[QUOTE=אוליגופול]צוער1 תן לי להסביר לך משהו.
אבשלום הרבה מאד זמן פה בפורום ודוגם לא מעט בנות גם לא באורגים. באורגים כנראה יש לו דיבור עם שלומי הבעלים (שלומי בחור טוב ונורמטיבי) ומקבל הנחה על העברת אינפורמציה לפורום או משהו בסגנון. אין עם זה פסול בעיניי ואני יכול לומר לך שאבשלום בחור אמין ומדווח אמת ולכן אני חושב שזה בסדר גמור.אני הייתי עושה אותו דבר אבל תפקידי לא מאפשר לי שיכירו אותי בשום צורה.
היית צריך לכעוס במידה והיה מייחצן שם בנות שאינן טובות אבל זה לא המצב. תן לבחור כבוד כי הוא הרוויח אותו.[/QUOTE]
תודה על העידוד, אוליגופול, אבל "ידידנו" היחצ"ן של האורגים 7 לא ייתן כבוד לו לי ולא למקום שהוא מתחרה בו וכל כך שונא אותו.
ואגב, קיבלתי הרבה תודות בפרטי על המידע החדש, ולהבדיל מהתקתוקים הידועים של האורגים 7, אותם "יקירנו" היחצ"ן הכחיש וחשב שמישהו קונה את זה, טופז זכתה בעבר לפרגון בזכות הטיפולים המושקעים ובזכות זאת שלא תיקתקה אף אחד. וברור שאפילו אם יחליט ה"צוער" ( שבטח היה בצבא אפסנאי כמו ליברמן ) להגיע לטופז ונניח שלמרות דרישותיו הגבוהות, ייהנה מהטיפול שלה, לא יהיה בו היושר להודות בכך בפורום ולהודות לי .
חג שבועות שמח לכולם, כולל למשמיצים ובעלי האורגים 7, שפרו את השירות שלכם ובלי נדר, אולי עוד נחזור גם אליכם.
שמעו לי: עסקו בעצמכם ולא במקום המתחרה, זה עדיף... ושחררו את הצוער לאזרחות או לבה"ד 1, עדיף...