כ עזרה בבקשה: גומרת - סקס אדיר

עזרה בבקשה: גומרת

1
אני מחפש קוקסינלית שגומרת ולא מתקתקת אם קיים דבר כזה עד 400.... לא מהסנוביות שיש...הרבה המליצו על מירית אבל היום גיליתי שהיא מגזימה אז אני מוותר עליה
אם יש לכם קוקסינלית נשית שגומרת אני אשמח לקבל המלצות לדגום ולדווח לשאר אם היא אכן מה שטוענים שהיא או לא...
ולכל הותיקים עברתי על הפוסטים הקודמים ועשיתי חיפוש לפני שפרסמתי מודעה זו... לא מצאתי משהו מעניין

3
קראתי כל מני המלצות ופוסטים חלק חדשים חלק מלפני כמה שנים בנתיים מצאתי אוויר.... בנתיים מבחינת קוקסינליות הייתי עם 3, דיווחתי על 2 נפלתי פעם אחת על מתלבש ודווח גם כן טעות שלא אחזור עליה שוב.... כל ה3 שהייתי איתן לא גומרות ל2 מהן שירות מעולה
דומיניק ואחת שקוראים לה אלין אבל מפרסמת על כל מני שמות שגרה קרוב למרכזית בת"א...
אם דומיניק הייתה גומרת הייתי נשאר אצלה קבוע אני חולה על הזין שלה

4
יש הרבה קוקס שגומרות אבל גם מי שגומרת לא יכולה לגמור 10 פעמים ביום..אז גם אם אני לדוגמה הייתי אצלה ולא גמרה כי לפני לקוח אחר קיבל ממנה חלב לפנים זה לא אומר שהיא לא תגמור גם איתך...ולהיפך
אני לא מבין מה הבעיה שלך?!

אתה רוצה אולי גם שנבוא אליך לבית לאסוף אותך למארחת ונחכה לך ברכב עד שתסיים?? סליחה..תגמור?

חפש כמה קוקס שבאות לך טוב..
תעלה 4-5 שמות ומי שמכיר יתן לך דיווח ואם גומרת או לא..
בנוסף (לאחר שקיבלת דיווח על נותנת שירות טובה )תרים טלפון..בשיחה קצרה תשאל..גומרת? פעילה? ותסגור עניין..פשוט..לא?!

5
באמת חושב שלא ניסיתי? אני לא צריך שיאספו אותי רק מחפש המלצה... שמות של מי שאני מכיר... אז זהו שעשיתי את זה בעבר ואף אחד לא עזר לי למרות שחיפשתי שמות הדבר האחרון שנשאר לי זה להסתכל על המודעות שלהן כאן וניסיתי...גם לא יצא כלום אז מעדיף הפעם לקבל המלצה ישירה וזהו במקום לחפור שוב וכמו שאומרים להשאר עם הזין ביד

6
אם אתה אוהב את דומיניק אז גם סברין יכולה להתאים לך..היא גומרת ולפי מה שהבנתי בכמויות מציפות
גם מור ויטל גומרת..גם נוי גם מנדי גם קים..גם נופר נווה..(רוצה עוד??)
מה הבעיה אני לא מבין

8
סברין גמרה כשהייתי אצלה מזמן
נופר גמרה כשהייתי אצלה מזמן
נוי גומרת
אלמוג/חן גומרת ולא גומרת. גמרה איתי יפה מאוד לפני שנה פלוס, כרגע אומרת שהיא לא גומרת כי היא עובדת רק כאקטיבית ואם היא גומרת זה מקצר לה את יום העבודה...
שירני גמרה כשהייתי אצלה לפני כמה שנים, לא יודע אם עדיין
שנאל שני גמרה בשנה האחרונה
שיראל מחדרה שלפעמים בת"א, גמרה בשנה האחרונה
מספרים שמנדי גומרת
ג'ולי גומרת בתוספת אם הבנתי אותה נכון, לא ניסיתי

זה מה שעולה לי כרגע
עוד? מבולבל

9
בדקתי כמעט את רובן, אלו שהיית איתן לפני כמה שנים אומרות שלא גומרות ואלו שכן מבקשות תוספת של 100-200... יש סיכוי שאני הולך לאחת שמפרסמת באתר של מור ויטל תחת השם נופי טופי מבקשת 400 כולל גמירה לא יצא לי עדיין לחפש דיווחים אחרי העבודה אבדוק את העניין יותר לעומק

10
אז קודם כל סברין גומרת גם גומרת

הייתי אצלה השבוע, אין יותר מידי מה להרחיב אבל היא גומרת ויש לה הרבה הרבה זרע. (כמובן שגמרה איתי)

היא לוקחת 400 כולל הגמירה.

מה שאני יכול להמליץ לך שאם אתה חטוב וחלק היא יותר תתחבר אליך, אם אתה נראה כמו אחד האדם אז היא דיי תקתק אותך.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”