כ נפילה כס!! - סקס אדיר

נפילה כס!!

1
שלום חברים
דיווח ראשון שלי מקווה שיהיה מועיל.
מודעה באתר "לא היד הזו, היד השנייה"
כותרת:" חדש חדש חדש בכפר סבא"
שם: שרון
מספר מסתיים ב-4799 נמצאים בשבזי.
2 בחורות במקום אחת מהן עונה לטלפון מאחורי פרגוד
נכנסתי לדירה, בית פרטי ישן בשכונת שבזי.
בחורה עם פאה שחורה גוף רזה חזה בינוני ויפה. מפנה לחדר עם מיטה ומגבת עליה. שאלתי על אקסטרות ענתה לי קודם נתחיל בעיסוי.
הרגיש לי נפילה אבל יצאתי אידיוט ונשארתי.
שילמתי לה אחרי דקה היא חוזרת עם שטר מאתיים קרוע ואומרת לי כי נקרע לה בטעות.. כעסתי אבל לא היה לי כוח לסצנה.
התפשטתי, נשכבתי על המיטה היא מתפשטת, נשארת עם תחתונים.
ואז היא אומרת לי שהאקסטרא היחידי שאפשר זה סקס. שאלתי מה לגבי אוראלי? אמרה לי מה? מציצה כאילו? לא אין.
אוקיי... בקיצור להוריד תחתונים רצתה עוד מאה לא הסכימה חיכוך גוף אל גוף קמתי, אמרתי לא תודה וברחתי. רק חבל שלא עשיתי את זה לפני התשלום.
אל תתפתו לא שווה את זה.

נפילה כס!!

3
תודה על האזהרה,
השבוע הגעתי החנתי,
ואז ראיתי בקרבת הבית שני שוטרים ועוד שניים שנראו לי סמויים.
הבנתי את הרמז והתרחקתי, לפני שאדרש לתת הסברים למעשי.
ככל הנראה השכנים הבינו מה קורה שם והזמינו ניידת.

ראו הוזהרתם!!!
פין חס - מזיין ולא חס

נפילה כס!!

5
[QUOTE=שוסי]שלום חברים
דיווח ראשון שלי מקווה שיהיה מועיל.
מודעה באתר "לא היד הזו, היד השנייה"
כותרת:" חדש חדש חדש בכפר סבא"
שם: שרון
מספר מסתיים ב-4799 נמצאים בשבזי.
2 בחורות במקום אחת מהן עונה לטלפון מאחורי פרגוד
נכנסתי לדירה, בית פרטי ישן בשכונת שבזי.
בחורה עם פאה שחורה גוף רזה חזה בינוני ויפה. מפנה לחדר עם מיטה ומגבת עליה. שאלתי על אקסטרות ענתה לי קודם נתחיל בעיסוי.
הרגיש לי נפילה אבל יצאתי אידיוט ונשארתי.
שילמתי לה אחרי דקה היא חוזרת עם שטר מאתיים קרוע ואומרת לי כי נקרע לה בטעות.. כעסתי אבל לא היה לי כוח לסצנה.
התפשטתי, נשכבתי על המיטה היא מתפשטת, נשארת עם תחתונים.
ואז היא אומרת לי שהאקסטרא היחידי שאפשר זה סקס. שאלתי מה לגבי אוראלי? אמרה לי מה? מציצה כאילו? לא אין.
אוקיי... בקיצור להוריד תחתונים רצתה עוד מאה לא הסכימה חיכוך גוף אל גוף קמתי, אמרתי לא תודה וברחתי. רק חבל שלא עשיתי את זה לפני התשלום.
אל תתפתו לא שווה את זה.

[/QUOTE]

ווואלה, איזה באסה...

היו לי מקרים כאלה (לא הרבה, אבל היו) וזה מספיק להרוס את כל היום. כועס

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

נפילה כס!!

7
שלום חברים,
אני מסכים לגמרי עם שוסי. יש שני טלפונים: אחד שרון והשני של בר. אני אישית התקשרתי לבר אבל בדיאבד כנראה שנפלתי על שרון וכך היה הסיפור.
כפי ששוסי כתב, מפנה לרחוב שבזי. בפועל נמצאות ברחוב ליד. בטלפון נשמעה נחמדה ואמרה שזה מקום פרטי ודיסקרטי. בפועל, כפי שנאמר הן נמצאות שניהן ולדעתי הן גם מקבלות במקביל כיוון ששמעתי קולות גבריים ביצאתי.
בקיצור, הבחורה (שחשבתי שהיא בר) מכניסה אותי לחדר קטנטן וחשוך שמואר על ידי שלוש נרות. שאלתי אם יש יותר אור, אמרה שאין. בחיי שבקושי ראיתי איזה שטרות אני מוציא מהארנק.
גם אני שמתי לב שהיא היתה עם פאה (למרות שאני ראיתי פאה חומה אבל בחושך הזה לך תדע מבולבל) ומשקפים עגולים שברור שנועדו שלא יזהו אותה ולא לראייה. כי שנאמר, היא נשארת עם תחתונים בלבד. הגוף שלה יפה, חטוב עם שדיים עומדים. אני מעריך שהיא בסביבות גיל העשרים המאוחרות לכיוון השלושים אבל בחושך הזה קשה לדעת.
התחילה עם מסז' חובבני אבל נעים. ברקע מתנגנים שירים עם פרסומות בין השירים כועס. אחרי כעשר דקות ביקשה להסתובב והתחילה לעשות ביד. פה הבנתי שנפלתי אבל היה כבר מאוחר מדי.
אמרתי לה שבטלפון היא אמרה שיש בודי מסז'. היא ענתה לי: זה הטיפול שאני נותנת מאמי.
עבודת היד שלה מכנית ולא מגרה בעליל אז חשבתי לעצמי שאם אין בודי לפחות שתעבוד קשה בזמן שאני מלטף אותה.
אחרי כמה דקות היא עצרה ואמרה השיא לא מתכננת להביא לי ביד 40 דקות. אמרתי לה סבבה, אז תעשי מסז'. היא הייתה קצת בשוק שהעדפתי מסז' על עבודת היד העלובה שלה. היא המשיכה במסז' לעוד איזה כמה דקות ואמרה שהיא סיימה.
כשראתה שאני לא מרוצה אמרה שאם אני רוצה היא יכולה לקרוא לבר בתשלום נוסף (פה הבנתי שהיא לא בר). אמרתי לה "לא, תודה" והתחלתי להתלבש. אני לא יודע אם יש מקלחת במקום אבל הייתי כל כך מאוכזב שרציתי רק לעוף משם.
כמו שהזכרתי קודם, בדרך החוצה ראיתי (למרות שבחושך אצלן ראיתי זה לא ההגדרה הכי נכונה) את הבחורה השניה ושמעתי קולות גבריים מהחדר השני.

בקיצו חברים, תתרחקו!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”