נטלי ב-300 תא
1יום שישי בערב חיפשתי משהו מעניין רוב המספרים היו לא זמינים וענתה לי נטלי http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13565 נתנה פרטים על סקס מלא ומציצה ב-300 שקלים עד 40 דקות ונשמעה צעירה אז קבעתי איתה.כיוונה לארלוזורוב ומשם לירקון 181 ומשם לכתובת .בחורה צעירה ויפה לא ממש רזה,אבל נראתה לי חייכנית,הדירה מאוד מפוארת אין לי מושג כמה היא מרויחה אבל הלוואי ויכולתי לגור בדירה כזאת.נתתי 300 שקל הציע להתקלח וניגשנו לחדר.החדר מרוהט ממש בחסכנות יש רק מיטה מראה וטלויזיה...אבל נטלי היתה נראית סקסית וטוב אז ניגשנו לעניין.מינוס ראשון-מוצצת רק עם קונדום...לא הצלחתי לשכנע אותה למצוץ בלי.אחרי מציצה קצרה נשכבה על המיטה בפישוק וחדרתי אליה במיסיונרית היא היתה יפה ובתנוחה הזאת זה היה ממש מגרה.שאלה אם אני רוצה תנוחה אחרת וביקשתי שתעמוד על 4.מינוס שני-המיטה לא הפסיקה לחרוק!!!! אחרי כמה דקות בתנוחה הזאת גמרתי האמת שגמירה חזקה וטובה אבל זה היה לי מהר מידי.ביקשתי פעם שנייה סירבה.ביקשתי להוסיף עוד פעם בתשלום טענה שמישהו כבר קבע איתה
האמת שזה ביאס אותי.התקלחתי (מקלחת שווה) ויצאתי .לפני שירדתי במדרגות אמרה שמקווה שנהניתי ואחזור.אמרתי לה שהסך הכל טוב אבל יש מינוסים.הבחורה נראית טוב,הדירה נקייה ומסודרת,המחיר הוא די שווה אבל בתאגידים אפשר לקבל ב-400 פעמיים ב-40 דקות רק צריך לנסוע לבת ים.מי שנמצא בתל אביב ובא לו מישהי יפה ב -300 ומקלחת ממש שווה אז שינסה.אני חושב שהדיל של התיירות בבת ים שווה יותר

הכסף שלי לא זבל,אשים אותו רק על מי ששווה אותו