כ הפללת המשתמשים בשרותי מין - סקס אדיר

הפללת המשתמשים בשרותי מין

1
הודיעו הרגע בחדשות ששר הרווחה תומך בחוק.
זה מתקדם חברה. בקרוב הפמיניזם הקיצוני יגרום להעברת הזנות למחתרת ולידי ארגוני הפשע.
יהיה מאד קשה לאכוף, אבל זה יהפוך את כולנו לפושעים... ואת כל מי שמתפרנסות מזה למובטלות או שיעסקו בניקיון בתי שימוש בשכר מינימום. מה שלא מפריעה לפמיניסטיות- העיקר לפגוע בגברים !
אגב, שמעתי מכמה אנשים שהם מתכוננים לדרוש שמכירת (יעני תרומת) זרע גברים לנשים תוגדר כסחר בשרותי מין.
מה יעשו אז כל הרווקות והלסביות??

3
[QUOTE=ותיקק] אם ככה , אז אני מציע לחסום  את הפורום לגמרי לא ניתן לצפות בו  מלבד חברים רשומים שיוכלו להתחבר ולהשתמש, 
שאר הפרסום יהיה פתוח .
[/QUOTE]

את זה כבר מזמן צריך היה לעשות ,
הרי כול הציטוטים מכאן שהן מתעדות בפייסבוק נחשב בבחינת סיוע לתעמולה שלהן.

4
[QUOTE=שמחה] [QUOTE=ותיקק] אם ככה , אז אני מציע לחסום את הפורום לגמרי לא ניתן לצפות בו מלבד חברים רשומים שיוכלו להתחבר ולהשתמש,
שאר הפרסום יהיה פתוח .
[/QUOTE]

את זה כבר מזמן צריך היה לעשות ,

הרי כול הציטוטים מכאן שהן מתעדות בפייסבוק נחשב בבחינת סיוע לתעמולה שלהן.[/QUOTE]

הפורום הזה לא יכול להיות סגור לשום קהל
נא לא לשכוח שהוא הוקם ממומן ומתוחזק על ידי אתר סקס אדיר
בנוסף לתפקידו החשוב לנו הצרכנים ,שמיעוטינו רשומים בפורום ורובינו קוראים חופשיים צחוק
הוא ממלא גם פונקציה כלכלית .חוק הכלים השלובים פועל ובלעדיו לא יהיה הפורום קיים.
חיים כץ מלא בפופוליזם ובאינטריגות.היה שנים רבות יו"ר ועד עובדי התעשיה האוירית,אחד הועדים החזקים במדינה.
מקווה שיבין שהוא לא ייבנה ממעשה נואל שכזה.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

6
יש פה כמה נושאים:
1. לדעתי דווקא הסיעות הדתיות לא יתמכו בחוק. ויש לכך מגוון סיבות.
2. לגבי הפורום: יש ביננו שוטרים, צרכני זנות, שכבר רשומים פה. אז סגירת הפורום לחברים בלבד לא תועיל מיוחד מבחחינה "מודיעינית".
3. אם החוק יעבור, אז אותם חברים יצטרכו על פי החוק לפעול לאכיפה. האם יעשו זאת? זאת כבר שאלה אחרת.
4. אני לא רואה דרך בה הפורום יצליח לסנן מי איש חוק ומי לא. מה גם שלא תהיה כל בעיה להירשם תחת זהות סמויה.
5. על מנת לחסל את התופעה, כל מה שיצטרכו לעשות הוא לבצע מספר מעצרים, לפרסם אותם בתקשורת ובזה תם הטקס.

עם זאת, לדעתי לא יצליחו לחסל את הזנות זה לא הלך בשום מקום בעולם ולא יצליח גם פה.
התחום ישתכלל ויקבל צורה אחרת.

שבוע טוב,
מ"פ

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

9
גם אם החוק הנואל הזה יעבור (ולהערכתי הוא לא) הזנות לא תיעלם, רק תרד למחתרת.
נראה סגירה של דירות דיסקרטיות אותן קל למשטרה לאתר, לצד פריחה של שירותי ליווי (מי יוכל לקבוע שהגברת שבאה לבקר אותי במלון וכמובן בבית היא זונה?), וכמובן פריחת שירותי מין במסווה של שירותי עיסוי. תנוח דעתכם, אולי המחיר יעלה, אולי המיקום ישתנה, אבל כולכם, אם רק תרצו, תמשיכו לזיין זונות עד יומכם האחרון.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”