מפרסמים ביד 2 בכל מיני מספרים ובכל מיני שמות - עיסוי בנחלאות - ומפנים למקום ברחוב בן צבי (מול גן סאקר)
המקום דיסקרטי יחסית.
מדובר למעשה על פי מה שהתרשמתי ממספר שיחות מקדימות ומביקור במקום שמדובר בדירת מגורים של בחור רוסי שאיך שהוא מביא לדירה בחורות צעירות סביבות גיל ה-20-24, ויתכן שיש תחלופה די גבוהה של בנות.
מדובר בדירה ישנה. העיסוי הוא "בסלון" שבכניסה, ובצמוד יש חדר שממנו נשמעים דיבורים של אותו בחור רוסיי, ולעיתים מחכה שם בחורה נוספת (כשאני הייתי היתה בחורה אחת). ברוב הפעמים הבחור מוסר פרטים.
כשאני הגעתי, הייתה בחורה בת 20-23 רזה, גוף נערי וחלק, שדיים קטנות ופטמות זקורות, עם קרה מתולתל. ישראלית צברית. לא ערסית - ממש לא. נאה לטעמי.
שאלה אותי אם אני רוצה מקלחת קודם או שאני נקי. התפשטה בתחילה עד התחתון ובמהלך העיסוי לפני שעלתה עלי הורידה גם את התחתון.
עשתה עיסוי על הגב של כ-5 דק (ברור שלא היה מקצועי) ובקשה להסתובב. הבנתי שהיא מנסה לתקתק ובקשתי עוד קצת.
לאחר שהתהפכתי עשתה עיסוי קצר ברגליים ומיד עלתה לבודי. היחס הקר והמכני שלה לא גרם לי לגמור מהר, מה שהאריך את הזמן עד שגמרתי. לא אוהבת שנוגעים בה, לא מוכנה להתחבק, לא נראה נהנית בכלל מהסיטואציה (והייתי מאוד עדין איתה)
המקלחת ישנה ומלוכלכת וגם הדירה לא הכי נקיה. הברזים באמבטיה הם כמו של פעם שיש ברז לחמים וברז לקרים ואתה צריך לכוון בכל פעם כדי שלא תכווה או תקפא. לא נהנתי במקלחת בכלל והעדפתי להפסיק באמצע ולהמשיך בבית.
300 ש"ח (250 ללא בודי) הייתי שם חצי שעה.
לא מומלץ למרות הבנות הצעירות.