http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12098
מילה לומדת אדריכלות נוף,
ואכן הינה פרח יפה בלב בת ים.
מתנשאת לגובה של מטר שבעים.
שער דבש בהיר.
פנים נחמדות, עם ניב בולט.
גוף יפיפה: נטול קפלים וגלגלים, ישבן ראוי ומוצק, זוג שדיים חמוד - בהחלט מתאימה לדוגמנות ערום וחובבת שחייה.
הבחורה מפגינה עדינות ונועם. מוכנה להתנשק, אך לפחות עימי לא צרפתית.
מציצה חלשה. אין ליקוק עיגולים.
חדרתי אליה במגוון צורות לרבות כאשר נשענה על שידה עם מראה. יוער, כי המיטה היתה קצת קטנה עלינו.
אני די מחבב ומעריך רגלים נאות ולכן מאד נהניתי לשלב את הנושא במעשה האהבה.
היא לא צרה, ובשילוב עם הקונדומים הקשוחים של התאגיד גרמתי לגברת להזיע כ- 40 דקות + עד לגמירה המיוחלת. מומלץ להביא חליפות אישיות.
אין ספק שיש לה נתונים לאנאלי מהמשובחים. לא שאלתי. אצבע שובבה סולקה מהמקום. אולי מי שיציע מספיק יקבל כרטיס כניסה.
במקור הזמנתי 40 דקות אך נאלצתי להאריך. הוספתי עוד 100 ש"ח למה שכבר שולם, והגברת חשבה שמגיע לה הרבה יותר בנוסף. לא היה לי זמין וגם לא יכלה להגיד לי כמה. בירור עם הפקידה הבהיר ש-500 בסה"כ זה מספיק לשעה. אם לא היו קשיי תקשורת עימה הייתי מביא עוד בגבולות הסביר.
בסך הכול נהניתי.
מילה 25
2תודה נרקיס.
דיווח מדויק להפליא.
גם אני הייתי, היא מותק.
סקס רגיל וטוב.
מציצה לא משהו לכתוב עליו הביתה.
בחורה טובה, צחקנית ובראש טוב.
ספורטאית (שחיינית, רצה, וחדר כושר), למרות זאת לא שדופה או שרירית מידי. יש מה לתפוס.
מרטיבה בקלות ונהנית מזיון טוב.
לדעתי אין קשר בין התמונות ובינה. - אולי אלו שלא מלוטשות - וגם זה בקושי.
חוזרת בשלישי מוצאי החג לסנט פטרסבורג - לאוניברסיטה - שנה שניה.
לא זיון לפנתיאון, אך סה"כ חוויה חיובית.
רק טוב,
מ"פ
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.
מילה 25
6"אני די בטוח שהתמונות אמיתיות. במציאות היא יותר סקסית."
אם כך, בשילוב האופי הנעים שלה וההרטבה בקלות , נראה ששווה.
אנסה לקבוע אתה לפני שמתעופפת לגני הנכר.
האם גופה חלק כמשי, כשיש וחלוקי נחל? זאת השריטה שלי. לא חייב פנים מושלמות וגוף 90-60-90. דוקא חובב
את המראה האתלטי. אבל אלרגי באופן טוטאלי לשמץ קוצים בגוף(: כולל גדות מחילת האהבה.
אז מה מקדם ההחלקה שלה?
מילה 25
8ביקרתי את מילה, הבחורה סקסית בעלת גוף יפיפה חלק עם צבע מדהים אחרי כמה ביקורים בחוף של בת ים, מאוד אוהבת את הארץ רק יקר פה יותר ממוסקבה :-(,
עדינה, צוחקת הרבה כנראה מביישנות. קצת פאסיבית וצריכה הכוונה רואים שהיא ממש לא מקצועית אלא באה להנות מהחוף ולעשות קצת כסף, דרך אגב מוצצת נהדר מאוד נהנתי.
סהכ שווה חצי מנה 500 שח קצת יקר לטעמי.
האריכה את השהות שלה קצת אז תהנו.
מכופף הבננות
מילה 25
9במילה אחת : אכזבה.
פקדתי אתמול את העלמה ברחוב פנקס.
בחורה נאה כבת 25-28, שן צידית ערפדית שגרמה לי להתלבט קלות אך לאור הדיווחים הנ"ל אמרתי שאין סיכוי שאצא משם מאוכזב.
אין בחורה שעומדת בלשון התמנונית שלי בירידה אך כשהבטתי בעיניה ראיתי מבט הבוהה בתקרה ומעביר את המסר :"יאללה סיים עם זה כבר".
לא מתנשקת, לא נותנת להחדיר אצבעות ורואים שמנסה לסיים את זה זריז.
מבקשת להשאיר את כל פריטי הלבוש מחוץ למקלחת לפני האקט אך הארנק והפלאפון תמיד אתי - גם אם יתהפך העולם.
בקיצור, אנא מכם - ותרו.