פעם שנייה בקייב.. חוויות
1אתחיל בלציין שהזנות לא חוקית באוקראינה ומכאן נובע עיקר הסיבוך.. לאחר קריאה מעמיקה בדפי הפורום השתמשתי בדרכים שונות להגיע לנערות עובדות, בשתי הגיחות ניסיתי להשתמש בממבה ללא הצלחה, ז״א הבחורות היחידות שענו לי במחירים הגיוניים(עד 100 דולר) לא מצאו חן בעיניי לאחר קבלת תמונות אמיתיות. אפיק שני היה אתרי ליווי, הזמנתי פעמיים בחורות ברמה מאוד בינונית. אפיק שלישי נערות עצמאיות מאתרים שונים שמפורסמים בשרשורים אחרים רמת הבחורות הייתה גם כן בינונית אבל המחיר היה סביר 1500 גריבנה שזה באיזור ה215 שח. אפיק רביעי היה ״מילה״ ו״אנטון״ אנשים מקומיים שמכירים ככל הנראה את כל הדירות באיזור, קיבלתי מהם המון בחורות רובן סטונדטיות צעירות וחמודות המחירים באיזור ה2000 גריבנה (כמעט 300 שח). בגדול אין מציאות בקייב למחפשי הgfe כנראה שיהנו מאוד במקום. מרבית הבחורות באות לעבוד לתקופות קצרות הן לא יהיו מקצועיות ויהיו מאוד סימפטיות ברובן. בגדול הייתי עם הרבה בחורות בתשלום בקייב הסתובבתי בהמון דירות ולא נתקלתי בבחורה אחת ברמת דוגמנית. אתם תפגשו המון כאלה ברחוב אבל ככל הנראה הן מחזיקות בספונסרים מקומיים חזקים מאוד. לסיכום, לא יעד למחפשי דוגמניות, בכל יעד שהייתי במזרח אירופה (פראג, בוקרשט, בודפשט,וורשה) הייתי עם יפות יותר אך שירותיות פחות.