ביקרתי ביום חמישי, לבדי, במסגרת השהות שלי בעיר. באופן כללי פעם ראשונה שלי במועדון מהסוג הזה.
מדובר במועדון FKK שנחשב לבין המוצלחים באוסטריה. עלות כניסה 90 יורו. בילוי עם בחורה: 60 יורו לחצי שעה, לא כולל אקסטרות. יקר יותר מFKK טיפוסי בגרמניה.
אני לא טיפוס של אקסטרות, אבל לא הגיוני להכנס למקום כזה בלי מינימום שני סיבובים לאורך הערב, לכן יצאתי משם עם נזק של 200 יורו בערך, בסה״כ. בגלל שכל כך יקר, מראש די התלבטתי אם בכלל ללכת על זה או להסתפק בבילוי בחלונות האדומים בוינה. בסוף החלטתי שאם סוף סוף יש הזדמנות ללכת לFKK מוצלח, אז פשוט ללכת על זה.
וכמה טוב שהלכתי על זה.
אז מגיעים, מקבלים לוקר, מקלחת (משותפת לבנות וללקוחות) וישר לגוב האריות.
יום ה׳ ב16:30 המקום מלא בבנות, אבל שומם מבחינת לקוחות. עד השעה 22:00 המקום יהיה כבר די עמוס.
אז בכל זאת פעם ראשונה וחוסר ביטחון, יש התמקמתי בבר עם כוס בירה, להתחיל לספוג את האוירה ולראות מה קורה מסביב. ציפיתי שבנות יגשו אלי ואפילו יטרידו אותי. לא טעיתי, אבל אני חייב לציין שגם לא ממש נורא.
ניגשו אלי אולי כל 2 דקות מישהי אחרת להציג את מרכולתה. לא באגרסיביות, ולא יותר מפעם אחת כל בחורה, אבל אני בשלב זה הייתי מעוניין רק לבדוק את ההיצע, וכבר עייפתי מהשטף הבלתי פוסק. ניגשו אלי החל ממוצעות ועד למדהימות. בסופו של דבר, אחרי שעה של גישושים, אחרי גיחה לסאונה ועוד מקלחת, בחרתי בסוף מישהי שמצאה חן בעיני, איטלקיה בת 23, בלונדינית עם נתונים מרשימים, שירות סביר במיטה אבל תקתקה אותי תוך 10-15 דקות (אולי באשמתי) ולמרות שהסיכום והעלות הם ל30 דקות (מינימום). היה קשה להתלונן על משהו ספציפי למעט התקתוק, אבל יצאתי עם הרגשה לא נעימה, של אין הצדקה לכספים ששפכתי.
בינתיים שעה וחצי מאז שהגעתי, אני מבין שאני צריך זמן לטעון מחדש. מתיישב עם עוד בירה על ספה, הבנות ממשיכות לגשת אלי אחת אחרי שהשניה, וכבר ממש אין לי כוח להסביר לכל אחת שהרגע יצאתי מחדר ואני מחדש כוחות.
הערכתי שבמקום 50-70 בנות, באיזשהו שלב כבר לא נשארו בנות שלא פנו אלי לפחות פעם אחת, ואז השטף נעצר וסוף סוף יכלתי לנוח ולהנות מהנוף. ואיזה נוף! אפילו רק לשבת שם ולראות 70 בנות, מזרח אירופאיות כמעט כולן, רובן יפיפיות, כולן ערומות ומחפשות, זה בילוי בפני עצמו גם אם כבר אין חשק לעוד סיבוב. עם בר חופשי (לא כולל אלכוהול ) יכלתי להעביר כך שעות על גבי שעות.
בשלב הזה התחילו להגיש ארוחת ערב במזנון (בופה) אוכל די טוב, אבל ממש לא משהו ששווה לזכור לדווח.
ואז, תוך כדי לעיסת שניצל וינאי, אני קולט אלה מהמיתולוגיה היוונית מסתובבת בין בני האדם
מאותו רגע שום דבר אחר כבר לא עניין אותי, רק איך אני מקבל את תשומת ליבה.
ותוך כדי שאני ניגש אליה ומתחיל לדבר, אני נשבע שהיו לי דפיקות לב כמו הייתי ילד שמאוהב במלכת הכיתה.
הונגריה, בת 25, גבוהה (נראית לי 180, אני קצת נמוך ממנה) חזה טבעי, חזה שאולי פחות מרשים מהבנות עם הסיליקון, אבל זה לא הוריד ממנה כלום. לא רק שהיתה יפיפיה, גם קיבלתי ממנה שירות שבחיים לא קיבלתי בעולם הזה של סקס בתשלום. מה שנקרא GFE? פשוט הצליחה למכור לי הרגשה שאני הגבר של חייה. בדיבור, בנשיקות, בליטופים בסבלנות וכו׳. מה שבחיים לא קרה לי עם זונה. (ברור לי שזה קשקוש, אבל בכל זאת זה קנה אותי) וחוץ מזה הייתה מצויינת בסקס.
אחרי כן עוד בירה, עוד חצי שעה של התבוננות בנוף, לקראת חצות, אני כבר שם שש שעות בערך, רציתי לצאת בחזרה למלון, אבל חיכיתי להפרד מההונגריה, בעיקר כי מקודם שכחתי לשאול אותה מה השם שלה: ויויאן, לכל מי שאולי מעוניין.
ובזה הסתיים הערב, עייפים אך רצוצים.
אז השורה התחתונה: 200 יורו לערב בילוי זה המון כסף, אבל מכיוון שנהנתי פי כמה וכמה מבילוי של 50 או 30 יורו בחלונות האדומים, אין לי ספק שלא אוותר על מועדונים כאלה גם בנסיעות הבאות.