כ טורי היפה - והגבוההה - סקס אדיר

טורי היפה - והגבוההה

1
דיווח -

מצטער ומתנצל על דלות קולמוסי לעומת הכותבים המפוארים.
אבל דיווח אינפורמטיבי - טורי http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11611
בת-ים בדירה שטרם ביקרתי. אמנם מחולקת אבל הדירה בסדר, מקלחת קטנה אבל נקי ומסודר.

טורי עצמה - גבוהה כמעט 180, אבל ממש יפה לטעמי. אז למרות שאני אוהב קומפקטיות, נשארתי.
חזה חמוד לא גדול עומד יפה, פטמות קטנות ורגישות למגע. טוסיק יפהפה ומתאים למידות, פנים יפות. בסה"כ חמודה מאוד !

לאחר מקלחת חיכתה לי בנשיקות וליטופים, עור נעים וחלק.
בסקס - GFE רכה ומתמסרת, מציצה נחמדה, אבל לא עמוקה. משחקת עם הלשון ומשקיעה, אבל לא התקדמה לאזורים אחרים. נהנתי בעיקר מהפנים היפות והמראה כשהיא מוצצת. עברנו לרכיבה כשאני משחק בחזה החמוד, בתנוחות שונות דוגי, מסיונרי ו...
אנגלית שואפת ל 0 ואני לא דובר רוסית, אז בילינו זמן בליטופים וכדו'
פעם שניה מציצה, ואז בעמידה מול המראה - כיף לראות אותה עד לגמירה חזקה.
מחיר כרגיל 500 לשעה, בעיקר לאוהבי היפות והגבוהות. אומרת שהיא דוגמנית ואני דיי מאמין לה. נהניתי ואולי אחזור.
MrG
We are living in a Matrix

MrG

טורי היפה - והגבוההה

2
[QUOTE=mrg01924]
דיווח -

מצטער ומתנצל על דלות קולמוסי לעומת הכותבים המפוארים.
אבל דיווח אינפורמטיבי - טורי http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11611
בת-ים בדירה שטרם ביקרתי. אמנם מחולקת אבל הדירה בסדר, מקלחת קטנה אבל נקי ומסודר.

טורי עצמה - גבוהה כמעט 180, אבל ממש יפה לטעמי. אז למרות שאני אוהב קומפקטיות, נשארתי.
חזה חמוד לא גדול עומד יפה, פטמות קטנות ורגישות למגע. טוסיק יפהפה ומתאים למידות, פנים יפות. בסה"כ חמודה מאוד !

לאחר מקלחת חיכתה לי בנשיקות וליטופים, עור נעים וחלק.
בסקס - GFE רכה ומתמסרת, מציצה נחמדה, אבל לא עמוקה. משחקת עם הלשון ומשקיעה, אבל לא התקדמה לאזורים אחרים. נהנתי בעיקר מהפנים היפות והמראה כשהיא מוצצת. עברנו לרכיבה כשאני משחק בחזה החמוד, בתנוחות שונות דוגי, מסיונרי ו...
אנגלית שואפת ל 0 ואני לא דובר רוסית, אז בילינו זמן בליטופים וכדו'
פעם שניה מציצה, ואז בעמידה מול המראה - כיף לראות אותה עד לגמירה חזקה.
מחיר כרגיל 500 לשעה, בעיקר לאוהבי היפות והגבוהות. אומרת שהיא דוגמנית ואני דיי מאמין לה. נהניתי ואולי אחזור.
MrG
[/QUOTE]

...הכלל הבסיסי בכתיבה הוא, להשאיר בחוץ את
החלקים שהקורא מדלג עליהם...

שלום marg

ראשית: תודה רבה לך על הדיווח..... מוחא כפייה

שנית: אין צורך להתנצל, ואין צורך להיות משורר...

אם לומר את האמת הדיווח המסתורי והמתומצת שלך עורר את תאבוני המיני,Embarrassed

הרבה יותר מאשר דיווחים של משוררים בפורום, שאנכי אחד מהם.מבולבל

הכי חשוב ! תמשיכו לדווח, תמשיכו לכתוב, איש איש על פי דרכו ועל פי
מילותיו.....

תודה רבה .....Star

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”