כ גרמניה/מוסטפא - סקס אדיר

גרמניה/מוסטפא

2
בעקבות זאת שהמקום של מוסטפא טרם נפתח וייתכן שלא ייפתח עד למועד הביקור שלי בקרוב אני שוקל ללכת למועדון אינסומניה (לבד), אך בקושי יש עליו דיווחים פה בפורום, אולי מי שחווה יכול להשלים לי את המידע שחסר.

לפי מה שהבנתי הזמן הטוב ביותר להגיע לבד הוא בימי שבת כשיש מסיבת גנגבנג עם בנות שעובדות + בנות/זוגות שגם בעניין

אני לא מגיע למקום מתוך העדפה לחוויית הסווינגרים, אלא בגלל ששמעתי ביקורות טובות על המסיבות ואין לי זין לעשות ״ראיון״ מול זוגות, אלא בא לזיין ככה שאין לי העדפה אם זו בחורה בתשלום או לא, העיקר שיהיה נגיש ואיכותי.

הבעיה היא שאני לא אהיה ביום שבת, שמעתי שגם בימי ראשון יש מסיבה באותו סגנון, אבל פחות הארד קור מאשר שבת, האם זה נכון או שזו כבר מסיבה שיותר מוכוונת סווינגרים? כמה בנות עובדות מטעם המקום נמצאות בימי ראשון?

ועוד נושא שמטריד אותי, אם אלך ביום ראשון אז איך אני אמור להתלבש?

הבנתי שיש שם קוד לבוש מסויים שגם לזה אין לי סבלנות כל כך, האם בוקסר שחור מספיק?

תודה לעוזרים

גרמניה/מוסטפא

5
שלום לחברי הפורום הנכבדים קריצה
אני מתוכנן לטוס בחודש הבא לברלין ,
הבנתי שכתובתו של מוסטפא השתנתה .
האם הכתובת החדשה והעדכנית הנה :
Karl-Marx-Str.155 in 12043 Berlin
כפי שמצוין באתר :
http://www.erlebniswohnung.com/index.php/en/imprint

אשמח למענה ממי שביקר לאחרונה ,
כמו כן , אשמח לקבל את הכתובת של הנני פורשה .

דיווח יכתב לאחר חזרה והתאקלמות בארץ הקודש .

בתודה
שבת שלום חברים

גרמניה/מוסטפא

6
זה המקום הקודם... אולי תיצור קשר במייל של האתר שלו, ותעדכן אותנו?
נקניקי גם ציין שהוא חבר של מוסטפא בפייסבוק.
אולי ממנו תבוא הישועה?
מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!

גרמניה/מוסטפא

7
המקום של מוסטפא סגור כבר כמה חודשים וצפוי להיפתח עד סוף החודש
באתר מובטח שיפרסמו את הכתובת של המקום החדש כשבוע לפני כך שאני מניח שהיא תפורסם במהלך השבוע הקרוב
אני מקווה שהם יפתחו לפני שיגיע סוף החודש כדי שאוכל לבקר ולתת דיווח בכורה מהמקום החדש
אני לא חושב שיענו לך להודעות

גרמניה/מוסטפא

9
[QUOTE=אבי82] אני מנה לברר איתו, יש לי את המספר האישי שלום, אם יהיה לי תשובה, אציין פה.[/QUOTE]
כנראה הוא לא יפרסם את הכתובת המדוייקת לפני
אם הוא יסכים להגיד רחוב או שכונה מאוד תעזור לי כי אני בstand by מבחינת בחירת מיקום המלון, מעדיף מקום קרוב למיקום הלא ידוע של מוסטפא
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”