הגעתי בשעה שנקבעה והגברת המתינה מחוץ לביתה, זהו בית פרטי בן שתי קומות שניתן לראות שהיא גרה שם. מדובר על אישה כבת 45 ישראלית צברית ממוצא מזרחי אמא לילדים כמו שזה נראה היא חד הורית.
מבחינת מראה היא שחורדינית עם גוף טוב, אני די אוהב הייתי מגדיר את זה כמראה השכנה המרוקאית.
פרטים- 200 ש"ח לעיסוי רגיל, 250 עיסוי מפנק, 300 עיסוי הכי מפנק. לא שאלתי שאלות הלכתי על ה 300. 40 דק סה"כ.
אז העיסוי אינו מקצועי אבל בהחלט נעים נמשך כ 20 דקות כאשר מדי פעם נוגעת נגיעות קלות באשכים. אחרי 20 דק ביקשה שאסתובב הלבישה כפפות ועשתה עיסוי מאוד נעים בכפות הרגלים למשך כ 5 דק כשלאחר מכן הורידה את הכפפות מרחה את האיבר בשמן שפששפה אותו מעט, הורידה את החולצה ועלתה עלי לבודי, הבודי הסתכם בזה שהיא שמה את הזין שלי בין השדיים שלה ונעה קדימה ואחורה תוך כדי דיבור מלוכלך ומחרמן. השדיים שלה מסולקנים ודי גדולים ונעימים יחסית למגע.
די מהר השפרצתי והלכתי לדרכי....
אני לא מהאיזור אז כנראה לא אחזור בקרוב וגם אם הייתי מהאיזור כנראה שלא הייתי חוזר למרות שיש לי תחושה שאפשר להזרים אותה ליותר, תחושה זה הכל לא שאלתי אותה לגבי זה. אבל בשביל טיפול כמו שקיבלתי בסכום ששילמתי לא אחזור.
תבלו
כרגיל טלפון בפרטי