כ יוליה מאור יהודה - מציאה - סקס אדיר

יוליה מאור יהודה - מציאה

1
חיפוש העלה שאין שום איזכור בפורום (או בכלל)
בטלפון נשמעה רוסייה נחמדה, (עברית כמו צברית) החלטתי לשכב על הגדר למען חבריי יודעי האכזבות והנפילות
הפעם יצא לטובה :)
שימו לב - איחרתי קלות ופתאום אני מקבל צלצול ממספר פרטי - כן זו היתה הבחורה! עדות ראשונה לחוסר וותק בתחום (היו עוד)

מפנה לבית רכבת ישן מתפורר ברח' העצמאות באור יהודה
פתחה לי את הדלת בחורה צעירה (לאחר מכן התברר שבת 23) שנראית טוב מאד
גובה 170 שיער חום קצר-בינוני עיניים ירוקות יפות פנים עדינים וחיוך מקסים (ויש הרבה ממנו)
בחורה חביבה שירותית נראית רעננה ומחודדת (יענו לא שחוקה??)

לוקחת 250 לעיסוי כולל בודי
דירה נקיה מקלחת במצב טוב מגבת חדשה חדר עם מיטת טיפולים עם המון לק ובקבוקים (היא קוסמטיקאית) מתפשטת מיד בהתחלה, עיסוי סתמי, עולה לבודי בטן אל גב, מקרבת פה לאוזן ונושפת כאילו בחרמנות, לאחר מכן הסתובבתי.
היא מסתכלת ישר ישר בעיניים! ומחייכת! ישר ישר בעיניים!
אצלי היא כבר קפצה לליגת העל
נקודה לציון - החזה שלה קטן ונפול (ממש נפול) אבל חוץ מזה היא נראית לגילה, עור מתוח, בלי טיפת שומן עודף.
נותנת ללטף בכל הגוף, לא עשיתי שום נסיונות לבדוק אקסטרות
לבסוף עושה ביד בעדינות ונחמדות. הכל עם חיוך ותשומת לב ללקוח. לא היו טלפונים באמצע אז לא יכול להעיד מה היא עושה כשזה קורה (אולי השתיקה את הטלפון? לא יודע)
הבחורה מספרת בגילוי לב סיפור חיים לא פשוט, כולל המון פרטים מגלים שמעידים שוב על חוסר דיסקרטיות שמעיד על חוסר נסיון. היא ללא ספק נכנסה למקצוע אך ורק למען הפרנסה

יוליה מאור יהודה - מציאה

6
הבחורה מספרת בגילוי לב סיפור חיים לא פשוט, כולל המון פרטים מגלים שמעידים שוב על חוסר דיסקרטיות שמעיד על חוסר נסיון. היא ללא ספק נכנסה למקצוע אך ורק למען הפרנסה

נשמע כמו, דוח של עובד סוציאלי,
סתם, מעריך מאוד את הרגישות וההתחשבות שלך בבחורה.

שווה ביקור אפילו בשביל להכיר, להנות ולעזור בעוד 250 ש"ח לבחורה.

ו... מבטיח להיות עדין, נחמד ואדיב כמו שאני יודע.
פין חס - מזיין ולא חס

יוליה מאור יהודה - מציאה

10
[QUOTE=איש-רגיש]
לא מציאה ולא בטיח.
לא ברור לי ממה התלהב הכותב הראשון.
נראית בסדר, לוקחת יחסית הרבה כסף לזמן העיסוי (לא בדיוק עיסוי סתם ליטוף)
בקיצור מיותר לגמריי.

[/QUOTE]

אז אצלך היה בלי בודי או שזה היה בודי כזה גרוע שאפילו שכחת אותו?
מבולבל
Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power. Oscar Wilde
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”