כ מדגם עיסויים באר שבע והדרום - סקס אדיר

מדגם עיסויים באר שבע והדרום

1
טוב אז לאחר של שנתיים של צופה מהצד בפורום החלטתי להרים את הכפפה ולשתף אתכם בחוויותיי...TongueTongueTongue

מרינה באר שבע אזור מצדה, בת 40-45 רזה ציצי יפה ועומד להפליא, עיסוי מקצועי בעירום מלא + בודי, ליד מיטת העיסוי יש מיטה זוגית לאקסטרות.. 200 ש"ח 40 דק' מפרסמת ביד 2

טינה מבאר שבע מקבלת בשכונה ה', ג'ינג'ית מטעת גיל נראית בת 30 גיל אמיתי 40 + חזה בינוני מדהים ועומד, שירותית ומקסימה שאין דברים כאלה עוש גם בודי וגם מסאז' לגבי אקסטרות תבדקו מולה שווה כל שקל יש לה תודעת שירות מדהימה 200 40 דק יד 2

ליאורה מקבלת בשכונה א' באר שבע אישה בשנות ה 50 לחייה בלונדינית עם חזה קטן ויפה עושה מסאז' מקצועי + הרפייה מפרסמת ביד 2 יד איתה שותפה בדירה שעוד לא דגמתי

נופר באר שבע מפרסמת בוואלה צאט צעירה בת 25 ישראלית צברית עושה בודי ב 250 לחצי שעה חזה גדול ומהמם מקבלת בשכונה ג'

חיה- הייתה מקבלת בבאר שבע עכשיו באופקים איזה בשנות ה 40 המאוחרות בעלת חזה ענק ( לא שמנה ) עיסוי של 40 דק' ב 200 בטלפון אומרת מקצועי בלבד אבל לי עשתה טיפול ללא חלק עליון ובתחתונים. אין סיכוי שתוציאו ממנה בטלפון משהו זהירות היא תתהפך.

את היתר אפרסם בפוסט הבא...

ואשמח לפרגן תמורת פרטים על מריה קאופמן (או קופמן) מבאר שבע...

מקווה שנהנתם....DeadDeadכועסכועסEmbarrassedEmbarrassed

6
[QUOTE=סופר לה טיב]השרשור נפתח בסקירה שאין בה אף מילה שלילית על עלמות החן בבאר שבע.

נדמה לי שהרושם הכללי, לפחות שלי, ממה שדווח פה בעבר, הוא לא זהה לזה.

לפחות בשביל הדרומיים שבינינו, אני מקווה שהרושם שלי הוא שגוי.

[/QUOTE]
סופר לה טיב אתה לא טועה.
כל הבנות שפורסמו יש עלהם דיווחים בפורום.
והם מוכרות לצרכנים.

למרות זאת נקודת המבט שלו אופטימית ורואה רק את הדברים
הטובים אצל בנות אלה וזה מותר.
לא משלם יותר מ400

8
תודה ל msager על הסקירה. הפתעתי אותי עם לפחות אחת שלא הכרתי ועוד כמה עניינים. אז בבקשה קצת פרטים, ראה השאלות והערות שלי על הדיווח שלך:

מרינה באר שבע אזור מצדה, בת 40-45 רזה ציצי יפה ועומד להפליא, עיסוי מקצועי בעירום מלא + בודי, ליד מיטת העיסוי יש מיטה זוגית לאקסטרות.. 200 ש"ח 40 דק' מפרסמת ביד 2

מה הטלפון? מותר לך לפרסם אם יש פרסום באינטרנט, אז בבקשה.

טינה מבאר שבע מקבלת בשכונה ה', ג'ינג'ית מטעת גיל נראית בת 30 גיל אמיתי 40 + חזה בינוני מדהים ועומד, שירותית ומקסימה שאין דברים כאלה עוש גם בודי וגם מסאז' לגבי אקסטרות תבדקו מולה שווה כל שקל יש לה תודעת שירות מדהימה 200 40 דק יד 2

הפתעת אותי קצת. האם מדובר בדירה ברחוב טבנקין? הייתי וזכור לי שהבחורה נראתה מבוגרת ובגלל זה לא נשארתי.

ליאורה מקבלת בשכונה א' באר שבע אישה בשנות ה 50 לחייה בלונדינית עם חזה קטן ויפה עושה מסאז' מקצועי + הרפייה מפרסמת ביד 2 יד איתה שותפה בדירה שעוד לא דגמתי

המדובר בדירה ברחוב ויצמן שדווחה כאן. נמסר שבשעות הערב כנשארת רק אחת ניתן לקבל אקסטרות.

נופר באר שבע מפרסמת בוואלה צאט צעירה בת 25 ישראלית צברית עושה בודי ב 250 לחצי שעה חזה גדול ומהמם מקבלת בשכונה ג'

נאמר שהבחורה הפסיקה לעבוד.

חיה- הייתה מקבלת בבאר שבע עכשיו באופקים איזה בשנות ה 40 המאוחרות בעלת חזה ענק ( לא שמנה ) עיסוי של 40 דק' ב 200 בטלפון אומרת מקצועי בלבד אבל לי עשתה טיפול ללא חלק עליון ובתחתונים. אין סיכוי שתוציאו ממנה בטלפון משהו זהירות היא תתהפך.

איפה בבאר שבע עבדה?

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”