מישהו כבר פתח שרשור לפעילות אפרה-סקי :), אבל אותי מעניין האם מישהו ניסה או מכיר משהו בבאנסקו בבולגריה?
תודה מראש.
יש משהו מעניין בבאנסקו?
2באנסקו זה לא בדיוק המקום לאפטר סקי , אבל לפני כשנתיים היו במקום כמה מסעדות נחמדות ואפילו זכור לי מועדון חשפנות (או משהו דומה) ממש במרכז העיירה .
אני מניח שאם תחפש בגוגל תמצא אפשרויות נוספות , אבל זה לא בסגנון של אירופה .
המידע שלי הוא נכון ללפני שנתיים או שלוש אני כבר לא בדיוק זוכר ובהחלט יש מצב שמאז השתנו דברים לטובה 

בילוי נעים
יש משהו מעניין בבאנסקו?
3תודה טירון,
ראיתי את מועדון החשפנות בביקורי הקודם. הייתי במתכונת משפחתית אז לא בדקתי.
גם בגלל שמועדון חשפנות לא עושה לי את זה...
אני מכוון לאיזו נערה עובדת, או מכון, או אפילו מסאז מפנק.. אם יש שם כאלו.
בינינו, אני בטוח שיש השאלה היא האם רק המקומיים יודעים אם שגם המידע מגיע לתיירים..
ראיתי את מועדון החשפנות בביקורי הקודם. הייתי במתכונת משפחתית אז לא בדקתי.
גם בגלל שמועדון חשפנות לא עושה לי את זה...
אני מכוון לאיזו נערה עובדת, או מכון, או אפילו מסאז מפנק.. אם יש שם כאלו.
בינינו, אני בטוח שיש השאלה היא האם רק המקומיים יודעים אם שגם המידע מגיע לתיירים..
יש משהו מעניין בבאנסקו?
4תגובה שלי מה-24.1.2016 עדיין באישור?
לתשומת ליבם של המנהלים.
מכל מקום, נשכבתי על הגדר ומדווח לחברי הפורום.
בעיירה יש 3 "מועדני חשפנות" (ביום האחרון מצאתי עוד אחד אבל הוא נראה קטן וגם לא נדגם). למה במרכאות?
כי זה לא בדיוק חשפנות :)
העקרון שם הוא שהבחורות נותנות ריקוד קצר (בד"כ חלקו טופלס) ואז יורדות לקהל ומשדלות ללפ-דאנס (20 לבה ~ 45 ש"ח). במהלך או אחרי הלפ-דאנס הן מציעות את מרכולתן הכללית. כולן עושות ריקוד פרטי בחדר נפרד ומציצה. חלקן גם עושות סקס (120-150 לבה לחצי שעה).
כאמור, לא כא"ח מהבנות עושה סקס אז צריך לשאול אם זה מה שרוצים. השידול של הבנות קצת מעיק והן לוחצות שתזמין אותן למשקה. מחירי המשקאות של הבנות לא קשורים לכלום, 3 משקאות לבנות = חצי שעה סקס (שתשתה בבית :) ). משקאות שאתה רוכש לעצמך ברמת מחירים קצת גבוהה מהמקובל באזור אבל לא נושא, במיוחד בהשוואה למחירים בארץ.
המקום הראשון (לא זוכר את שמו משהו כמו RED ROSE) נמצא בסמטה של הרחוב הראשי. בנות לא משהו בכלל, ברחתי..
המקום השני (אפרודיטה) באמצע הרחוב הראשי, הכניסה מהצד ועולים לקומה השני של מה שנראה בכלל בניין משרדים. בנות ברמה סבירה.
המקום השלישי (גו-גו גירלס, יש שלט גדול מואר מעל הבניין) בסוף הרחוב הראשי בהתפצלות. זה המקום היחיד שגובה דני כניסה. גם כאן הבנות ברמה סבירה, אם כי קצת יותר בתדמית פורנו מהאפרודיטה (סיליקונים וכו').
בסיכומו של דבר, אפשר למצוא בנות סבירות ויותר במחיר זול יחסית עבור סקס (כ-300 ש"ח) אבל בשביל זה צריך לעבור כמה לפדאנסים מה שקצת מייקר את הנושא, אבל מצד שני גם קצת משעשע.
העיקר להנות :)