לחצוף שדאג ללכלך עליי תחסוך זאת מי שהיה אצלי יודע בדיוק איך אני נראת כיום ומה השרות שלי שלא פחות ממושלם לגבי טשטוש פנים זו זכותי מטעמי דסקרטיות וגם לא מזמן שמתי תמונות עם פנים אבל הכי קל זה ללכלך ולנסות להרוס אז דפדף למישהי אחרת את המרמור שלך ומענין למה לא הסתדר לך איתי להבדיל ממאות שכן מרוצים תבדוק את עצמך קודם
אגב רציתי להגיד עוד כמה דברים אני דיי וותיקה ומנוסה עם השנים למדתי להעריך תעבודה תקליינטים תכסף ולא לזלזל לתקתק ולתת לכל אחד יחס באופן אישי ולא משנה בן כמה אתה או איך נראה אני חושבת שאני מבין הטרנסיות הכי אמתיות עם תמונות אמתיות והכי עדכניות הבית שלי פרטי שלי יפה מסודר נקי מאוד ונעים מאוד את שיטות הזלזול ותקתוק מזמן לא בבית ספרי מי שמכיר אותי מהעבר המון השתנתי חיצונית אז מוזמן לבוא לראותי מי שלא מכיר גם מוזמן אשמח תמיד להכיר חדשים יש כאלו שמשתנים ומשנים ויש שלא עליהם מרחמת החוכמה זה ללמוד ולתקן למרות שאני לא מכונה או רובוט אבל מאוד משתדלת אני תמיד ישמח לשמוע לדבר עם כל אחד שמתענין בי ויותר מיזה מזמינה להתרשמות גם על קפה ללא התחייבות בחרתי אחרי כמה שנים להגיב להיות פעילה פה אז אשמח לדבר עם כולם כמובן מי שמכבד ויודע לדבר לענין הכי קל זה להתעלם או לבקש להוריד תגובות זה לא בעיה וגם זכותי ובטח עוד שמישהו מעלה את שמי הפרטי אז בחרתי להיות פה איתכם