כ נפילה ברחוב הרצל ברמת גן - סקס אדיר

נפילה ברחוב הרצל ברמת גן

1
יום שלם של שיטוטים וחיפושים לא הניבו דבר, הערב הגיע וכבר הייתי ממש חרמן.
לכמה מקומות שכן רציתי ללכת לא התאפשר, לא ענו, לא היו פנויות אז הייתי צריך להתפשר ולהמר.
חייגתי למספר ישן שהיה לי בזיכרון הטלפון (מסתיים ב-4088 ) של יאנה המילפית מרמת גן, לא הייתי אצלה כמה שנים וגיגול של המספר באמת הניב את התוצאות הרצויות.
הפעם הפנתה אותי לרחוב הרצל בצד המספרים האי זוגיים גברת שנשמעת מלאת מרץ, הנעתי, הגעתי.
בטלפון טענה שהיא בת 30, בפועל עברה את ה- 40 בלי להתאמץ, גברת ממוצא רוסי שעלתה בשנות ה90 אבל לא התקדמה מאז. שיער גלי אדמוני עם פוני קצר שלא מחמיא בכלל לבושה במין גלביה צבעונית ולא מחמיאה.
מסרה פרטים בווליום שיחסית לסיטואציה היה מאוד גבוהה, כאילו מוכרת לי חלב בחנות. מסרתי 200 ש"ח (חרמנות !!!) והיא ישר התפשטה.
חזה יחסית גדול שמגיע עד הברכיים עם כרס בירה ענקית בלי שום סקס אפיל, לא הציע מקלחת ומכיוון שהתקלחתי זמן קצר לפני כן החלטתי שלא להתעקש, האור היה בשיא עוצמתו וחשבתי שלפחות אזכה לחקירת האנטומיה הנשית לבוריה, רק נכנסה, כיבתה את האור הביאה איתה את העלטה במלא מובן המילה.
מסאג' חובבני, לא מחרמן ולא משחרר, פשוט כלום. אחר זמן מה (אפילו לא עקבתי אחרי השעון, רק רציתי שיגמר) בקשה שאסתובב מרחה קצת שמן (בפעם הראשונה) והתחילה לעשות לי ביד בצורה מכאנית ומהירה, בקשתי שתאט, בקשתי בעדינות, אמרתי רגע אבל כלום, היא בשלה, הניחה עלי יד על החזה שלא בטעות אזוז לשום מקום ופשוט פירפרה לי את הזין כאילו מנסה לבדוק אם הוא יכול להתפרק מהחיבור לגוף.
בהתחלה אמרתי שתלך להזדיין והתחלתי לחשוב קצת על עבודה ועל עוד כמה מחשבות לא מחרמנות (שלפחות תעבוד קצת) אבל זה היה יותר חזק ממני וגמרתי בתוך כמה דקות בודדות. על הבטן.
ניגבה (מרחה) עם מטליות מטבח ורק אחרי שכמעט סיימתי להתלבש שאלה אם אני רוצה להתקלח, (כאילו שעכשיו אתפשט מחדש). את עצמה שטפה קצב בכיור, הייתה לי הרגשה לא טובה בקשר אליה ובגלל זה אפילו לא ניסתי למצוץ איזו פטמה צחוק.

בקיצור,
מיותר.
אם רק מישהו היה יודע
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”