרה, אך היא הורידה אותו מסיבותיה שלה. הספקתי לשמור את המספר ולבקרה היום.
קודם כל, יש לה תמונה ממש נחמדה בווצאפ. תמונה אמיתית שלה אכן. אז כל מי שמעוניין יוכל לראות ולהחליט. היא ממש ממלאת את המושג bbw מהכיוון הכי חיובי. אני ממש אהבתי.
זה לקח לי מעט זמן להגיע אליה כיוון שאני גר די רחוק וללא רכב, אך מה אגיד, היה שווה מאוד את המאמץ.
מעיין ממוקמת בבניין דירות, הכניסה די דיסקרטית.
היא פתחה לי את הדלת בחיוך רחב ומקסים וחיבוק חם ולבבי, ואחרי שהיא ראתה את הורד הורוד אשר הבאתי לה אף הוסיפה נשיקה חמודה Embarrassed
נכנסתי אליה, זאת הדירה שהיא גרה בה. דירה יפה, מרווחת ומאוד נעימה.
היא ביקשה את האתנן, 400 לשעה, אשר נתתי בכיף ובשמחה. ידעתי מראש שהולכת להיות לי חוויה טובה עם הנסיכה הזאת.
לאחל שנכנסו לחדר השינה בעל המיטה הזוגית, דיברנו מעט. טוב מה זה מעט, בערך עשרים דקות. לי לא היה בעיה כלל ואני מאוד מאוד שמח שזה קרה. עזר לי רבות עם ההתרגשות ושבר באופן כללי את הקרח בינינו.
לאחר שהתפשטנו התחלנו לגעת ולנשק אחד את השנייה. היא רצתה לרדת לי אבל אמרתי לה שהיום אני מפנק אותה.
היא נשכבה על הגב והתחלתי לנשק ולחבק אותה בעודי יורד אט אט לפתח מאורתה החמה.
אחרי מעט נישוקים באזור הכללי אמרתי לה שהגיע הזמן למנה העיקרית חחח.
התחלתי לשחק עם הדגדגן שלה ותנועות השרירים שלה והקולות העדינים שהיא התחילה להוציא היו כמוזיקה לאוזני.
לאחר שמצאתי את הנקודות המיוחדות שלה גמרתי לה לגמור פעם ראשונה. נחנו מעט ואחרי עוד כמה נשיקות ומזמוזים החלטתי שמגיע לה פעם נוספת. שדרגתי את הטכניקה ואכן ללא אומר גמרה כעבור זמן קצר פעם שנייה עם חיוך על פנייה.
היא אמרה שעכשיו תורי ואני עצמי נשכבתי על הגב על המיטה. הטכניקה שלה זה משהו שלא הכרתי עד היום אני חייב להודות. היא עולה ויורדת בקצב איטי ונעים, חום וקור, נכנס ויוצא. היה ממש נעים. מעיין שמה לב שאני לא גומר ואמרתי לה שלרב אינני גומר בפעם הראשונה שאני אצל מישהי חדשה.
אז היא לקחה על עצמה כמשימה שאני לא יוצא משם ללא שחרור.
ואכן עם סבלנות אין קץ, ועם עבודת יד משולבת ובתוספת בוסט של ג'ל הגיע הגמירה המיוחלת.
היא אכן אמרה לי, אין מי שמגיע אליה ולא גומר. ואני עכשיו מאמין לה חחחח.
התנשקנו והתחבקנו עוד קצת במיטתה, מקלחת, שיחה נעימה קצרה נוספת ויצאתי לדרכי.
אני אחזור, ולא רק עוד פעם אחת נוספת.

מעיין המקסימה פרטית מלוד

3
טוב אז הקדמתי את דיווחי גבר קול ;)

קיבלתי את מספרה אז באדיבותו של קולמן ונכנסתי לוואטסאפ לאמת באמת את דבריו. מופיע תמונת פרופיל חושפנית שמפתה לקראת הבאות. נשלחה הודעה. הגברת מחזירה הודעה לאחר לא מעט זמן אבל היתה שעת בוקר מוקדמת יחסית. נשאלה אם התמונה אמיתית וללא מענה משגרת עוד רביעיית תמונות גוף מפורטות כמובן ללא הפנים. אז אמיתיות הן אמיתיות אך ניכר שנעשתה השתדלות גדולה להוציא את המיטב. בחורה ישראלית (מבטא מוזר שחפעמים נוטה לרוסית לפעמים לערבית ואל תשאלו אותי איך)
מדובר בבחורה קומפקטית "דחוסה" רגליים עבות שממשיכות בצמיגים בגופה העליון לא לא להיט לא נורא בוא נגיד. פנים סבבה שוב הכל באופן יחסי בכל זאת מארחת לודאית. ייאמק לזכותה מטופחת עשתה פן התאפרה ופתחה את הדלת לבושה שמחה שחורה ליופי ולהסתרה כמובן פחוס נעלי עקב שחורות. התמונות שנשלחו צולמו באותו החדר על אותה המיטה ככה ששוב יש אמינות אבל המציאות "רפוסה" יותר. סך העל תמורה נאה לאגרה.
אנאלי לא
גמירה בפה לא
מציצה חשופה כן
נשיקות כן
תנוחות חופשי
סבלנית חייכנית
רוצה ונותנת שירות טוב
דירה לא יפה בטח לא חדשה נקייה ככה ככה אבל לא באנו לראות את הנכס

מה שכן בנוסף לטוב או לרע היא מודעת לדיבור עליה כאן בפורום.

מעיין המקסימה פרטית מלוד

4
סלחו לי מראש חבריי על טעויות הכתיב מקליד מהפלא וזה לא מי יודע מה.
כמו חברי הגבר הקול פותח השרשור גם אני לא מתכוון להעביר את מספרה ללא עוד דיווח אחד לפחות של צדיק מהחמישה הנותרים שקיבלו. אז לא לבקש בינתיים. עמכם הסליחה וההבנה לעת עתה. ברכה והצלחה חברים.

מעיין המקסימה פרטית מלוד

7
אהלן חבר
ראיתי כרגע באמת את הדיווח שפורסם עליה לפני
מוזר...
אם אותו בחור דיבר איתה כל כך הרבה בטלפון כנראה זה היה על מזג האוויר או פוליטיקה אם לא טרח לשאול מה עושה ומה לא עושה.
דווקא בעניין הזה היא לא משאירה תחום אפור ואומרת כבר במעמד השיחה מה עושה ומה לא במדויק.
שוב המראה הוא לא למסלול דוגמנות וגם לא לחצי מסלול.
איש איש בטעמו אני אישית ניסיתי לתת דיווח חי כמה שיכול.
בנוגע לגיל אגב אני מעריך ב35+-
שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”