כ טטיאנה מילפית כוסית - סקס אדיר

טטיאנה מילפית כוסית

1
אוקיי,אז את טטיאנה הכרתי באתר הכתום.בלונדה סלבית כמיטב המסורת.
כוסית מילפית לטעמי.אומרת בת 35 לדעתי נושקת ל 40.
מיקום- מחורבן,בלב שוק הפשפשים ביפו.דיסקרטי אמנם אך היית חניה קשה.
מראה- בלונדינית יפה,כזו שמסובבים את הראש אליה ברחוב.כ 1.65 מאוד סקסית ,חלקה ולבנה.למרות שהספיקה קצת להשתזף בארץ.
תפריט- נשיקות(בהתחלה לא בהתמסרות),כיבוס ביצים,גרון עמוק מאוד,מציצה בלי,גמירה בפה,לא זזה רוורס.
מהלך המפגש-הגעתי ,קיבלה אותי ברחוב.עלינו לדירתה השכורה בקומפלקס נחמד ודיסקרטי ביפו.
ההתחלה הייתה די קרירה,אפילו עשה רושם שמנסה לתקתק.
סיפרה שהיא לוקחת שיעורי סטריפטיז והציעה להדגים.מיד לבדה גרביונים סקסיים ונעלי עקב זנותיות והדגימה את יכולותיה.היה די סקסי אל גם די בנאלי.התחלנו להתגופף וכפי שאמרתי אינה מתמסרת בנשיקות עד שירדתי לה עד גמירה שלה בקול תרועה רמה.כאן כבר היא ממש נפתחה.ירדה למציצה מושקעת,אמרה שהיא נורא אוהבת למצוץ מול המראה,נהנית לראות את עצמה מוצצת(בכלל נראה לי שהיא די עפה על עצמה).קיבלה שבירת שקדים רצינית אל מול המראה ונהנתה מזה,הצליחה לחרמן אותי עוד יותר כשאמרה ״עשה אותי הכלבה שלך״.נגמר בה שפרצה שלי על פניה.
אקט שני התחיל לאחר סמולטוק ארוך שוב בירידה שלי עד לגמירה שלה,בכלל לראות אותה גומרת זה מחזה מרהיב.ציינתי שלא זזה רוורס אך קיבלה בגבורה אצבעות במרעום תוך כדי ירידה,המשיך בשבירת שקדים וכיבוס ביצים מצוין.ביקשה סקס בדחיפות אז המשכנו בדוגי מצוין כמובן אל מול המראה.
מחיר-סגרנו על 600 לשעתיים.
לא קיבלתי את רשותה להעברת המספר אל ניתן למצוא אותה באתר הכתום תחת השם tatata.
עוזבת ב19.10

טטיאנה מילפית כוסית

2
טוב , הסקרנות הרגה את החתול והלכתי לבקר את הגברת אחרי ההמלצה של יופיטר .
הגעה מהירה למקום ואפילו חנייה קלה בכחול לבן - קיבלה אותי ביציאה מבית דירות באיזור ה"תאטרון" ביפו .
לפני שהגעתי ביקשה פירות "מתוקים" כמוה .... , עצרתי ב- yellow והבאתי לה קופסת פירות קטנה (השתלם כשחסכה לי את התשלום הנוסף על אנאלי ...) .

אז ככה :
היא שווה מאוד , אחלה גוף , תחת קטן וחמוד , חזה בין קטן/בינוני וקצת נפול ופנים של בובה רוסיה . שיזופים ברמת החוטיני מאוד מחרמנים ובכללי נראית מאוד דומה לתמונות ( תמונות שצולמו לבטח לפני 3-5 שנים באתר הכתום תחת השם tatata) . היא נמצאת פה עד ה 19 וסיפרה שעובדת בתור קוסמיטקאית ברוסיה אך באה לפה להנות קצת ובעיקר לעשות קצת כסף ....

קבעתי איתה לשעה , הגעתי - קצת סמול טוק על האישה,בעל,ילדים וכו', מקלחת משותפת וקירצוף של כל החורים ( הגעתי אחרי מקלחת אבל לא הייתה לי בעייה לעוד אחת ...) , משם קפצנו למיטה , קצת חרמונים ופשוט אי אפשר לא לרדת לדבר היפה הזה , כוס צר מוקף בקעקועים שישר נסגר על האצבעות ואחרי גמירה ורעידות רציניות פשוט טרפה לי את הזין הכי עמוק שאפשר , אמרתי לה שאני מרגיש לא נעים פשוט לזיין לה את הפרצוף בכ"כ הרבה כח אבל היא ציינה שהיא אוהבת את זה ואם משהו לא נעים לה היא תגיד ... , כמה שניות לפני שגמרתי ביקשה שאעמוד ליד המיטה ( יש לה ראי צמוד ) והיא מוצצת ומסתכלת וביקשה שאגמור לה על הפרצוף אך שאזהר על העיניים ... קיבלה חלבונים ישירות לתוך הפה , שיחקה עם הילדים לעתיד - חייכה והלכה לאמבטיה למקלחת זריזה ( שמעתי שהיא יורקת תוך כדי...) .
שוב סמול טוק כשיצאנו מהמקלחת ( התקלחנו בנפרד ) ו 5 דקות חירמונים - ירדה לי שוב כולל שאיבת הביצים וליקוק אלוהי ( איזו לשון יש לה ..) , קונדום וקדימה לעבודה , זיון במשך 10 דקות כשהיא מחליפה תנוחות (רוכבת מקדימה/אחורה ומיסיונרית ) , אח"כ אמרתי לה שאני לא יכול לגמור אז קצת שימון ואופ - לתוך התחת ... 2 דקות של זיון תחת אגרסיבי ולפני הגמירה הוצאת הקונדום ושוב שפריץ ישר על הלשון ומשם ליקוק שלה של כל הילדים ועוד חיוך של ילדה שובבה .
שוב מקלחת זריזה , כוס מים והביתה ...

הציעה קפה / תה וכו' אבל כבר מיהרתי .

מחיר - 500 ש"ח לשעה ורבע
מראה : 9
מציצה - 9
סקס - 7
אנאלי - 7 ( לא כ"כ אוהבת )
לשון - 10

היא תחזור שוב באפריל , אבל עד אז - תנצלו את הזמן עד ה19 לחודש .

תהנו
אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת

טטיאנה מילפית כוסית

5
חברים אני מצטער,אך עקב הצפה(די צפויה יש לאמר)
הגברת ביקשה להפסיק להעביר את המספר שלה.
אני מתנצל בפני החברים שלא הספקתי לענות להם.
נא לא לשלוח יותר הודעות פרטיות.
ממילא לפי דעתי היא כבר מילאה את הימים המעטים שנותרו לה פה.
סליחה וחג שמח

טטיאנה מילפית כוסית

7
התכתבי אייתה והעבירה לי תמונות וכשרציתי להיפגש אייתה היא לא יכלה רק בשעות מאוחרות
ואז ביקשה שאשלח לה תמונות שלי Ouch
פה זה נגמר מבחינתי , בזמן האחרון הפרטיות מבקשות לשלוח להן תמונות
אני חושב שהן קצת התבלבלו
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”