כ חדשה ביבנה - סקס אדיר

חדשה ביבנה

1
ליל שישי לאחר טיול לילי עצרתי לי להפסקת תדלוק והתרעננות בתחנת דלק ניגשה אליי בחורה בלונדינית מתולתלת מראה של גורשה שמחפשת סקס גובה-1.65 טיפה מלאה חזה בינוני טיפה נפול באה אליי שאלה אם היא יכולה להצטרף אליי מאחר ומפלס החרמנות שלי היה גבוהה מהרגיל נענתי לבקשתה שאלתי אותה אם ברצונה לבוא אליי לבית למשקה נענתה בחיוך ונכנסה לרכב לקחתי אותה לביתי הצעתי לה משקה חריף נענתה בחיוב הכנתי לשנינו כוסות ויסקי דיברה מעט על החיים טיפה צחקוקים ואז היא החלה להתקרב אליי ללטף אותי בצוואר זרמתי איתה והחלה להתפשט אני גם באיזשהו שלב התפשטתי ואז הוצאתי קונדום שהיה לי במגירה היא התחילה למצוץ מציצה חלקה מבלי להרגיש את השיניים שלה לאחר 10 דקות דל מציצה הפכתי אותה לדוגי חזק ואגרסיבי לאלר מכן שוב הפכתי למיסיונרית אחרי רבע שעה קיבלה זרם של שתי ליטר על החזה הצעתי לה מקלחת נענתה בחיוב ובחיוך רחב אחרי המקלחת ישבנו על כוס קפה סיפרה שמה שהיא עשתה איתי זה מקרים אחדים וזה המקצוע שלה ״זונה״ אחרי רבע שעה ביקשה שאחזיר אותה לתחנת דלק ממנה אספתי אותה מי שמעוניין לדגום שישלח הודעה בפרטי

חדשה ביבנה

5
דיווח מצויין.
במסגרת המחשבות הקרימינליות שלי לא פעם חשבתי שאם הייתי סרסור הייתי "מפזר " בחורות בתחנות דלק, זה נוח, מואר, תמיד עוצרים גברים חרמנים וגם יש חנות נוחות...
למה לעמוד ברחבת עפר בחום ובקור או באיזורי תעשיה נידחים ואפלים?
בעיני מגניב לגמרי

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”