כ יוליה - ליברלית במחיר לכל כיס - סקס אדיר

יוליה - ליברלית במחיר לכל כיס

1
שלום לכל החברים.
מציע לכם אישה בת 44, פרטית, מחפשת תומך אחד עד שניים בלבד, למפגש בן שעה במחיר של 300 שח או 500 לשעתיים, לפי בחירה שלכם, יש לה מיקום, נקי, מקלחת לפני ומקלחת אחרי, סקס בכל התנוחות, בעמידה, על השטיח, באמבטיה, על ספה, אבל רק לגבר העומד בדרישות הבאות:
1. נשוי. 2. מעל גיל 40 3. עושה איתה סקס רגיל ואנאלי - היא חולה על אנאלי (אל תצטטו אותי כמובן, היא לא תודה בזה, אבל מסכימה. חור התחת שלה מקבל כל גודל של זין). 4. הכי חשוב - הסקס איתה בלי גומי - לא אוהבת גומי כי לדעתה וגם אני חושב כך, פוגע בהנאה, אוהבת להרגיש זרע חם בתוכה ואוהבת לראות אותו נוזל מתוכה כמו ממעיין. 5. זורמת גם עם שניים ושלושה גברים. 6. מאוד נקייה ובריאה 6. בולעת זרע חופשי - אחרי מפגש שני ושלישי איתה 7. לא עושה רימינג או ליקוק ביצים אבל הכי חשוב שבולעת.
מי שמעוניין בטלפון שלה ישלח לי לפרטי את הנתונים האישיים שלו ואתן לו את הטלפון שלה.
חולה סקס ללא גבולות

3
אך הן לוקחות סיכון לא מבין את זה
מאיפה היא יודעת מי בא אליה
ואולי בכיוון השני אולי היא חולת HIV ...
תבדקו ותשמרו לנפשותיכם !

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

10
בתקופת צרכנות המין שלי הכרתי עשרות זונות, ועם רבות מהן שוחחתי והתחברתי גם כאדם לאדם.
אין ולא תהיה זונה שמצהירה כי היא מסרבת לעבוד עם קונדום. קל וחומר זונה שמשתוקקת לקבל זרע חם בתוכה מלקוח מזדמן.

אמת שישנן זונות שמסכימות, עבור לקוחות חוזרים שנראים "בריאים", לעבוד בלי קונדום כולל גמירה בפנים.

מכאן שההודעה הפותחת היא פנטזיה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”