הפתעה באפרודיטה
4עכשיו הראית את הפרצוץ האמיתי שלך מה קרה רק שובל עברה לאפרודיטה אתה מלכלך למה שהיא היתה בבוקר. בקברטו ב-70 שח כניסה ובחורה רשמת תשבוחות עליה? די להיות צבוע כולם יודעים שדני נותן לך ול..hilover להיכנס בחינם בשביל לכתוב על קברטו ועל הבנות שלו בגלל זה אתם שורצים אצלו כל לילה.
הפתעה באפרודיטה
5הנסיך כה שקוף יחצן או בעלים של אפרודיטה
נכון שובל עברה לאפרודיטה אחלה בחורה
לדעתי היא לא כתבה את זה ורק גבר רע לב יכול היה להשמיץ בנות למטרות עסקיות
שובל שובת לב וזורמת יפה גם עם עוד בת (לא בקטע לסבי) אבל למי שאוהב שתיים יכול להרכיב כל מיני דברים איתה באפרודיטה.
מצד שני יקר שם ואין קופונים אז מעריציה ישלמו יותר או יבואו פחות.
סהכ לבנות טוב שיש קופונים כי זה מזרים יותר תנועה לשם.
יש עוד כמה נחמדות באפרודיטה ,,מיכל ואנפיסה וריטה ואולי לפעמים קצת אווה. אבל המלאכיות סטייסי וסטפני נעלמו לבלי שוב...
סהכ יורים לעצמם ברגל שלא עושים הנחות ולקברטו לא צריך לדאוג כי יש עדיין אחלה בנות והרבה תנועה
הפתעה באפרודיטה
6אגב איפה פה הנהלה לתת כרטיס צהוב ליחצן מובהק שמשווק את אפרודיטה ויורד על קברטו..........
הפתעה באפרודיטה
7ושוב סטפני שנעלמה...למה אתם מזכירים אותה כל הזמן, ופותחים את הפצע מחדש?
אני מוכן לתת בונוס יפה למי שיגייס מחליפה ....
רק תזכרו שהיא צריכה להיות גם בלונדינית עם עיניים בהירות, גם יפה, גם שירותית , וגם חמודה וחייכנית...
הפתעה באפרודיטה
8מתקפת יחצנים נהיה פה .
אחרי שהסתכלתי במראה ראיתי שאני לא אחת הבנות
ובטח שלא בעל המקום.
למה לשלם יותר שאפשר פחות אם יש קופונים זה יוצא יותר זול
אז זה שווה .
לפעמים אפשר לקפוץ אל המתחרים ולזרוק מחיר מלא
ללא קופון בשביל לטעום משהו אחר..
לקוח שנהנה ממחיר מוזל משתלם לו לחזור
יותר זה לא הופך אותו ליחצן.
מצד שני תעשו קצת מבצעים קמצנים, חאלס להיות טמעים
רודפי בצע .רוצים לאכול את כל העוגה תבואו לקראת לקוחות
ותרוויחו יותר תנועה מה קרה?
אגב.
איך אתה טוען שאני אחת הבנות מקברטו
הריי מדברייך אני "יחצן" לעומת זאת הוכחת שאתה יחצן
שאתה כותב ששובל עברה משם וקברטו קורסים
זה קצת מריח כמו ...
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
הפתעה באפרודיטה
9הלוואי דני היה נותן לי קופונים חינם.. אני מודה הייתי שורץ שם בהרבה יותר מעכשיו.
בשביל לסגור את הנושא מצידי שיהיה חרם על קברטו ורק לאפרודיטה ילכו.
מה איכפת לי אין לי אחוזים ולא בונוסים.
סה"כ מדווחים בשביל זה יש פורום .. וגם דיווחתי על המתחרים
למשל על אנפיסה ועל דנה החדשה מתותי שהן אחלה ושירותיות ביותר
תבדוק את זה נסיך/ ד'ר פיפ ( אותו משתמש)
ותחזור בגלגול של משתמש חדש להגיד שאני אמין.
או שלא..
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
הפתעה באפרודיטה
10אני מסכים שהנסיך הוא יחצן אבל הוא ואני לא אותו אחד ואתה יכול לראות לפי טון הכתיבה. אני פשוט יושב בצד זמן מה ולא מאמין למה שאתם כותבים. איך אתם בכלל מדברים על הנחה על בחורה מה היא סחורה או השוואה לפרגית? גם ככה 120 זה מחיר מאוד זול לקבל מכוסית ריקוד הרפיה וחרמון טוב אם תצא לדייט זה יעלה לך יותר! מה לעשות שהפיפים החליטו לעלות את המחיר אחרי 20 שנה בעוד 20 שקל? אף אחד לא יתעשר מזה ואני לא מכיר כאלה שבאים יותר מפעם בשבוע או פעם בשבועיים אז למה לקרוא לכולם קמצנים אם אתם הקמצנים היחידים פה! דני הרגיל אותכם לשוק הזה כי הוא בעל ממון אבל לא לכולם יש את האפשרות הזו. כשאני בא חרמן לא משנה לי עם יש קופון או לא אני נכנס אם מי שבא לי באותו רגע בלי לחשבן כמה זה יצא ואם נכנסתי עם קופון אני דואג להשאיר לבחורה לפחות עוד 10,20 טיפ (גם ככה נכנסתי בזול) מה שאתה ג'ק דניאלס בחיים לא תעשה ואני מקווה שלא תמשיך לקלקל את כולם!