זהו הדיווח הראשון שלי, ולכן אולי הוא קצת מבולבל.
ראיתי שיש שרשור ותיק על מאיה, אבל אני ביקרתי אצלה לראשונה השבוע ואשמח לשתף חוויות
ראשית הדרך לדירה מעט מסתורית, ולאחר שנכנסים לחצר הפתוחה החדר עצמו סביר עם כי קצת עמוס.
מאיה עצמה לבבית ונחמדה, אבל כלל לא סקסית,
חזה קטן, גוף מוצק ורחב
היא בהחלט מתאמצת לתת הרגשה טובה, מוצצת בלי גומי ומחליפה תנוחות במהלך האקט, אבל כלקוח עבר של נטלי סקס "זה לא זה"
המחיר סביר מאוד, 150 ש"ח לכ 20 דקות
היא לא כל כך לטעמי ולכן סביר שלא אחזור עוד
מאיה מקיבוץ גלויות
2לפחות היא קיבוצניקית!
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
מאיה מקיבוץ גלויות
3אם כבר הזכרת את נטלי סקס אני רוצה לפרסם את האזהרה שלי שוב שנבלעה לתוך שרשור אחר
לפני מספר שבועות היא הוסיפה אותי ומאות לקוחות ששמרה את המספרים שלהם לתוך קבוצות וואטסאפ בשם ״צרכני מין לכלא״ ויצאה בגנות צרכני מין ואמרה משהו כמו ״בקרוב כולכם תיענשו בגלל החוק החדש נגד צרכנות מין״
לפני מספר שבועות היא הוסיפה אותי ומאות לקוחות ששמרה את המספרים שלהם לתוך קבוצות וואטסאפ בשם ״צרכני מין לכלא״ ויצאה בגנות צרכני מין ואמרה משהו כמו ״בקרוב כולכם תיענשו בגלל החוק החדש נגד צרכנות מין״
מאיה מקיבוץ גלויות
4אהלן ירוסלב וברוך הבא.
ניתן היה לאחד כי גם ככה הוא יאוחד ולא לפתוח סתם שרשור חדש.
תודה על דיווחך בכל מקרה והמשך כך כמובן. כאלה אנחנו אוהבים בקרבינו.
בנוגע לדברי isz1 חברי.. אלה דברים חשובים וחמורים.
חשוב לידע אותנו כמובן ותודה.
חמור מאוד מבחינת מה שעשתה.
חצתה את כל הקודים המותרים/מקובלים.
לא נקלל אותה שהיא זונה כי אנחנו לא מקללים...
ללא ספק התנהגה כפרוצה חסר אחריות.
מי יתן ולא יתן לה לראות גרוש מהמקצוע.
זונה.
מאיה מקיבוץ גלויות
6[QUOTE=קודח בתחת]מישהו יודע לאן היא נעלמה ? היא לא עונה לטלפון כבר תקופה. [/QUOTE]
בדרך כלל בתקופה הזאת היא מבקש את המשפחה שלה וחוזרת אחרי חודש+
אני קבוע שלה עוד מגיל 18 כבר כמעט ארבע שנים
מאיה מקיבוץ גלויות
8דיווח הראשון שלי, נמצאת בקיבוץ גלויות תא נמוכה 1.60 מבוגרת גוף מוצק ורחב היא חצתה מזמן את הארבעים יותר קרובה ל חמישים מקלחת משותפת גמירה בפה לא בולעת נחמדה עלות 150 כנראה שאחזור
מאיה מקיבוץ גלויות
9סיפרה לי בגאווה שיש לה בן בן 36, אז את גיל 40 עברה לפני יותר מעשור. בלי קשר היא נעמה והחוויה בהחלט סבירה
מאיה מקיבוץ גלויות
10[QUOTE=אפולו]סיפרה לי בגאווה שיש לה בן בן 36, אז את גיל 40 עברה לפני יותר מעשור. בלי קשר היא נעמה והחוויה בהחלט סבירה[/QUOTE]
היא אמרה לי שהיא בת 52
והגובה שלה 1.53 לא 1.60 למי ששאל.
שאלתי אותה:)