כ חניתה נוש - סקס אדיר

חניתה נוש

1
היום צלצלתי למודעה בסקס אדיר 2 בחורות המספר מסתיים ב138 איגור כיוון אותי לבית נכנסתי 2 בחורות ביחד 300 של לקחתי בחורה אחת במאתיים מתנשקת צרפתית ביקשתי מציצה עם קונדום לא רציתי בלי הבחורה בערך בת 25 נחמדה מאוד לא מבינה מילה בעיברית מה שהיה מוזר לי אין שם מיטה זוגית ואיך בדיוק אפשר לעשות שלישיה ? הדבר השני שהיה מוזר הבחורה מחכה בשירותים כי אין שם עוד חדרים זיון טוב הרבה תנוחות הייתי 27 דק ולא הלחיצה לדעתי חדשה בתחום בבקשה תחפשו את המספר הוא מופיעה בפירסומות של סקס אדיר אני לא עומר בעומס שאני נותן דיווח מעניין איפה כל מי שקיבל ממני מספרים בעבר ולא דיווחו?

חניתה נוש

4
הייתי היום ,בחניתה 29 ,חבל על הכסף. טיקטוקיה ,שתי נשים רוסיות רזות ,אחד שטוחה לגמרה השניה יש לה קצת חזה.
מראה 4 .
שרות 3 (רצתה שאני יגמור מהר וילך).

חניתה נוש

7
אסי96 המקום דיסקרטי לא הייתי אומר מהשווים שהייתי אבל יחסית לתקופה האחרונה הבחורה סבירה ולא מבוגרת כמו בכל המקומות אם אתה רוצה מישהי בגיל הזה שנראית נחמד זה המקום הטלפון רשום בסקס אדיר נגמר ב138 תחפש ותמצא

חניתה נוש

8
הדירה בחניתה 29 והדירה ביד לבנים 15 מוחזקות על ידי אותו בחור. הם מפרסמים כאן (138 בסוף המספר ובפנים המודעה מספר נוסף) היום רציתי ללכת לתניתה והוא ענה והפנה ליד לבנים. היו שם 2 בחורות צעירות. בחרתי להכנס עם מיליאנה (אני לא בטוח שאני כותב את השם נכון).צעירה נאה מאודרזה ועם חזה קטן. המחיר 200 (תוספת של 50 למציצה חשופה. ויתרתי ). יחס טוב, נחמדה ונותנת שרות טוב. לא כוכבת אבל נהניתי. לא הרגשתי תיקתוק.
היום היה גשום ולא היו אנשים בחוץ כך שזה נראה דיסקרטי. לא יודע איך ביום רגיל.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”