כ סיישל - סקס אדיר

סיישל

1
לילה טוב.

לצורך חיפוש: 050-5303222
במעבר על כל הפירסומות, התחשק לי (ולו) לבדוק את סיישל.
אחרי כמה טלפונים במשך הערב ללא מענה, היא ענתה.
הייתה נחמדה מאוד "תמונות אמיתיות, אקטיבית ופאסיבית, גומרת..."
גומרת ללא תוספת. עלות: 300 שקלים.
הגעתי אל הכתובת, ביקשה להמתין כמה דקות שתתארגן, התקשרתי שוב, כיוונה אותי והגעתי. תדהמה!!! הייתה עם בגל ים שלם. כל קשר בינה לבין התמונות באתר, מיקרי בהחלט!
ישבתי 2 דקות בסלון, החלפנו כמה מילים והזמינה אותי לחדר.
שם ביקשה שאשלם, בטיפשותי הבאתי לה 350.
יצאה, אני לבינתיים התארגנתי, היא הודיעה שתבוא עוד 2 דקות. בזמן הזה בין היתר, ענתה ל-2 שיחות.
נכנסה לחדר, התפשטה, ... המנתח שלה חייב לתלות את המפתחות. ניתוח גרוע. החזה, בעעעע. אחרי ההלם הראשוני, הבחנתי שנכנסה עם אוזניית bluetooth על אוזנה. שאלה מה אני אוהב, אמרתי לה שהנני מעוניין בה בתור אקטיבית. השיבה לי "אמרתי לך בסלון שכואבת לי הצלע". זה נכון, היא אמרה את זה בין השורות ולא יחסתי לזה חשיבות.
שאלה מה עוד אני אוהב, אמרתי "שנגמור ביחד". ענתה "גמרתי עם הלקוח הקודם". אמרתי לה שהיא אמרה שהיא גומרת, אז חזר. על כך שגמרה עם לקוח קודם והוסיפה "בגלל זה גמירה היא לא בתוספת תשלום, אני לא מתחייבת." פה כבר הרגשתי כל כך רע עם עצמי, כבוי כזה, כבר בלי חשק לחלוטין. מיותר לציין שלא הצליחה/רצתה להעמיד את שלה (וניסיתי). בין לבין ענתה ל 3 שיחות פלאפון. לכולם אמרה "תמונות אמיתיות, אקטיבית/פסיבית....." איזו עזות מצח.
יצאתי מהדירה בערך 38 דקות אחרי שנכנסתי. כולל התפשטות והתלבשות.
בשיחת טלפון הראשונה שענתה, אמרה שיש לה פרופס וכו' ושלא אדאג.
דאגתי לברר על מימדים, שלא יכאב. דאגה להדגיש שלא אדאג, יש לה סבלנות.
יצאתי עם עוגמת נפש עצומה. אמרה שיש לה ניסיון (תואר שני בתיקתוקידה).
לא מבין מה חשבתי לעצמי על מתן טיפ מראש. ניסיתי לפרגן וליצור שעה כיפית. בפועל, ניצול.
לקחים:
אם תתן לחבר מלמטה לנהל אותך, תן לאינטואיציה ולתחושת בטן לנהל אותך.
ויותר חשוב, אחרי שנכנסת לדירה, אם החלטת להשאר, ולפני התשלום, דרוש תאום ציפיות.

בקיצור: לא, לא, לא ולא.
יצאתי בתחושה שזרקתי 350 ש"ח לפח.

מבואס לאללה, תכננתי ערב אחר. לפחות שיתפתי בחווייתי.

עכשיו, למען חוויה מתקנת, מכירים מישהי שירותית, אקטיבית עם עובי ממוצע ומטה (עובי!) ?? (אני קטנצ׳יק)

תודה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”