יום רביעי האחרון מגיעים אני וחבר מהעובדה למרכז לענייני עבודה ליום וחצי מהצפון הרחוק , מסיימים את העבודה לקראת השעה 7
בערב לאחר שלפני שבועיים חזרנו לנו מבוקרשט היפה , יש לנו להעביר ערב בת"א ולמחרת לקום מוקדם ועוד לחזור לצפון , אז מחליטים לזרום לבורסה הרבה זמן לא ביקרנו בצהריים , מגיעים אומרים כניסה חינם (באמת ) ? 65 שקל ומשקה ראשון חינם ועוד טיפ למארחת , זה לא כניסה בחינם אבל נזרום ,בערך 10-12 בנות הדעות חלוקות לגבי האיכות (אויי בוקרשט הגעגועים ) המקום יחסית מלא לשעת הצהריים , כוסית קטנה מזגן וציצים מה עוד בנאדם יכול לבקש ? מחליף לקצת דולרים , בלונדה מתולתלת יפה יפה בעלת כיסוי לעיניים מושכת את עיניי , בינתיים אחת ענקית בעלת שיער אדום מציקה ..רוצה ריקודדד ?? מסמן לה להמשיך בדרכה ... עושה סיבוב וחוזרת לחבר שלי שוב במבטא רוסי כבד רוצהה ריקודדד ? לא תודה .. בינתיים המתולתלת בדרכה אלי , עוד אחת פתאום יורדת מהקומה השני עוד בלונדה קצת יותר מלאה אבל סקסית מאוד מכניס אותה לזיכרון עוד נחזור אליה , בינתיים ישראלית לדעתי 1.70 שיער שחור חזה מקורי מהמפעל , גם סקסית מגיעה לחבר שלי שמרוצה מאוד מהריקוד שלה , המתולתלת הגיעה וואלה הפתיעה ריקוד איזה 10 דקות לא מהירה יותר מדי יודעת להדליק זה בטוח
עוד איזה כוסית ככה לסבבה , בינתיים קצת הופעות על הבמה המרכזית , הבלונדה השניה מגיעה וואלה מטריפה נשיכות קצת באוזן ליחשושים נשיקות , מכניסה ידיים , וואלה עוד רגע עליתי איתה לחדר אבל עצרתי את עצמי חבל על הכסף , עוד קצת בנות ריקודים , מי שנכנס בצהריים יכול להשאר גם למשך הלילה ללא תשלום נוסף לקראת השעה הזאת כבר הגיעו בנות נוספות למופע ערב שלהם התוכנית דיי סבבה , היינו שם עד 10 בערך ומשם לאכול משהו ולמלון

קצת לשחרר את הלחץ של העבודה בחום הקשה של ת"א , פעם בתקופה זה נחמד
סך הכול ציון 7.5 עד 8