כ יאנה רג - ארלזרוב - סקס אדיר

יאנה רג - ארלזרוב

1
כמו בכל בוקר גם בבוקר זה התעוררתי חרמן והיו כמה שטרות מזומנים מיותרים בכיסי - ותמיד המחשבה הרגילה.... מסעדה טובה... קארטינג....לקנות עוד איזה גדג'ט מדליק.... או ללכת למסז' זונה....

פתחתי את האתר שמפרסם מוצרים ביד שניה... (האתר הכתום או הלבן - לא הבנתי מהחברים איך הוא נקרא) וראיתי המון מודעות באזור ר"ג, ממש ממש קשה להחליט איזו מודעה אמינה... ממה יצא סתם מסז' וממה יצא יותר ויותר....

בסוף אחרי כמה טלפונים החלטתי ללכת על מישהי בשם יאנה שכתובתה ארלזרוב בין 10-14 ומספר הטלפון שלה 052-4494XX9...

הבחורה נותנת פרטים במונוטוניות המזכירה "מזכירה"

אני נראת טוב מאוד
בת 27
מסז' בלה בלה בלה ובודי ועירום מלא...
עלות 200 ₪ ל 40 דקות...

אמרתי קדימה.... נסכן 200 ₪.... ונגיע עם עוד 200 בכיס למקרה הצורך....

הגעתי,

מדובר על שער שנראה היטב מהרחוב, שער זה מוביל רק לדירה של הדברת, דהיינו אם מישהו יודע מה יש בפנים אז ברור שיודע לאיפה אנחנו נכנסים....

בכל זאת הגברת פתחה את השער מהר ונכנסתי,
להפתעתי הגברת נראת טוב אבל... היא גברת שגילה לדעתי 38 ולא 27...

הדירה נראת מעולה, נקיה ומשופצת...

הגברת עם בגדים ניראת טוב מאוד,

עשינו תיאום ציפיות קצר שכלל שני גמירות ועיסוי באמצע - הגברת רצתה תשלום נוסף על הגמירה השניה אבל אמרתי לה שאם אין פעם שניה אני הולך... אז הסכימה....

הכסף החליף ידיים וקדימה לעבודה...

יאנה מיד מתפשטת ונחשף בפני גוף מדהים !!!!
חזה משורטט כאילו יצא מז'ורנל, בטן שרירית, אייי רציתי לתת ביס...
נשכבתי על המיטה והגברת התחילה בעבודה ידנית..... עד לפה זה החלק הטוב :-(

אין לגברת טיפה סקסיות... לא מסתכלת בעיניים ולא מנסה לחרמן אותך.... נותנת לגעת ולאכול את החזה אבל בשבלול אין מצב לגעת...

אמרתי לעצמי קדימה נפתח בשיחה ונקלף אותה קצת...

אז ככה...

היא יודעת שהיא נראת טוב, היא חושבת שהיא ממש נראת מדהימה.... גברים עושים לה אנרגיות שליליות... היא רווקה ומבחינתה גבר זו מעמסה לא רצויה....

מה אני יגיד לכם - גמרתי אבל לא היה מי יודע מה...

אח"כ היה מסז'....

אח"כ "תסתובב" - עשתה כאילו בודי כאשר היא מסתכלת לצד... כשניסיתי שהיא תכתכל לכיווני היא נבהלה שלא אגע לה בפרצוף... מבחינתה זה הדובדבן שבקצפת ואסור שיהרס...

המשיכה לשמוליק ולמזלי אני לא "גמרן" בעייתי - גמרתי פעם שניה ופה הסיפור נגמר...

שאלתי על סקס (סתם בשביל הפרוטוקול) אמרה שאפשר סקס אבל ללא מציצות... זה בתוספת של עוד הרבה כסף... לא שווה לדעתי....

דסקרטיות - 6
גוף האישה - 8
פרצוף האישה - 7
מסז' - 5 מריחת שמן
הרפיה - 4 אחת הגרועות שהיו לי
אסטטיות הדירה - 10

אם אחזור???
כנראה שלא... אולי חברים פה ידווחו דיווחים אחרים משלי ואולי יצליחו לחמם אותה לכיוון הסקסי ואז אשקול...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”