פעם שניה אצלה, שרות מעולה כבר משיחת הטלפון, מאוד מנומסת, תרבות אירופאית, מתאים לדעתי לכל החוששים מהפעם הראשונה.
הכניסה מרחוב סואן מאוד ויש בעיית חניה, הבית עצמו די חשוך, רק העוגב זוהר לו בעלטה ומסמן לך את הדרך לחדר השינה.
נכון שהיא לא תקבל 10 על ניקיון, אבל לא באתי לבדוק לה את הפאנלים, זה לא מה שישבור לי את העסקה.
בנוסף בבית יש ריח קטורת חזק ובדרך לחדר שינה צריך להיזהר לא לדרוך על הכלב, שבצללית שלו במסדרון הוא נראה כמו טיגריס בוגר, למרות שאין לו שנה, לטענתה.
דומיניק תמיד דואגת שאתה מרוצה, התחלנו במסאז בינוני ללא לחץ, המשכנו במציצה חשופה ואז אפילו הציעה שלא אגמור פעם ראשונה במציצה ונמשיך לחדירה, כך שנשאיר את המציצה לגמירה
השנייה. הייתי בספק שאצליח ולהפתעתי זה קרה.
המציצה הראשונה היתה מאוד נעימה , חשופה עם קצת כיבוס, ואין ספק שאם הייתה ממשיכה הייתי מתפוצץ.
החדירה התחילה בדוגי אבל הציעה שנמשיך ל prone bone כדי שאחדור יותר, כך היה וגמרתי בהנאה.
אני אמנם אקטיבי, אבל בין לבין רציתי לפנק אותה, הכלי שלה נראה גדול וזה כשהוא רדום, אבל לצערי לבסוף לא יצא לי לשחק איתו יותר מדי, נשאיר לפעם הבאה.
המציצה השנייה הייתה אינטנסיבית מדי, הרגשתי שיניים ולמרות שלא היה הכי נעים גמרתי שוב.
מבחינת מראה, בחורה גבוהה, לבנה, לוקחת הורמונים לכן החזה גדול ונעים מאוד, לא סיליקוני. מבנה גוף לא רזה וגם לא שמן, ממש אהבתי, יש בשר ותחת גדול.
שיער ארוך טבעי שלה, פנים סבירות לטעמי, אבל זה כבר בעיני המתבונן, נשיקות חצי קלאץ'.
בגדול היה אחלה, ממש לא מלחיצה, נותנת תשומת לב מלאה, אפילו ביקשה שאשאר ואשמע אותה מנגנת בעוגב בחושך, שבשילוב עם האווירה זו סיטואציה די הזויה, אני חייב לציין, אבל גם מבין שהיא בן אדם שמעוניין בחברה, גם אם זה לקוח.
מחיר 300 זוזים לשעה ומעבר.