דניאל לרון..
פצצה יפה עדינה נשית אין טיפה אחת שיכולה להעיד שהיא גבר לשעבר..בחורה מאד נקיה אני ממש אהבתי פעם ראשונה הייתי בתשלום ולאחר מכן עוד פעמיים בחינם כי ממש היה קליק...

המלצות למי שרוצה ללכת אליה תבואו נקיים תחייכו תפרגנו לה טיפה היא מאד רגשית וזה יגרום לה לפנק אותכם
רומי..
נאה נקיה מאד וזורמת רציתי לציין שקראתי פה עליה וראיתי הרבה המלצות וזאת הסיבה שהלכתי אליה אבל ראיתי שרשום שהיא לא מתנשקת וזה לא נכון איתי היא עשתה הכל וממש נהנתי והיא לא לוחצת בזמן..

עכשיו בקצרה על עוד כמה קוקס
אגם
זאת שמארחת באלנבי פינת הקונגרס ככה זכור לי זה היה לפני שנה פלוס..חמודה נאה אבל קרה מאד ולא משתפת פעולה היה לה קטע שהיא שאלה אותי באמצע הסקס אם אני רוצה שהיא תגמור בתוספת תשלום אמרתי לה שלא אבל בכל זאת היא גמרה ולא שילמתי עבור זה אבל הבנתי מזה משהו יפה שהיא רצתה לגמור והיא ניסתה לדחוף לי משהו שהיא רוצה שיהיה בתוספת תשלום חח

יש אחת
שהייתה מארחת מעל פיצה עגבניה בקומה 2 בכיכר דיזנגוף יש לה קעקוע ברגל נראת שרירית בת 30+ זהירות נוכלת

אתה בא משלם ואז היא אומרת לך יופי תתפשט ככה בסלון ביקשתי לגשת לחדר אומרת שהיא לא עושה בחדר שלה סקס וגם קלטתי שיושבים אצלה אנשים במרפסת בקיצור נפילה לא רצתה להחזיר כסף אז פשוט נתתי לה למצוץ וברחתי לא לפני שאני מקלל אותה
קראתי עליה פה עוד כמה אנשים שנדפקו ממנה...
איב
מקועקעת כמעט כל הגוף סבבה נאה חמודה זורמת מצחיקה אבל רק בתנאי שאתה לטעמה.... יש לציין לא הייתי לקוח סתם סטוץ...

איילין רפאל [מנדי}
פשוט בדיחה עצובה..קרה מוות זה היה נראה כאילו אני הולך לזיין בובה מתנפחת אני לא כועס עליה אבל היא פשוט צריכה להחליף תחום עבודה היא כאילו עובדת בלי חשק...יש לציין שברחתי אחרי דקה עוד לפני התשלום..

יש אחת מפרסמת תחת השם שירלי
עם שיער שחור..בכל אופן מאד חמודה זורמת להכל לא הכי כוסית אבל מאד חרמנית אני נהנתי מאד

אני חושב שכיום אדם שקורא המלצות צריך לקחת בחשבון כמה דברים שמשנים הרבה יש כמה סוגי קוקס יש קוקס שאם אתה לטעמם אז יהיה לך סקס מהנה מאד ויש קוקס שהם פשוט רוצות הרבה כסף זה הסיפוק שלהם לא משנה כמה תיהיה יפה הם מסתפקות מהרבה כסף..ויש קוקס שהם עושות את עבודה כמו רומי שהם סבבה לכולם ומי שלטעמם מקבל אקסטרות בחינם
יש קוקס נוכלות שזה הרוב לטעמי כי הם מוכרות לך משהו אחד בפלאפון ואתה מקבל משהו אחר לגמרי אחרי התשלום..בכל אופן הפורום פה והמעדכנים מאד עוזרים לאנשים לא ליפול והשתמשתי הרבה בפורום הזה ..אני לא אתן עדכונים חדשים יותר מסיבה שהפסקתי ללכת לקוקס ירד לי מזה אבל אני ממליץ לכל מי שבעניין פשוט לא ללכת לקוקס שאין עליה המלצות אל תיהיה הדוגם הראשון כי לרוב זה נפילה דבר שני לא לשלם איך שנכנסת לקוקס תסכם איתה שוב את מה שסיכמתם בפון ובמידה והיא שקרנית אז תודיע לה שאתה תפרסם אותה בפורום וככה הם ילמדו לא לזלזל בלקוחות ועכשיו משהו נוסף שרציתי להגן על הקוקס אל תישכחו שזה עבודה נפשית מאד קשה ושיש לקוחות שפשוט לא נקיים ולא רגילים והם עוברות חוויות לא הכי טובות ויוצא שאחרי תקופה ארוכה בעבודה כזאת הם נשחקות ומאבדות את החשק המיני ככה שזה הסיבה שיש הרבה קוקס שנהרסו אבל זה עדין לא מצדיק את הסיבה שהם משקרות...שיהיה בהצלחה לכולם