לאחר פעמיים אצל העלמה אני יכול להיות סמוך ובטוח שלא הזיתי:)
מצאתי פרסום תוך שיטוט ברשת על שפשופייה ברחוב 1277. הכרתי את המקום ולא זכרתי שהחוויה במקום היתה טובה במיוחד אבל אמרתי בוא ננסה שוב.. צריך לחדש.
הגעתי למקום... בחוץ נראה כמו מעברה מהסרט סאלאח שבתי. יש חניון פנוי לגמרי ליד והוא חינמי בערב. מדובר ברחוב ממש קרוב למסגר כך שתוכלו לוותר על ביקור במסגר 66 אצל בעלת הבית הגזלנית (אני מחרים את המסגר כבר שנה לדעתי אבל תוך רפרוף ביד 2 קלטתי שהמחיר שוב עלה... 240 לחצי שעה... היד עוד נטייה חברים). בכל מקרה נחזור למקום... מבפנים המקום משופץ נקי ויפה. יש חדר עיסוי עם ג'קוזי. לדעתי אפשר לקבל טיפול בו ללא תוספת תשלום.
פתחה לי את הדלת אישה בת קרוב ל 40 נאה בפנים עם חזה משופץ... לא הטעם שלי... הגיעה אחת אחרת... ממש לא הטעם שלי. ולבסוף באה ג'וליה... כן הטעם שלי:)
העלמה בת 22, בלונדינית אוקראינית עם פנים בובתיות כיאה לאוקראינה אף סולד ועיניים כחולות כמו ים. היא לבנבנה לחלוטין עם גוף רזה אך לא שדוף חזה בינוני ותחת נחמד מאד. לא יודעת הרבה אנגלית אך חייכנית וזורמת.
נתתי 200 שקלים שזיכו אותי בשתי הרפיות. יש אפשרות גם למציצה וגם לסקס כאשר במציצה לדעתי אפשר לגמור על הפנים (אקסטרות ומחירים תלויים במידה שהיא מחבבת אותכם לדעתי... היתה לנו כימייה טובה מאד:)).
הטיפול היה מצויין. נתחיל בזה שלא חיכיתי דקה וכבר ג'וליה הופיעה בחדר. התפשטה ונגלה לפני גוף שאני מאד אוהב.. פטמות לפנתאון... Puffy במרכז החזה הבינוני והיפה שלה.. יחסית חומות ונראות פטמות הריון למרות שלא היתה מעולם בהריון. איבר המין אסטטי וחלק עם שפתיים בולטות במקצת ובכלל איבר שמנמן ונחמד.
שוב אזכיר שהייתה לי כימייה מצוינת בשתי הפעמים עם העלמה.. עשיתי לה ביד וגם שזיינתי אותה היא גמרה. באופן מאד הדדי גמרתי איתה פעמיים בקלות כאשר בסקס היא ניסתה לגוון בתנוחות והביאה כיסא כדי שתוכל לשבת עלי. תוך כדי ליטפתי לה את הפנים ושהפסקתי החזירה לי את היד וביקשה שאמשיך... נראה שנכנסה לקטע. בין גמירות עשתה לי נעים ממש מגרה על כל הגוף עם הציפורניים וגם עמדה מעל הראש שלי שהחזה מרוח על פני. בנוסף גם דאגה לנשק אותי ואם הייתי מתנשק לדעתי בקלות היתה מסכימה. פעמיים שפקחתי עיניים ראיתי אותה מילימטר מהפה שלי מחייכת וגם מספר פעמים נישקה אותי באיזור הפה ובאוזן בצורה מגרה באופן מפתיע.
שני דברים די נדירים שאוכל להוסיף. ראשית לא היה זכר לפקידה מעצבנת שתבדוק את הזמנים ותעיק. פעמיים הייתי חצי שעה או יותר בלי הצקות.. שאפו למקום. מעבר לכך ג'וליה עצמה לאחר שגמרתי פעם שנייה בביקור האחרון אמרה לי שיש לנו עוד כמה דקות וביקשה להמשיך לעשות לי נעים. מעבר לכך היא גם רחצה אותי בסוף הטיפול כאשר לא היה חסר הרבה והייתי מבקש גמורה שלישית במקלחת:)
לסיכום... המקום כרגע מנוהל לתפארת וג'וליה ממתק אוקראיני... מתוקה סקסית ומפנקת. מי שרוצה מספר שיפנה אלי.
תשמרו עליה.
ג'וליה מרחוב שהוא רק מספר - תל אביב
4חברה... היות ואני לא בדקתי אם מפרסמים פה באתר אז מספר יינתן בפרטי בכייף...
5חבל שבחורה כזאת לא עובדת בפרטי.....
הייתה יכולה לעשות הרבה יותר כסף
6הייתי ברחוב , אבל גם בגלל שלא מצאתי חניה , וגם בגלל שלא ענו לי (לא יודע מה מס' הבית) נאלצתי לחזור להמשך סידורים .. יש פתרון לחניה?
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
7[QUOTE=מר-חיב]הייתי ברחוב , אבל גם בגלל שלא מצאתי חניה , וגם בגלל שלא ענו לי (לא יודע מה מס' הבית) נאלצתי לחזור להמשך סידורים .. יש פתרון לחניה?
[/QUOTE]
[/QUOTE]
באיזור הזה מומלץ להסתייע באוטובוס. אזור בעייתי מאוד (במיוחד כשעובדים בכל האזור בצורה קדחתנית על הרכבת)
9כמה קיבלו את המספר... 100 לפחות. כמה דיווחו... 0
Harmany...מה קורה? לספר לי בפרטי שהיה מדהים אפשר אבל פה שתי שורות אי אפשר?
לגבי חניה יש חניון על המקום ממש...
Harmany...מה קורה? לספר לי בפרטי שהיה מדהים אפשר אבל פה שתי שורות אי אפשר?
לגבי חניה יש חניון על המקום ממש...
10דיווח מעניין ומחרמן,
גילוי חדש...

האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו