כ נטשה מילף סלמה - 200 זוזים - סקס אדיר

נטשה מילף סלמה - 200 זוזים

3
[QUOTE=צמצם]חושב שמכיר אותה
חולת ניקיון?
דורשת שתוריד את הנעליים לפני הכניסה לחדרהשינה?
מקבלת בסלמה ליד פינת הרצל?
[/QUOTE]

מוכן להתערב איתך .
שבמידה ואני מציע לגברת 400 שקל , היא תאפשר גם בלי קונדום .
ואפילו לחרבן בפה שלה .

למקומות כאלה אני לא מתקרב .

5
אחרי שפטישחשמלי נידב לי את הטלפון שלה הלכתי לדגום את הגברת
הגברת תוארה יחסית בסדר בפוסט, גוף מאוד שמור יחסית לגיל, הלוואי שאשתי תיראה כך בגיל הזה.
הבעיה היא שהיא נראית בפנים יותר מבוגרת מ-45, אפילו מעל 50.

במהלך כל המפגש דאגה להציע לי 5 פעמים מים, שאלה מה אני רוצה ומעדיף, לא ביקשתי משהו מיוחד אז היא אמרה משהו כמו "טוב, תיכף נגלה מה אתה אוהב"
כל הפינוק האוראלי שלה מאוד מאוד טוב, מציצה טובה, שליקת ביצים וקדיחה בחור התחת, וואווו זה היה טוב.
בזיון היא יחסית צרה למטה ולאחר מציצה ורימינג ארוך וזיון קצר ביקשתי לגמור לה בפה וכך היה.

היא טענה שאני נראה לה מוכר והייתי איתה בוולפסון 40 (לא נכון) אז אולי יהיו כאלה שיזהו אותה משם.

לסיכום גילפית עם ביצועים טובים

8
נטשהההההה
חוזר ממנה עכשיו עם חיוך של ביבי ושרה ביחד
היא פלא אבולוציוני ביולוגי אורגני.
פנים של בת 50+ גוף של בת 28 לכל היותר.
נעימה חייכנית מפרגנת נקייה (לא תאמינו משקיעה בסבון דאב במקלחת ולא איזה סבון כלים מעזה כמו הקולגות שלה)
מוצצת כאילו אין מחר ואין אתמול
מתרכזת במציצה בטכניקה מגוונת שוב לא כמו הקולגות שמוציאות ומכניסות אותו לפה כאילו היה בוכנה של פורד ישן.
גמירה בפה מוקפדת עד הטיפה האחרונה ומסאז' עדין של הכיפה אחריה כדי לסחוט את אחרונת שרשרת הדי אנ איי שלכם.
ניקיון מופתי מגבות מיטה מקלחת וריצפה.
ועל צד השלילה ?
מי שמפריע לו לזיין מטר ממוסך אופנועים עם מכונאים גרומים או בתוך בית זונות ענק בן שתי קומות אולי יתבאס...
חנייה ? בחלום הלילה
ולסיכום השופט כבוב היה מזכה אותה מכל אשמת זנות בשל היחס הלבבי וכרגע מבחינתי היא העיסקה הטובה ביותר מבחינת איןפוט אאוטפוט.
תהיו לבביים ועדינים ותקבלו חזרה חוויית סקס משובחת

10
הייתי אצלה. היא בת 60 תהיה השנה. הכל כתבתם נכון, היא נראת טוב מאוד יחסית לגיל שלה.
מציצה טובה וגמרתי פעם ראשונה. שאלה על עוד סיבוב - הסכמתי.
אחרי 30 דקות של הפגישה אמרה שהתעייפה מאוד - גיל, אין מה לעשות.
התחילה גם לעונן וגמרה כשהיא רועדת כולה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”