כ איריס- טנטרי בכפר סבא - סקס אדיר

איריס- טנטרי בכפר סבא

1
הייתי אצל איריס לפני מספר ימים, חייב לציין שכבר דווח עליה בעבר "איריס או אייריס" טנטרי.
מידי פעם מפרסמת ביד2 בעיסויים בכפר סבא-רעננה, 300 למפגש של שעה.
*אם לא תמצאו- טלפון בפרטי.

הבחורה סביבות 45 נראה לי, מבנה גוף שמור, רזה, חזה יחסית גדול (מעט נפול), בהירה ובלונדינית.
עושה עיסוי טנטרי בביתה הפרטי, שעה של גירויים- בעיקר מנסה להכניס אצבע "פרוסטטה" לאורך כל העיסוי.
לקראת סוף העיסוי היא מתפשטת, נותנת לגעת עד לפריקה המיוחלת.
*נראה שאין מצב לאוראלי או דברים מעבר אם כי העלמה כן נישקה מידי פעם באיזור של חבריקו...

מה שאהבתי הוא שאין אווירה של תקתוק ואכן יכל להתאים למי שמחפש חוויה מרגיעה.

איריס- טנטרי בכפר סבא

3
אכן שעה מלאה או 45 דקות מלאות (אחד מהשניים לא זוכר, סורי) הכוונה שמה שהיא מבטיחה מבחינת הזמן אתה מקבל.
העיסוי עצמו הוא בסגנון טנטרי, נראה שהעלמה יודעת את העבודה, מביאה אותך לסף גירויי גבוהה אבל שומרת את הגמירה לסוף העיסוי (העיסוי הוא פחות פיזי כמו עיסוי רגיל/שוודי אבל הוא גם לא חפיף כמו רק ליטופים- אני אישית הרגשתי שהיא מקצוענית ולא תקתקנית כמו כן חלק מהגירויים הוא על האיבר עצמו).
יש מקלחת.

איריס- טנטרי בכפר סבא

5
הייתי אצל הגברת , מקבלת בכ"ס - נראית לא רע וקיבלה אותי כאשר הילדה שלה והחתן נמצאים בסלון ...
הכניסה אותי לחדר העיסויים ,עיסוי נחמד ולא יותר ואז התחילה בעיסוי ארוטי יותר בשילוב של נוצה (!) וליטופים .
הורידה בגדים , עשתה פרוסטטה ( שגרמה לי לכאבים כמה ימים ) וגמירה נחמדה . לא איפשרה שום דבר מעבר וגם לא לגמור עליה או משהו בסגנון ... לא שווה 350 ש"ח לדעתי וגם שיגעה אותי בהודעות אח"כ למכשיר הנייד ...

אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת

איריס- טנטרי בכפר סבא

8
ביקרתי את איריס. אכן בת 40+. גוף שמור, מאוד חברותית ונעימה.

דבר ראשון - אין דיסקרטיות. התקשרתי כשאני בחוץ והיא אמרה לי להכנס ובאותו זמן מישהו יצא מהדירה (והיא עוד המשיכה לדבר איתו בדלת כשאני בחוץ...לפי הדינמיקה זה לא מטופל)

חוץ מזה, הייתה חוויה טובה. מאוד מזכיר את העיסוי של בגירה, רק בלי הקטעים המשעממים של נשימות וכאלה.
המסאז' מתמקד באזור המפשעה והזין מאוד מהר. הציפורניים שלה עשו לי קצת צמרמורת אבל לא נורא.
לקראת הסוף היא אמרה שאני לא סוגר את העיניים אז כדי שאתמקד בהנאה היא שמה לי כיסוי עיניים. זרמתי אבל אחר כך התחרטתי כי לא הייתי יכול לראות את החזה והתחת. אבל לזכותה יאמר שהם היו מאוד נעימים למגע.
לא היה את הקטע של הנוצה, למרות שמאוד רציתי להתנסות חח.

לסיכום: מאוד מומלץ למי שלא מחםש עיסוי לשרירים אלא נטו הנאה. אבל קצת יקר

איריס- טנטרי בכפר סבא

10
השבוע ביקרתי את הגברת...
לא קל היה לתפוס אותה בטלפון, בסוף היא חזרה אליי ותיאמנו.
למי שחשובה הדיסקרטיות את שיזהר.
הגעתי לכתובת, פתחת לי את הדלת אישה כבת חמישים, נאה על גבול הלא יפה.
אישה די גדולה להערכתי לפחות 175 ס"מ.
שאלה אם אני רוצה כוס מים, שירותים או משהו ואז נכנסו לחדר.
עליי לציין כי היה מישהו בבית במהלך כל הטיפול ושמעו אותו, אולי הילד שלה.
הורתה לי להתפשט ולשכב על המיטה על הבטן.
העיסוי מתמקד באיזור המפשעה והחור של התחת.
היא מאוד אוהבת לעשות פרוסטטה וממש דוחפת לכיוון הזה.
לאחר כחצי שעה שהיא מחרמנת לי את החור ואת הביצים ביקשה ממני להתהפך.
ליקקה לי את המפשעות והביצים ואז לאט לאט התחילה בעיסוי פרוסטטה.
היא הדריכה אותי בדיוק מה לעשות...
גמרתי את אחת הגמירות הכי חזקות שהיו לי.
היה פשוט מעולה.
נישאר עוד קצת זמן היא עשתה לי עיסוי.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”