כ לוסי מנתניה - סקס אדיר

לוסי מנתניה

1
שבוע שעבר היה שבוע מת. כמה אפשר לשבת להקשיב לכל הפיצ'רים החדשים של NetApp ONTAP 9 ?
שמשון הגיבור התחיל לקטר. "מה נסגר איתך? כבר חודש וחצי שאני מתייבש, מה עם איזה פינוק קטן ? גם ככה אתה משועמם"
גברת גב תחתון, הגיבה. "אתה תסתום אתה, אני כבר שבורה חודשיים ואתה עוד מתלונן?"
נרמזתי. פתחתי את המדריך לגקלקסיה , להלן הפורום, והתחלתי לחפש.
מצאתי איזו הערה על איזו לוסי בנתניה. שמשון בנתיים המשיך להציק, "נו מה קורה איתך? זריז!"
יד 2, מחפש בנתניה, מוצא את לוסי. 100 שקלים כתוב שם. בודק בוייז , 45 דקות.
גברת גב תחתון גם מאשרת, "יאללה בוא נברח מכאן כבר"
בורח החוצה, מרים טלפון, צריך כמה נסיונות עד שהיא עונה. וכשהיא כבר עונה ,זה פשוט הפצצה. מקריאה לך כמו מניפסט, מה היא עושה מה היא לא עושה בלה בלה בלה. שאלתי מתי אפשר לבוא, אמרה אפשר עוד שעה. קבענו. סחבק יוצא לדרך. שמשון וגברת גב תחתון באקסטזה במושב האחורי.

מגיע לכתובת שהיא מסרה, חמש דקות לפני הזמן. מחייג.. יופי זה מצלצל. זהו. רק מצלצל. מחכה עוד דקה מחייג שוב.. אותו הדבר. אני כבר שומע את שמשון צועק מהמושב האחורי , "איזה בת.... היא מבריזה לנו אני אומר לך"
שבע דקות של נסיונות ובסוף, הופה יש תגובה. הגעת ? יופי תעלה קומה 6 דירה... עולים.
גברת גב תחתון מחלקת כאפות לשמשון , שיהיה יצוגי ויפסיק להזיל ריר.
דפיקה בדלת, הדלת נפתחת לוסי בפתח..
אז לוסי, בלונדינית, להערכתי באיזור גיל 55-60 , רזה, שמורה לא רע לגילה לדעתי. מכניסה אותי לבית מסודר חדר צדדי עם מיטת עיסוי. מבקשת להתפשט ולשכב על המיטה. נשכבים ומחכים כמובן בעירום מלא.
לוסי שואלת אם אפשר להכנס ? כאילו דהההה ?
העיסוי מתחיל. האישה יודעת לעסות. בלי ספק. שאלה מה כואב, גברת גב תחתון שאגה...אני אני. ולוסי מתחילה לעסות את הגב. העיסוי טוב למדי ואפילו חזק.
25 דקות לפחות מהעיסוי נטו מקצועי שום הגיעה רמיזה ושמשון כבר מקטר כמו ערס קטן. אחרי 25 דקות מגיעות החלקות לאגוזים ורמיזה שהנה החלק של שמשון מגיע. שמשון מעיף באלימות את גב תחתון ואומר לה "יאללה פוסטמה תפני את המקום עכשיו תורי."
לוסי מבקשת להתהפך, והעבודה האמיתית מתחילה. תשמעו באמת יודעת לעבור על השרביט. יודעת איך לגעת איך לגרות ושמשון בשמיים , כולו חיוכים.
חמש -שש דקות והשיר של משה פרץ מתנגן ברקע.. זיקוקים!
מסיימים מנגבת עם מגבונים לחים, לא הציעה מקלחת לא לפני לא אחרי. נון. טענה שאין מים בגלל שיפוצים של צנרת בבנין. האמת שהיו שיפוצים שם.

אז מה היה לנו? גברת נחמדה , וויזואלית לא חושב שתתאים לכל אחד. לא מתפשטת, לא מורידה בגדים. יודעת לעסות על אמת ויש הפי אנדינג. כל התענוג עלה 100 לכארבעים דקות.

יוצאים חזרה הביתה מנתניה עיר היהלומים. שמשון כולו חיוכים עם סגריה של אחרי , גברת גב נראית מליון דולאר.

לוסי מנתניה

9
עידכון זריז,,,,

40 דקות - צ'ק
עיסוי סביר - צ'ק
הרפיה טובה - צ'ק
לא נוגעים , לא מתפשטת - צ'ק
בלי הרבה שמן בלי מיקלחת - צ'ק
100 שקל - צ'ק

לא השתנה כלום , בימים טרופים אילו זה גם חידוש !

לוסי מנתניה

10
בתכלס כמו שאמרת. בימים אילו שכל מאותגרת מראה גובה 300 ש"ח ל 23 דקות, זה הרבה יותר ממשהו.
אישית חושב שהיא עיסקה טובה. קצת מבאס אותי שהתפקיד הנוכחי שלי מקבע אותי במשרד ולהגיע לנתניה קשה יותר.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”