בשעת צהריים, בערך בשלוש, התקשרתי לטלפון של אניה (החמודה) מהתאגיד הבת ימי וקבעתי עם המזכירה לאחת עשרה בלילה. למה אחת עשרה? כי זאת השעה הפנויה היחידה שהיתה לה.
בעשר וחצי בערב אני יוצא מהבית לכיוון וכפי שביקשה המזכירה, התקשרתי להודיע שאני יוצא. ואז, בחוצפה שלא תאמן, היא אומרת לי שנמצא שם מישהו כבר כמה שעות שכנראה רוצה להאריך בעוד שעה ולכן כנראה שלא אוכל לפגוש את אניה. "תתקשר עוד חמש דקות ואגיד לך אם לבוא או לא", היא אומרת לי ואין לה שום היסוס או התנצלות. זה לגיטימי בעיניה לבטל לי פגישה שנקבעה שמונה שעות קודם. התקשרתי אחרי עשר דקות וכמו שהיא כמעט הבטיחה, היא ביטלה לי את הפגישה.
אין לי שום טענות אליה, היא בטח רק עושה את עבודתה וכמו שהיא הסבירה לי - לקוחות שקובעים איתם פגישות לא מגיעים בזמן או מבטלים, ככה שאם יש מישהו והוא רוצה להשאר עוד שעה ועוד שעה, הוא יכול לעשות את זה במקום אחרים שקבעו שעה מראש. אז שאלתי אותה "אין משמעות לתיאום שעשינו? כשקבענו לאחת עשרה הייתי צריך לדעת שיש 50% סיכוי שלא תכבדו את הסיכום?", והיא ענתה בפשטות "כן". מה שהיא אמרה לי בעצם זה שהיא מזמינה אותי ואת כולכם לקחת בערבון מוגבל את התיאום מראש וכמובן שהתאגיד מקבל בברכה חוסר כבוד בחזרה. אז שתדעו שאתם מוזמנים לשים זין על התיאום ואם לא מסתדר לכם, פשוט אל תגיעו.
שמונה שעות יכולתי לקבוע כל דבר אחר וזה לא שהיא אמרה לי מראש שיש סיכוי שיבטלו אותי על בסיס גחמותיו של מישהו אחר. מה אתם חושבים על זה? זה נשמע סביר שאין שום כבוד לתיאום מראש? כבר קרה לכם דבר כזה?
התאגיד הבת ימי - אין משמעות לתיאום הפגישה
2כנראה לקוח כבד והוא יותר חשוב לה ממך...
אבל התגובה שלה...
----------------------------
:)
3אין חבר נאמן כמו כסף מזומן ולקוח בדירה זה כסף מזומן 

----------------------------
4[QUOTE=רואה בעין יפה] מה אתם חושבים על זה? [/QUOTE]
...אתה מתחיל ללמוד את עולם הזונות...
המגביה עוף - ירחיק ראות
5אני לא יודע על מה אתם מדברים. זה כנראה תלוי לקוח. אני היתי בדירה אצל מישהי בתאגיד וכשרציתי להאריך נאמר לי שאי אפשר כי מגיע לקוח מידי אחריי. אני לא חושב שיש פה איזה חוק הם עושים מה שמתאים באותו רגע לפי כל לקוח בנפרד שזה לא מפתיע, חבר'ה זה לא ביטוח לאומי.
6לפעמים לתת עדיפות לכסף מזומן בזמן הווה יכול להביא להפסד של יותר מזומן בזמן עתיד...
לא אוכל להכנס לשיקולים של העסק הזה ואין לי עניין להכנס לשם, אבל זלזול כזה בלקוח הוא לא טוב לאף עסק.
אני אספר לכם שהעניין חזר על עצמו אתמול ושוב נקבעה פגישה וחצי שעה לפני נאמר לי שהפגישה תדחה בחצי שעה ואז אחרי חצי שעה נאמר לי ששוב מי שנמצא ישאר עוד ועוד.
בעיני המקרה עצמו מספק, אופציה, אבל כן, התגובה שלה מורידה יותר. היא לא מבינה בכלל את הצד השני, אף לא "אני מצטערת, אבל..."
לא אוכל להכנס לשיקולים של העסק הזה ואין לי עניין להכנס לשם, אבל זלזול כזה בלקוח הוא לא טוב לאף עסק.
אני אספר לכם שהעניין חזר על עצמו אתמול ושוב נקבעה פגישה וחצי שעה לפני נאמר לי שהפגישה תדחה בחצי שעה ואז אחרי חצי שעה נאמר לי ששוב מי שנמצא ישאר עוד ועוד.
בעיני המקרה עצמו מספק, אופציה, אבל כן, התגובה שלה מורידה יותר. היא לא מבינה בכלל את הצד השני, אף לא "אני מצטערת, אבל..."
7קודם כל,לא חמישים אחוז,כי זה קורה מעט מאוד.שנית,זה לא רק הלקוח שרוצה,גם הבחורה רוצה.שרות מושלם לכולם יש רק בגן עדן ובת ים עדיין לא הגיע לשם.
רק אידי-אמין לשעבר ALEXXX
8גם לי קרה סיפור דומה ,
הגעתי לכתובת בשעה שקבענו (עם הפקידה ה"צבאית"),
ואז התחילו המריחות ב"עוד כמה דקות" ו"עוד כמה דקות" , "הפעם זה סופי" ו"מילה שלי" - שנהפכו לשעה וחצי +
מורטת עצבים , שגם בסופה היא לא הסכימה להכניס אותי לבחורה,
וכול זה בטענה ש"אין מגבות" ,
לדעתי , ייתכן שנתקע שם איזה לקוח שכול הזמן משך בעוד שעה ועוד שעה ,
אך בטוחני ב100% שהמחסור במגבות - זו לא הסיבה , אלא חרטא,
לא הייתי רחוק מלאבד את העשתונות אז.
הגעתי לכתובת בשעה שקבענו (עם הפקידה ה"צבאית"),
ואז התחילו המריחות ב"עוד כמה דקות" ו"עוד כמה דקות" , "הפעם זה סופי" ו"מילה שלי" - שנהפכו לשעה וחצי +
מורטת עצבים , שגם בסופה היא לא הסכימה להכניס אותי לבחורה,
וכול זה בטענה ש"אין מגבות" ,
לדעתי , ייתכן שנתקע שם איזה לקוח שכול הזמן משך בעוד שעה ועוד שעה ,
אך בטוחני ב100% שהמחסור במגבות - זו לא הסיבה , אלא חרטא,
לא הייתי רחוק מלאבד את העשתונות אז.
9לא מאמין בסיפורי המגבות... וגם סיפור "הלקוח המאריך" נשמע לי כמו מעשייה...
כשלא מקבלים את התשלום מראש, וכשהמשמעות של כל שעה שהדירה ריקה היא הפסד של כסף...
יש שיטה מאוד פשוטה לטפל בזה - קוראים לזה "דאבל בוקינג" ;)
10ביום שישי התקשרתי בצהרים וקבעתי לאניה ךשעה 23.00. בשעה 22.30 התקשרתי ונאמר לי שהיא תפוסה. כל הקביעות האלה מראש זה בולשיט. מי שמגיע מתקבל וזהו. ככה זה לקוח ליד הדלת עדיף ממי שקובע מראש. מיותר לקבוע מראש...