לאן נעלמה בטינה הברזילאית 1 על ידי lemon6666 האם ידוע איכן נעלמה בטינה הברזילאית ? הייתה מקבלת בשכונת פלורנטין בתל-אביב. אין מענה בטלפון יותר מחודשיים.חבל - הייתה מאוד שירותית . עור משי, עיסוי מקצועי וכל היתר גם נחמד . ציטוט 23 ינואר 2017, 16:11
לאן נעלמה בטינה הברזילאית 2 על ידי Colombo מצטרף לתחקירן כלבוטק ;)ללא ספק תעלומה...מקווה שאין קשר לסלמונלה וכאלה.. ציטוט 23 ינואר 2017, 22:56
לאן נעלמה בטינה הברזילאית 3 על ידי עיסוי פלוס לא חושב שנעלמה. הייתי אצלה לפני כשבועיים.אחת הנשים החביבות עלי.תנסה שוב/ תשלח סמס. ציטוט 24 ינואר 2017, 01:23
לאן נעלמה בטינה הברזילאית 5 על ידי lemon6666 הייתי שולח לה שליח או דואר רשום, אבל אינני יודע את שם המשפחה שלה ציטוט 25 ינואר 2017, 16:40
לאן נעלמה בטינה הברזילאית 6 על ידי 96Asi96 פעם קודמת שנעלמה לדעתי לפני כמה שנים חזרה עם פנס של ניתוח בבטן, אח"כ כבר לא הלכתי אליה... נתנה אחלה שירות, הכל כולל הכל חוץ מאוראלי וסקס, זה לא הסכימה בעד שום תשלום - דרך אגב אשמח לדעת אם מישהו הצליח להוציא ממנה את השירות הנ"ל... בכל מקרה - מאז שראיתי את הפנס בבטן יקד לי ממנה - אולי אחזור אם אראה שהיא נמצאה והכל בסדר... אני כבר לא מוצא מישהי טובה !!! כולם נפילה - ואני דוגם כל שבוע שתי בנות !!! הכל על הפנים !! ציטוט 29 ינואר 2017, 22:57