כ דיאנה בת 20- נפילה - סקס אדיר

דיאנה בת 20- נפילה

1
ביקרתי היום את דיאנה בת 20 מבת ים בלינק הבא:

למרות שהפקידה הבטיחה תמונות אמיתיות כשהגעתי למקום היה ברור שלא מדובר באותה בחורה. דיאנה שאני קיבלתי (שמה בישראל אולה) היא בחורה בלונדינית (צבוע) ששוקלת 20 קילו יותר מהבחורה בתמונות.
בנוסף אין מסלול מקוצר של חצי שעה שאני אישית מעדיף.

לצערי שמוליק היה יותר מדי בעניין ונשארתי איתה. הביצועים היו גרועים ביותר.
דבר ראשון היא לא הסכימה להוריד את הבייבי דול שהיא לבשה. כנראה מתביישת בגוף שלה.
המציצה עוד הייתה סבירה אבל הזיון היה ממש גרוע כשאחרי דקה שהיא רכבה עלי היא התעייפה וביקשה שנחליף תנוחה. הבנתי שנפלתי ועשיתי כל מה שביכולתי לקצר את המפגש.
רבע שעה והייתי בחוץ (מיוזמתי).

בקיצור- לא מומלץ אלא לאוהבי בחורות מלאות ופסיביות

דיאנה בת 20- נפילה

4
רציתי לדגום את דיאנה בעצמי, אבל לא הספקתי (מעט מדי זמן פרטי), אבל ראיתי שיש שרשור אחר שבו מוזכרת דיאנה ושם יש דיווח יותר מחמיא עליה:

לפי מה שכתוב בשרשור הזה יש שם עוד בחורה בשם אניה, שאולי הופנית אליה. זה הפרסום שלה:

דיאנה בת 20- נפילה

7
מעניין, יש שניים שמדווחים עליה די הפוך ממה שמדווח כאן, בשרשור הזה -

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=44105

עד כדי כך הפוך (מבחינת מראה ושירות) , שזה מעורר תהיות לגבי האם זו אותה בחורה - זו שהם היו עימה וזו שהמדווח כאן למעלה היה עימה ,
אז לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנות.

דיאנה בת 20- נפילה

8
[QUOTE=חמש תלתן]
רציתי לדגום את דיאנה בעצמי, אבל לא הספקתי (מעט מדי זמן פרטי), אבל ראיתי ש<span style="line-height: 1.4;">יש שרשור אחר שבו מוזכרת דיאנה ושם יש דיווח יותר מחמיא עליה:</span>
לפי מה שכתוב בשרשור הזה יש שם עוד בחורה בשם אניה, שאולי הופנית אליה. זה הפרסום שלה:
[/QUOTE]

את אניה שהזכרת , כנראה שחפוז מכני ביקר ,
עם זאת , הוא לא רוצה לפרט מסיבה כלשהי , חבל.

דיאנה בת 20- נפילה

9
[QUOTE=שמחה]
את אניה שהזכרת , כנראה שחפוז מכני ביקר ,

עם זאת , הוא לא רוצה לפרט מסיבה כלשהי , חבל.
[/QUOTE]

שמחה,
הסיבה שהוא לא רוצה לפרט היא שיש כאן כמה אנשים שתוקפים אותו על כל דבר שהוא כותב. זה חבל כי הוא דוגם הרבה ומדווח הרבה וגם מנסה לעודד הורדת מחירים שזה לטובת כולנו. אבל בוא לא נהפוך את השרשור של דיאנה להמשך אותו ויכוח ביניהם. רק רציתי להסביר ולנצל את ההזדמנות לומר שהוא חסר כאן.

ניקו בוב,
תסתכל בקישור של אניה ששמתי (חמש הודעות למעלה) ותראה אם זאת היא שהיית אצלה וככה אותי תיפתר התעלומה. (אתה יכול גם להקיש על השם של אניה בשורה הזאת).

דיאנה בת 20- נפילה

10
אני לא יודע את מי קיבלתי אבל זאת בטוח לא הבחורה מהתמונות. כפי שכתבתי היא הציגה את עצמה בשם אולה והיא שחורדינית שמנמנה עם חזה נפול (אחרי לידה) ושירות לא משהו. יש לה שני קעקועים אחד על הירך השמאלית אם אני לא טועה ואחד בגב העליון

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”