כ מכירים? מאיה מנהריה פרטית - סקס אדיר

מכירים? מאיה מנהריה פרטית

1
משהיא מנהריה מפרסמת את עצמה כמאיה מארחת בנהריה מצאתי את הפון בצאט וואלה ובתפוז פניתי אליה שולחת פרטים ופון שלה פרטים די מפורטים לגבי מה ומו היא עושה . שאלתי שאלות היא עונה די סובלנית עד גבול מסויים.( שמנדנדים לה) מדברת בעדינות בשפה גבוה שולחת תמונה ספק שלה!! ללא פנים מסרבת לשולח תמונות פנים ששאלתי למה היא טוענת שלא מעונינת לאלה שמכירים יזהו אותה חיפאית שמגיע מחיפה . מארחת בבית של חברה שלה .לא שולחת יותר משתי תמונות במקרה הטוב ! נותנת כתובת מגיעים למקום חוזרת על הפרטים ואומרת לאן לעלות . בית מסודר נקי מסוגנן לבד בבית!!
אישה ניראת טוב מבנה גוף דומה למבנה גוף לתמונות שהציגה שער שחור גולש עניים כחולות שפתיים חושניות פותחת בבגד סקסי מכוך שחור נעלי עקב לא מאופרת
רואים את הטבעי. נעימה מאוד לא מלחיצה אין שעון בחדר יש מקום להניח את הביגוד
סקסית מציצה נהדרת זהירות אפשר לגמור רק מזה . זורמת לא עושה אנלי רק בתשלום נוסף ל400 שקל שהיא גובה ליטופים מתחילה במסאגבשמנים ואבנים חמות מסאג מרגיע מענג (שכוללים ב400 שקל) 40 דקות של שקט שלווה. מדברת צוחקת וזורמת מאוד חשוב לה שתהנה ויהיה לך כייף מסבירה על המסאג . לאט לאט הופכת אותי למסאג מקדימה ומציצה. אוהבת דוגי סטייל אי אפשר לעשות לה רמינייג אפשר לדחוף אצבעות נשיקות צרפתיות . מציצה 10 סקס 8.5 יחס 19 לבסוף יש אפשרות לטוש יש מיים חמים
מגבות נקיות מבחר שמפו כל מה שצריך
לחזור אני אחזור לעומת שיש זולות ממנה. החסירון שהיא מארחת רק שתיים ביום
ומארחת בין 8:30 עד 18:00 בלבד ואין מקום צריך לקבוע מראש !!!

חווה מספר את האמת אמיתה לא מושחט

5
המעניין הוא שכל ביקורת טובה היא האישה עצמה אתם מעודדים ביקורות רעות
הייתי אתמול נהנתי דווחתי לא לשלוח הועות פרטיות רוצים חפשו אותה
דרך הגב בנהריה יש יותר מבחורה אחת תחשבו על זה ?
חווה מספר את האמת אמיתה לא מושחט

7
חברים תנסו למצוא את הפוסט הישן עליה אז תראו ששם כל התגובות היו ממש גרועות לגבי הגברת שירות גרוע תיקתוק זה מה שזכור לי . אבל אולי הגברת השתנתה אני לא הייתי בונה על זה . אז מי שבכל זאת חושב לנסות שיחשוב פעמיים ועד שלא יהיה דיווח חיובי של חבר ותיק אז לקחת את הדברים בעירבון מוגבל בהצלחה לאמיצים שינסו .

10
[QUOTE=bubu6699]תקרא את הדיווח בשנית ותוסיף לזה את העובדה שמדובר בדיווח ראשון ועוד לנהריה ותגיד לי איך זה מריח.
מקווה שטעיתי ואם כן גם אתנצל אבל חובת הוכחה והאמינות ממש לא עליי.

[/QUOTE]

1000 אחוז!! כל כך שקוף שזה מביך
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”