כ קוקסינלית חדשה בתל אביב - קוקסינלית. חדשה בתל אביב - סקס אדיר

קוקסינלית חדשה בתל אביב - קוקסינלית. חדשה בתל אביב

1
אינו פוסט אזהרה אלא יותר פוסט מיקוד ודיוק.
מפרסמת כאן באתרינו החתיך. 691 בסוף המספר.

מדובר בסיון הידועה שאירחה שנים באשקלון. באמצע הפוגת אירוח בראשל"צ. חזרה לאשקלון וכעת עיניכם הרואות היא ממוקמת בת"א. כעת. מחר אין לדעת. אז קוקסינלית חדשההה היא לא. היא חדשה בת"א. כן. נשים דברים על דיוקם סיון.

ולעניין הדיוק בפרטיה:
24 היא הייתה באמת אבל לפני 10+ שנים
תמונות אותנטיות הן לא. כאן הופתעתי דווקא כי היא אחת הידועות לפחות לי בפרסום המודעה עם תמונות אמיתיות כאשר מחדשת ממש על בסיס חודשי. פתאום לראות תמונות "לא אותנטיות" זה מפתיע וכמובן לרעה.

לא ארחיב כי דובר עליה מספיק כבר שנים. סך הכל נראית טוב (לכן שוב לא מבין מהות התמונות המזויפות אך מרוצת השנים עשו את שלהן כנראה) ונותנת שירות טוב. המינוס הגדול שהיא לא מכבדת את דיסקרטיות הלקוח וחוזרת חופשי לשיחות שלא נענו ותחביבה הגדול לאלה שמתקשרים מחסוי...

קחו בחשבון. הנאה והצלחה חבריי

2
לא הייתי אצלה אבל אני רוצה להתעכב טיפה על עניין הדיסקרטיות שלה...
קבל מקרה שקרה לי איתה...
הייתי אצל חברה טובה שלי ובאיזה שלב ירדתי למטה כדי לעשות כמה טלפונים למארחות (כדי להכין את הקרקע להמשך הערבקריצה) אחד הטלפונים היה אליה,... (בדרך כלל יש לי מכשיר ייעודי לסוג הטלפונים הללו אבל לפעמים אני שוכח אותו בביתמבולבל)
הייתי חרמן לאללה וחייגתי מהטלפון הרגיל שלי מחסוי!
היא לא ענתה... עשיתי עוד כמה טלפונים לאחרות וחזרתי לדירה של החברה,
אחרי 5 דקות נחש מה קרה???

הגנובה חייגה אלי חזרה!כועס אז ניתקתי, חייגה שוב! ניתקתי שוב! חייגה שובWacko! אז הכנסתי את המכשיר למצב טיסה ללא קליטה!

במקרה הזה זה לא כל כך הפריע לי, כי החברה הספציפית הזו שהייתי איתה באותו הזמן! לא חטטנית ולא חפרה לי "מי זה" "למה אתה לא עונה" וכו'
אבל במקרים אחרים זה יכול להיות נעים הרבה פחות! ואף מקור לבעיותכועס

לא מבין את העניין הזה!!!Disapprove הרי אם היא לא רוצה לקבל שיחות חסויות, שתפעיל את הסינון האוטומטי לשיחות חסויות שקיים היום בכל מכשיר...אבל מה זו החוצפה הזו בתור מארחת בתשלום לחזור לשיחות חסויות!! איפה הדיסקרטיות!!!!!!

ואם את רואה שלא עונים לך! אז מה את מתקשרת שוב ושוב מה את סתוCensoredה

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

3
[QUOTE=In love]
ואם את רואה שלא עונים לך! אז מה את מתקשרת שוב ושוב מה את סתוCensoredה

[/QUOTE]
אין פה עניין של סתומה...היא זונה חצופה!!! ופליליסטית!!! שמפרה את פרטיות הלקוח......... שתפר ללא שום בעיה את הדיסקרטיות שלכם גם כאשר תהיו אצלה..ויכולה גם להטריד אותכם.
קוקסיות שעושות דברים כאלה צריכות להיכנס למדבר ולא לקבל אפילו שיחת טלפון אחת!

אגב עד היום כל האפליקציות למיניהן שהבטיחו גילוי שיחות חסויות התגלו כפאקינג בולשיט זה כנראה סוג של שירות בתשלום שלא כל אחד יכול להשיג

ושוב הערה בונה קולומבו..
לא כל פוסט שלך חייב להסתיים בשעשועון "מצא את המארחת עליה אני מדבר"
גם כשאתה במצב רוח נדיב אתה מפרגן עם 3 ספרות אחרונות של מספר טלפון..טוב שלא כתבת...לא ממש זוכר את המספר שלה..מתחיל ב052"

4
In love - כמה התסריט הזה מוכר לי. לא הספיק לי פעם אחת ועברתי אותו שלוש פעמים. אשכרה דפוס הפעולה של הגברת.

sds - חברי היקר. אומר בפעם החמישית והאחרונה. גולש כאן דרך הפלאפון. הסלולרי. הנייד. לא המחשב נייד
לכן.. לא מעצב את הכתב. לא מצטט. לא מעלה קישורים. עטשה טעויות כתיב פה ושם כן הלאה. כאן הצדק עמך שכן יכלתי לרשום את כל מספרה משום שמפרסמת גם שם בצהוב הרקוב וגם אצלנו.

בנוגע לפרטים נתתי עליה מלל מלא ומדויק ומי שנתקל בה במרוצת השנים יודע בדיוק על מי אני מדבר בלי צורך שלוש ארבע או חמש ספרות. לא זרקתי פצצה (והיא לא) באוויר ויאללה חפשו ת'מטמון.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”