היחידות שנותנות שירות טוב נחרשות נשחקות וכמעט תמיד לא זמינות. האחריות למצב הזה היא ב100% עלינו.
אנחנו מאפשרים שייגנבו אותנו ב300-400 שקל. הלקוחות נכנסים עם מתלבשות שלא שוות 100 שקל. הלקוחות משלמים על מציצה באוטו בהר ציון ובחולון 100 שקל ל3-5 דקות ועוד מנסים להוציא מהם אקסטרות שאפילו לא מדובר בסקס.
אני הפסקתי להתארח וכמעט 3 חודשים שכף רגלי לא דרכה אצלה מארחת בתשלום מכל סוג שהוא ולא כי אני לא רוצה
אלא כי פשוט הסיכון גדול מידי וזה לא שווה. למי שיש טיפה ערך לכסף יכול להבין אותי.
הבעיה המרכזית היא בחרמנים שמחליטים שהם מזיינים היום ויהי מה ואז מתחילים לעבור אחת אחת עד שמוצאים מישהי שעונה להם מתעלמים מכל הנורות האדומות ונכנסים אליה. אח"כ הם בוכים בפורום שדפקו אותם.
אני יודע לפעמים המארחות באמת יודעות לעשות הצגה בטלפון ולפני התשלום ורק אחר כך מתהפכות ב 180 מעלות
אבל לרוב עוד בשיחה הראשונית או לפחות במפגש לפי מסירת התשלום ניתן להרגיש ולחוש מה הולך להיות.
אני פונה אליכם חברים בבקשה להספיק להתארח אצל טרנסיות חדשות כלומר לא מהידועות והמומלצות או להציב תנאי של תשלום אחרי.
אופציה נוספת זה כסף שיהייה בצד ליד השולחן ככה שיהייה נגיש ל2 הצדדים במידה ויעלו אי אלו בעיות במהלך המפגש.
המארחות הטובות לא לוקחות תשלום מראש והגיע הזמן שנפסיק להמר עם הכסף שלנו. כשהמחירים עולים ל400
זה לא עניין של מה בכך לקבל תקתוק של 5 דקות ב400 שקל. זה בלתי נתפס. יש אנשים ש400 שקל זה 2 ימי עבודה או אפילו יותר
זה נראה לכם הגיוני להפסיד יומיים של עבודה ב5 דקות ובמקום להנות לצאת אפילו עוד יותר מתוסכלים ועצבניים?
אני קורא לכם להתחיל לבטל קוקסיות שלא ברמה נורמלית. לא להסכים למחיר של 400 לאקט אחד אלא לפי זמן.
אני באופן אישי יודע שמכיוון שרובן גנבות האופציה של תשלום אחר לא תהייה פתוחה בפנינו. אבל כמו שהמציאו תוספת תשלום גמירה של 100 שקל. אנחנו יכולים להמציא את החוק הזה. בסופו של דבר אנחנו הלקוחות אנחנו המשלמים ולא הגיוני המצב שנוצר פה במיוחד שמשווים למקומות אחרים בעולם. תנו לערסים הלא מפותחים לעוף עליהם ותפסיקו להיות פראיירים. אני מהיום לא משלם את כל הסכום לטראנסית שאני לא מכיר מראש זה פשוט סיכון שלא מתאים לי. למישהו פה זה נראה הגיוני לשלם 300-400 שקל ומתוך 4 או יותר ביקורים רק אחד יהייה משביע את רצונו ומרגיש לו כמו "עסקה משתלמת"? אני את שלי אמרתי ברור לי שלא כולם מסוגלים להפסיק אבל מי שכן מסוגל יעזור לנו מאוד. תראו כמה מודעות של טרנסיות יש גם פה וגם באתר השני שלא לומר על אלו עם מודעות כפולות. הגיע הזמן לעשות סוף לעניין אם לא ע"י אזהרה של כתובות תמונות ומספרים אז בשינוי הרגלי הצריכה
מבחינתי לא מדובר במחאה הלכה וגם לא חרם אלא בסוג של זהירות ומחושבות "עשה ואל תעשה".
אני חושב שבטווח הארוך זה ישרת אותנו לטובה בעיקר אם הדבר יהפוך לסוג של סטנדרט כמו התוספת גמירה בתשלום שהומצאה לחלוטין עקב גחמה כזו או אחרת של אחת הטרנסיות ופשוט תפסה תאוצה עד לרמה של סטטוס קוו.
שבת שלום לכל החברים תבלו ותהנו