כ עזרה עם טרנסית של חיפה?? - סקס אדיר

עזרה עם טרנסית של חיפה??

1
שלום אני צריך את עזרתכם בקשה,אני רוצה לדעת על קוקס מחיפה פה באתר קוראים לה נאנא,אני רוצה ללכת אליה לדגום אבל לא יודע עם כדי לי מישהו מכיר אותה והיה אצלה דגם אותה והעם כדי ללכת אליה,??
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11872

עזרה עם טרנסית של חיפה??

7
שלום לכולם כמו שאמרתי שאנסה לדגום עשיתי את זה אתמול,אז ככה אתמול דיברתי איתה וקבענו להפגש בערב אצלה בבית כמובן,הגעתי אליה ניכנסתי לדירה שלה הדירה נקייה מאוד והיא בעצמה נקייה ניראת נשית מאוד פנים נשיות בגוף קצת מלאה לוקחת הורמונים חזה קטנטן, תחת טוב יש לה,הכלי שלה ענקק נחמדה מאוד סבלנית זורמת בכיף בלי לחץ, אפשר לדבר איתה בכיף לוקחת 400 ועם רוצים שהיא תשפריץ עוד 100 שקל,היא ערביה שתדעו ובכיף זורמת מדבת עיברית חלק בלי מיבטה ערבי,ed22575 לגבאי כמו שאתה אומר שהיא מתלבשת זה לא נכון קול שלה זה של קוסינליות לא של גבר וזה בדוק דיברתי אית מספיק היא לא מתלבשת הלאה קוקס, חברס אני מציע לכם ללכת ולדגום אותה אתם תהנו,אי נהנתי ויכול להיות ועם יהיה לי זמן אני יבוא אליה עוד הפעם,רק תזכרו בלי להעליב אותה ולהגיד לה דברים גזעניים אחרת גם השירות שלה לא יהיה טוב דברו איתה בכיף על מה שבא לכם חוץ מי גזענות וכך גם תהנו,אני נתתי לכם טיפים אליה מקווה שעזרתי לכם ושתנסו גם אתם לדגום אותה.

עזרה עם טרנסית של חיפה??

8
[QUOTE=juhuro] שלום לכולם כמו שאמרתי שאנסה לדגום עשיתי את זה אתמול,אז ככה אתמול דיברתי איתה וקבענו להפגש בערב אצלה בבית כמובן,הגעתי אליה ניכנסתי לדירה שלה הדירה נקייה מאוד והיא בעצמה נקייה ניראת נשית מאוד פנים נשיות בגוף קצת מלאה לוקחת הורמונים חזה קטנטן, תחת טוב יש לה,הכלי שלה ענקק נחמדה מאוד סבלנית זורמת בכיף בלי לחץ, אפשר לדבר איתה בכיף לוקחת 400 ועם רוצים שהיא תשפריץ עוד 100 שקל,היא ערביה שתדעו ובכיף זורמת מדבת עיברית חלק בלי מיבטה ערבי,ed22575 לגבאי כמו שאתה אומר שהיא מתלבשת זה לא נכון קול שלה זה של קוסינליות לא של גבר וזה בדוק דיברתי אית מספיק היא לא מתלבשת הלאה קוקס, חברס אני מציע לכם ללכת ולדגום אותה אתם תהנו,אי נהנתי ויכול להיות ועם יהיה לי זמן אני יבוא אליה עוד הפעם,רק תזכרו בלי להעליב אותה ולהגיד לה דברים גזעניים אחרת גם השירות שלה לא יהיה טוב דברו איתה בכיף על מה שבא לכם חוץ מי גזענות וכך גם תהנו,אני נתתי לכם טיפים אליה מקווה שעזרתי לכם ושתנסו גם אתם לדגום אותה.[/QUOTE]

וואי כזה שקוף שזה אותה ״נאנא״
דרך עלובה להשיג עבודה.
פאתט.

עזרה עם טרנסית של חיפה??

9
אים נהנת אני שמח בישבילך אני בסכום שהיא דורשת מעדיף להשקיע באיזה טרנסית תיירת שמגיעה לישראל
לדעתי היא מיתלבשת ובסכום שהיא דורשת אני מעדיף טרנסית עים חזה שרואים אותו ולא חזה הורמונלי
שזה שיטה חדשה שכול מיתלבשת אומרת שיש לה חזה אבל הורמונלי
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”