התמונות שלה ותואמות את המציאות.
שורה תחתונה: אמצע-סוף שנות העשרים, מקצוענית, מקסימה, גוף פצצה (למעט עניין החזה שארחיב עליו בהמשך), פנים יפות ויודעת לתת עבודה - מומלצת.
למי שרוצה קצת יותר פרטים מוזמן לקרוא.
תמיד רציתי לזיין מישהי שקוראים לה שונטל...אחד השמות האולטימטיבים לזונה

שם עם ניחוח צרפתי
במציאות השורשים 100% רוסיים - סנט פטרסבורג.

אולי שונטל היא נצר לברית רוסיה-צרפת מסוף המאה ה 19, וביקור נציגי הצי הצרפתי אצל הצאר ניקולאי ה III
אני מניח שהמלחים הצרפתים השאירו קצת שאריות זרע אחריהם. אולי שונטל היא בכלל צאצאית של נפוליאון?
אבל אנחנו לא בעניין "ההסכמה המשולשת" - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%94%D7%A1%D7%9B%D7%9E%D7%94_%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%AA
אלא יותר בעניין של אצבע משולשת או משולשים אחרים...
מקבלת ברחוב בן יהודה בתל אביב.
400 ל 40 דקות או 500 לשעה תפריט רגיל.
בחורה נאה, קומפקטית גוף צעיר ומוחזק היטב, רזה וחטובה - נראית טוב מאד.
חייכנית, ניכר בחיוכה שהיא מקצוענית.
נכנסתי, היה ברור לשנינו שאני נשאר.
היא מתחילה לדקלם תפריט, סימן ברור ללחץ - אני משתיק אותה ומעביר נושא מיד בחיוך. מבקש מים, מעיר על המזגן ועל מזג האויר בחוץ.
היא נרגעת ומחייכת.
יושבים, מדברים קצת.
אני הולך למקלחת - אין מים חמים.

יצאתי - היא קוראת לי מחדר השינה - אני מחכה לך...
עטוף במגבת על מותני אני נכנס ומגלה אותה על המיטה בתחתונים וחזיה. היא ניגשת אלי על ברכיה מתחבקים והיא מקרבת את שפתיה לשפתי - טועמת אותי. כנראה הטעם היה טוב לה, ומתחילים בנשיקות עומק - כיף.
היא יודעת את המלאכה.
לאט היא מסירה את המגבת ויורדת למציצה חשופה.
המציצה טובה. אפילו טובה מאד.
נשכבים על המיטה היא מורידה חזיה על מנת לגלות חזה משופץ - מה זה משופץ? מברזל!
כאילו הכניסו לה כדורי סנוקר פנימה.
צריך לעשות מגבית לשלוח אותה לד"ר קליין שיעשה את מה שככל הנראה הטבע לא עשה (אין חזה) למשהו טבעי יותר.

היא ממשיכה במציצה, יורדת דרומה והופ - הלשון שלה מעניקה לי רימינג נעים ביותר.
אצבעותי חוקרות את גופה - היא עוצרת את מלאכת הקודש לרגע, מוציאה ג'ל סיכה ומורחת לי על האצבעות
מזמינה אותן להיכנס פנימה - רק No Ass היא מבקשת.

ממשיכים - היא במציצה מושקעת ואני בחפירות ואיתור מאגרי נוזלים...
הפכתי אותה על גבה וירדתי לה.
מגיבה מצוין לירידות ויותר מזה לזיון אצבעות. שתיהן בפנים מנפחות את נקודת הג'י - היא מתפתלת ומאוננת לעצמה, עד ההתכווצויות המיוחלות, רעד כללי, הרטבה וצחוק משחרר.
ביקשה קונדום ושאזיין אותה.
הפכתי אותה לדוגי - הפניתי אותה עם הפנים למראה הגדולה שליד המיטה, היא על המיטה ואני עומד ומזיין אותה מאחור - שנינו מסתכלים על המראה.
איזה כיף!
אני קולט שהיא מבסוטה לראות את עצמה מקבלת זין 

האמת? אחלה תמונה.
זיון חזק ואיכותי, היא בקונטרות טובות ואני טוחן אותה. שדיה מיטלטלים ומתנגשים זה בזה עם כל זעזוע של הגוף. שנינו מזיעים למרות המזגן.
מסתכלים על עצמנו במראה ומחייכים זה לזו 

גמרתי בקונדום - אחלה גמירה שבעולם!
ניקתה אותי והלכה להתקלח
גם אני.

קצת דיבורים, הבחורה מקצוענית, עבדה בעיקר בצפון אירופה - סקנדינביה. פעם ראשונה בארץ - הגיעה לפני יומיים ותישאר שלושה-ארבעה שבועות.
אוהבת לרקוד - מועדונים ובילויים.
אוהבת לשחות בים.
יש מצב שתאהב את תל אביב.
פחות מתחברת לתרבות הישראלית הישירה/אגרסיבית.
מציעה מסאג' - הצעתי בחזרה - היתה מופתעת....You are a good man and good sex נותנת לי שמן עיסוי ריחני הנמצא ליד המיטה ונשכבת על בטנה.
חכי חכי...את עוד לא יודעת מה מחכה לך...
קיבלה פירוק והרכבה והיתה מאושרת.
עם השנים למדתי שעיסוי טוב, ונגיעה במקומות הנכונים בגוף האישה עוזר לצ'אקרות להיפתח וההתמסרות אחר כך היא טבעית.
סיבוב שני היה המשכו הישיר של העיסוי, הגענו לישבן שלה וראיתי איך היא מבליטה את עכוזה כלפי ידי ואיך היא מניעה אותו כדי שאגע בה.
הושיטה את ידה ומרחה לי שוב ג'ל על אצבעותי - סימנה לי להיכנס...ברוררררר 

זיון אצבעות אינטנסיבי מאחור - הפעם כבר אין no ass האצבע נכנסה מאליה ללא התנגדות.
מסתובבת, מעניקה לי מציצה ורימינג איכותיים, קונדום והיא עולה עלי.
רוכבת מעולה - בכוח ובחושניות עסוקה בעצמה ובגרויים שלה - עיניה עצומות והיא מזיינת אותי עד כלות נשימתה.
מידי פעם מגניבה מבט למראה לראות את עצמה בשעת מעשה.
אני מרגיש שהיא מאבדת נשימה, מחליט לקחת פיקוד והופך אותה.
זיון מסיונרי חזק מאד.
שונטל מפשקת את רגליה לשפגט באויר, אני מחזיק את קרסוליה ומפרק אותה לגורמים.
היא צועקת, מתפתלת וגונחת ממעמקי בטנה. שולחת את ידה ומאוננת לעצמה.
אני מקפל את רגליה וברכיה אל חזה ומעמיק את החדירה.
היא שולחת יד אל בין ירכיה וממשיכה לאונן לעצמה תוך כדי זיון - בבת אחת היא גומרת, כולה אדומה, מתנשפת/בוכה/צוחקת רגישה מאד למגע.
אני עוצר לרגע, עודי בתוכה נותן לה לתפוס אויר, ככה חצי דקה שרירי האגן שלה מתכווצים על הזין שלי, ואנחנו ממשיכים בכל הכוח.
היא נטרפת מזה....שנינו באקסטזה - היא טורפת את שפתי, את צווארי ואוזני - שורטת/צובטת את גבי.
החיכוך, המגע והאדרנלין עושים את שלהם, גמירה טובה ואיכותית - כיף גדול.
You are strong man היא אומרת לי, תוך שהיא מנקה אותי.
Because you are so sexy אני עונה.
מקבל חיבוק ונשיקה.
Thank you אני לוחש לאוזנה
No - Thank you היא עונה - it was good sex and good time
שאפו עליה.
מקלחת וחזרה לרחוב הסואן.
לסיכום:
זיון טוב ואיכותי מבחורה מקצוענית שיודעת את מלאכתה נאמנה.
מקסימה ממש! מאד נהניתי גם מהסקס וגם מהחברה.
מתאימה לחובבי הקומפקטיות.
תנו לה יחס טוב ותוכלו להוציא ממנה הרבה מאד.
גמר חתימה טובה.
מ"פ